balon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Eylül ayında Antalya fiyatları pahalı olur mu? Otel olarak ve pansiyon olarak uçuk rakamlar çıkıyor turlardan bakınca. Bildiğiniz yerler var mıdır, rahatıma çok da düşkün olmam oda olarak tatilde. Kliması olsun başka bi şey istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Antalya merkez mi istiorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 gelme bilader.küheylan kardeşimle biz ölüyoruz kaç gündür sıkıntıdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 yani orası var aklımda aslında daha çok. Antalya'ya gelmeyeli çok oldu, tatil yapılabilir mi oralarda deniz vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 merkezde lara beach ile beach park(konyaaltı) var orlarda yüzersin. kaleiçine falan takılırsın ama şehir hayatı var sonuçta. kemer, alanya falan gidersen daha çok tatil ortamı yaşarsın etrafta gezen turistler falan. olimpos,çıralı falan gidersen bohem kafaları yaşarsın, üni öğrencileriyle. kaş, kalkan tarafına gidersen de huzurdan ölürsün. önce bunlardan birini seçerek yelpazeyi daralt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 kilometre aralıklarını da yazsana abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Şimdi kemer, olimpos, kaş Antalya'nın batısında. ona göre bakacak olursak Antalya'dan saat olarak uzaklıkları Kemer 30dk, Olimpos 1.5 saat, Kaş 3 saat falan olması lazım. Antalya'nın doğusunda Side, Alanya var, Side'ye 45dk-1sa arası girersin, Alanya 2 saatini alır. Tabi bu normal bir hızla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Antalya yazin b.k gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Eylül fena olmaz gibi be. hatta şimdi yaz geç başladı tam güzel zamanları olur eylül. mevsimler kaydı tapi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Ha eylulu cok guzel oluyo orasi ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 küheylan bi çıksak mı ya.çıksak napıcaz.aktivite bul çıkalım.gel denize girelim lan hatta da bi tecavüz etsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 abi balkonda üşüdüm ben az önce. ama çorba falan içsek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Kaşa gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 kaç km antalya'ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Antalya'dayım, Antalya'lıyım sorularınızı alayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 küheylan yanlız şu an başkanım beni al kaşa gidelim desen giderim ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 HADİ ANTALYALI PATİLERLE GECE BULUŞMASI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 hahahah ben size 00:00'da çıkalım dedim gelmediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Antalya'dayım, Antalya'lıyım sorularınızı alayım? Eylül ayı Antalya için sezon sonu diyebileceğim için fiyatlar yüksek sezondaki gibi uçuk olmuyor hele pansiyonda falan kalıcaksan max 30 liraya Kemer'de pansiyonlar var, tatil için de gayet güzel bi yer, hele solo geliyorsan daha da bi güzel. Merkezde bişeyler istiyosan lara/kundu bölgesinde bir sürü otel alternatifin var. Konyaalti tarafi biraz daha soğuk kaçıyor nedense bana ama orada da 4-5 tane otel var. Kemer'de tatilini geçirip boş zamanlarında atlayıp Antalya-Kemer otobüslerine merkeze gelebilirsin ya da tam tersini yapabilirsin. 40-50 liraya araba kiralarsan daha da bi güzel olabilir. Maddiyat açısından bilmediğim için bişey diyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Abi bu saatte napıcaz pazar pazar Antalya ölü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 abi ne yaptım biliyo musun o konuştugumuzdan beri.HİÇBİRŞEY.ayberkle 10dakka satranç oynadım o kadar kendi kendime ölücem bence antalyada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Tyrannus said: HADİ ANTALYALI PATİLERLE GECE BULUŞMASI 3te mac var toplanin izleyin bir yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Ben onu bekliyorum evceğizimde şu anda : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 kış olsa şemsiye giderdik bulşit, iso yapalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Sakin olun gençler salı günü antalyadayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar