Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe Altyapı Seçmeleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ne zaman nerde??...saat kaçta..öff topic acıyosun milleti aydınlat be..gerçi pek ilgilenmiyom ama :)) ehm ehm bende 17mdeim ama fbde oynamam!!!![signature][hline]CoCa CoLa'danmı çıktın lan sen promosyon A Y I :tebrikz:.......
Mesaj tarihi:
Ya seni aldılarda sende naz yapıyon. Bence altyapısı harika olan herhangi bir kulüpte oynaman en iyi si olur. Takım ayırt etmek gereksiz bu durumda. Çünkü sonuçta orda eğitim alıyosun, kendini geliştiriyosun..
Mesaj tarihi:
abi şaka ya..ne bu hiddet :)...alsalar seve seve..bunun tuttugun takımla alakası yok tabiki..ayrıca bu fbde olmayabilir sıradan bi klüpte olabilir..hangisi en ii egitimi veriyosa hangisi psikomotor gelişimde duayense o daha iidir..[signature][hline]CoCa CoLa'danmı çıktın lan sen promosyon A Y I :tebrikz:.......
Mesaj tarihi:
Bende dedimde kime dedim..abi adam topic açmış kaçmış resmen ya..özellerede cvp vermiyo kal geldi yani :D[signature][hline]CoCa CoLa'danmı çıktın lan sen promosyon A Y I :tebrikz:.......
Mesaj tarihi:
bende biraz once fark ettim editliim mi die dusunurken..
ama sonucta resmi sitede ole bi aciklama yok bundan baska, varsa bile oradaki telefonlardan bilgi edinilir yine de.

[Bu mesaj Patos tarafından 18 Eylül 2004 11:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
İtiraf : bi ara fb forması giyidim ve aslanlar gibi dereağzı tesislerinde seçmelere katıldım.
İlk seçmeyi geçtim ama almadılar.

Oysaki seçmeye istanbulspordan beğenip çağırmışlardı madem çağrıyorsun niye almıyorsun?[signature][hline]tuana...
  • Yeni Oluştur...