cambaz_11 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 katılcak olan arkadaş varmı 16-19 arıyolar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 ne zaman nerde??...saat kaçta..öff topic acıyosun milleti aydınlat be..gerçi pek ilgilenmiyom ama :)) ehm ehm bende 17mdeim ama fbde oynamam!!!![signature][hline]CoCa CoLa'danmı çıktın lan sen promosyon A Y I :tebrikz:....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Ya seni aldılarda sende naz yapıyon. Bence altyapısı harika olan herhangi bir kulüpte oynaman en iyi si olur. Takım ayırt etmek gereksiz bu durumda. Çünkü sonuçta orda eğitim alıyosun, kendini geliştiriyosun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 abi şaka ya..ne bu hiddet :)...alsalar seve seve..bunun tuttugun takımla alakası yok tabiki..ayrıca bu fbde olmayabilir sıradan bi klüpte olabilir..hangisi en ii egitimi veriyosa hangisi psikomotor gelişimde duayense o daha iidir..[signature][hline]CoCa CoLa'danmı çıktın lan sen promosyon A Y I :tebrikz:....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 nerde ne zaman nası ne şekilde? vatandaş bilgi istiyo.[signature][hline]kender on the roof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Bende dedimde kime dedim..abi adam topic açmış kaçmış resmen ya..özellerede cvp vermiyo kal geldi yani :D[signature][hline]CoCa CoLa'danmı çıktın lan sen promosyon A Y I :tebrikz:....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 ok[signature][hline]CoCa CoLa'danmı çıktın lan sen promosyon A Y I :tebrikz:....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahja Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 fenerın alt yapısından 1 sıy olmaz bjk ye gıdın olm[signature][hline]to be or not to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 fener alt yapi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 patos senin yazdığın daha farklı bişey sanırsam. daha bi küçükler için kış spor okulu.[signature][hline]kender on the roof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 bende biraz once fark ettim editliim mi die dusunurken.. ama sonucta resmi sitede ole bi aciklama yok bundan baska, varsa bile oradaki telefonlardan bilgi edinilir yine de. [Bu mesaj Patos tarafından 18 Eylül 2004 11:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 bana bir tek yemek paramı versinler ben gider sakarya sporda 3maç ardarda oynarım[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 İtiraf : bi ara fb forması giyidim ve aslanlar gibi dereağzı tesislerinde seçmelere katıldım. İlk seçmeyi geçtim ama almadılar. Oysaki seçmeye istanbulspordan beğenip çağırmışlardı madem çağrıyorsun niye almıyorsun?[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar