knox Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Evet şehir farketmez var mı bildiğinz bir dil kursu öğreten? internetten biraz bakındım ama bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 i ih, yok :) zamaninda bakmistim baya, isvecce norvecce ögreten kurs yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 sehir farketmiyosa norvece git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 okçuluk öğrenmek istiyorum ben, kurs murs var mıdır acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 okculuk federasyonuna git, ama oyle mekanikli fantastikli yayla degil, atalarimizin kullandigi yaylarla, turk okculugu ogren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 mekanikli fln farketmez ya http://moviesblog.mtv.com/wp-content/uploads/2007/11/111507_rambo.jpg şu tarz bişeyle 10 metreden bulls eye çaksam yeter bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Cuneyt arkin filmlerini izlemesi yeter bence okculuk icin. 3 okla 4 adami sadece cuneyt arkin vurabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 napıcan abi norvec dilini? iskandinav ulkeleri cok iyi ingilizce konusur. ingilizce ogren onun yerine, bilmiyosan tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Kız bulmuş kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 norveç vatandaşlığı için kasıyorum abi,cidden yokmuş bir kaç forumda daha sordum kurs yok koca ülkede anasini satim.neyse norveç de öğrenicez artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Rosetta Stone edit: onda da yokmuş norveç'ce, şansına küs: http://www.rosettastone.co.uk/personal/languages Bu arada ilginç bir bilgi: norveç komünist partisi'nin lideri bir Türk; tık Namaz saatleri için tıklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 knox said: norveç vatandaşlığı için kasıyorum abi,cidden yokmuş bir kaç forumda daha sordum kurs yok koca ülkede anasini satim.neyse norveç de öğrenicez artık ne yani paticiğe güvenmedin mi, bi kaç foruma daha da sormuşmuş bırak allanıseversen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Abi aklıma ilk gelen alternatif livemocha. Başka da birşey yok. Ya da gidersin konsolosluğuna sorarsın. Ne bileyim vardır bildikleri biryer herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmarit02 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 aquila said: sehir farketmiyosa norvece git.:)-D oslo olabilir mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 gitme abi osloya bokum gibi sehir dunyanin en pahali sehri(resmi olarak) ufacikda sehir bu arada konsoloslukluga kesin sor cogu konsolosluk baya ekonomik kurslar aciyo yada zaten hedehodo kultur diye kendi kurslari war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Yüreğinin götürdüğü yere git bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 isvecce bilen adam norvecceyi anlar, okur en aazindan rahatca. ve isvecce finlandiya'da da resmi dil isvec haricinde. kullanim sansin daha fazla olur. isvecceye aban bence, cok kolay zaten okuyup yazmasi, dert konusma kismi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar