Cuce Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Sam said: Sparkcaster said: ayrıca sam in topic i trollemesi çok başarılı dediğim gibi bir bıraksanız gideceğim, iki farklı görüş bir başlığa çok geldi. forum alışkın değil konjenktür dışı yaklaşımlara. bırakmak zorunda değilki kimse. duygusal yaklaşımlarını, defansif kendini iyi hissetme için verdiğin kararları tümüyle mantık üzerine kurduğunu iddaa edip, başka insanların secimlerini küçük gösterirsen, cevap alırsın tabiki. kimse bunu cekmek zorunda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 CEVAP VERMEK ZORUNDAYIMMMMMMMNNNGGHHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 e biz düzgün isnaların karşımızdkai dengimi zolarak görüp konuşuyoruz işte. burası forum forumda konuşulur cevap verilir. bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 hallejuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Freedoom said: Örnek hala yanlış:) Bence diretme. Ama şu cümlen doğru bence de yav bi seçimde 15den 55e çıkması oyun çok mu normal? hopa gibi olay olan bir yerde değil orası. o oyun çoğunluğu muhtemelen "ehey genel başkan bizden" oyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Gayet aklı başında 5 vakit namaz kılan alkol içmeyen hatta sakalı falan olan arkadaşımın chpli oldugunu ogrenınce baya bir chpliler olarak aşırı önyargılıyız kendi halkımıza karşı bundan oy kaybedıyoruz bence dıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 abi aklı başında beş vakit namazı olan müslüman bir insan asıl nasıl AKPye veriyor ben ona şaşıyorum ya. bir insan başbakanın karısı kontejanından hastane ortaklıkları falan yapıyor kendine sonra çıkıp müslümanlıktan bahsediyor tey allam geçen ya da daha önce seçimlerde babası sandık başında görev yapan bir arkadaş da anlatmıştı. sandıklara görevli gönderen partiler arasında en çirkefi en pisi AKP imiş arkadaşın babasınını görev yaptığı yerde. Mesela MHPye oy basan biri yanlış katladığı için böyle AKP kutusunun azcık kenarında iz bırakmış, orda AKPden gelen adam da yarım saat itiraz etmiş "yok bu AKP oyu, bariz baksanıza AKP" falan diye. adamların işi gücü yalan ve palavra ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 chpli değilim ama oyumu chpye verdim. alternatif ne var başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Aslında dogru dımı adam kolpa müslümanlardan degil baya baya inanıyor ve harbiden kuran okuyup ınanıyor falan aslında belki de sıf o yüzden akpye vermıyor belki adam kafasında 'bunlar çalıp çırpıyor can acıtıyor kan döküyor dini zorlatma var din böyle bişi degil iken bu adam nasıl din falan agzına alabılıyor' diyodur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Ardeth said: Freedoom said: Örnek hala yanlış:) Bence diretme. Ama şu cümlen doğru bence de yav bi seçimde 15den 55e çıkması oyun çok mu normal? hopa gibi olay olan bir yerde değil orası. o oyun çoğunluğu muhtemelen "ehey genel başkan bizden" oyu Kamer Genç'i unutuyorsun. Adam her seçim bağımsızdan topluyordu hatırlarsan. Onun oyuyla chp'nin oyunu toplarsan bu seçimdeki oya yaklaşıyor zati. Ama bu da düz mantık. Boşver ya doğudaki tek kırmızı yer ya yeter bu, gerisi teferruat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teknoson Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Eğitim cehaleti alır, eşeklik baki kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Ardeth said: Freedoom said: Örnek hala yanlış:) Bence diretme. Ama şu cümlen doğru bence de yav bi seçimde 15den 55e çıkması oyun çok mu normal? hopa gibi olay olan bir yerde değil orası. o oyun çoğunluğu muhtemelen "ehey genel başkan bizden" oyu Gayet normal neden peki ? 1 - Alevi Çalıştayına Ökkeş Kenger'in davet edilmesi,alevilerle adeta dalga geçilmesi. 2 - Akp'nin alevi ile alakalı çalışmaların son derece yetersiz ve göz boyama olması ki kaldı ki Akp tabanı ile Aleviler temelden zıt. 3 - Chp 2007 genel seçimlerinde 7 bin oy aldı,e bağımsız dan iki milletvekili çıktı (25 bin oy ) bunlardan birisi Kamer Genç,Chp'nin bu seçimlerde aldığı oy toplamı zaten 25 bin ? Diğer bağımsız da 10 bin oy almış bu demek ki Kamer Genç en az 15 bin oy zaten alıyormuş 7 bin chp'nin oyu var zaten etti mi 22 bin ? Üstte ki söylediklerimi de eklersen bence "genel başkan olma" etkisi çok az kalıyor,ki daha bunun KK dahil olduğu aşiret oyları var. Yani Tunceli biraz diğer yerlerden ayrılıyor zaten yerel seçimler de de bedava buzdolabı ve kanepeler,çamaşırmakineleri dağıtılmıştı ama akp yine belediyeyi alamamıştı.Demek ki durum kömür,makarna değil genel başkan da değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Ardeth said: abi aklı başında beş vakit namazı olan müslüman bir insan asıl nasıl AKPye veriyor ben ona şaşıyorum ya. bir insan başbakanın karısı kontejanından hastane ortaklıkları falan yapıyor kendine sonra çıkıp müslümanlıktan bahsediyor tey allam geçen ya da daha önce seçimlerde babası sandık başında görev yapan bir arkadaş da anlatmıştı. sandıklara görevli gönderen partiler arasında en çirkefi en pisi AKP imiş arkadaşın babasınını görev yaptığı yerde. Mesela MHPye oy basan biri yanlış katladığı için böyle AKP kutusunun azcık kenarında iz bırakmış, orda AKPden gelen adam da yarım saat itiraz etmiş "yok bu AKP oyu, bariz baksanıza AKP" falan diye. adamların işi gücü yalan ve palavra ya. e tayyipte be. vakit namazında müslüman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Ya boşverin Baykal atağa geçti, Mengü'yü de akıllı biri sanırdım o da gitti, chp gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 günde 18 saat pc oyunu oynayıp iphone una gelen haberlerle dünyayı takip eden,siyasetten de cok iyi anlayan türk genclerinin oldugunu gormek gözlerimi yaşartıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 çok sakat var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 çok güzel bir seçim analizine denk geldim. paylaşmak istedim. burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 adam kasmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 kasmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 adam kasmış karısı yağ. tamam vurmayın nefesimi tutar ölürüm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 artık çok şey değişti http://www.youtube.com/watch?v=xHxmhs9WkU8 şaka lan şaka yanı kafa işte, bişi değişmedi. zıhzıhzıhzıhzıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar