Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cahillik

tinu

Öne çıkan mesajlar

Yalnz said:

Bu ülke kurtarılmış sokaklar, mahalleler gördü güzel kardeşim.

Bugün aptal diye hor gördüğün bu halkın öz çocukları, yeğenleri, torunları üniversite kapılarında birbirlerine kurşun sıktı. Kaç tane genç öldü bu memlekette. Kutuplaşma mı diyorsun?

Yıllardır siyasi istikrarsızlık yaşayan Türkiye elbet yatırım almadı. Yatırımcı önce güven arar.

AKP'nin yaptığı tam olarak budur, adamlar az biraz katılmış sağ ile tam anlamıyla yatırımcılar için güven ortamı yarattılar. Yarattılarda halka mı yarattılar, tabi ki hayır. Gayet beslediler de kendilerini.

Ancak hiçkimse inkar edemez, 10 yıl öncesinden daha iyi duruma gelmiştir Türkiye. Bunda AKP'nin multisüper projeleri yok, sadece gecikmiş bir küreselleşme dönemini gerçekleştirdiler Türkiye için.

Ki aslında bu süreci Türkiye'de gayet chp gibi bir sosyal demokrat partinin yapması lazımdı.

Malesef chp, dsp ve koalisyonlar bunu yapamayınca böyle aslında sağ olmasına rağmen sosyal demokrat tavır içerisindeymiş gibi gözüken bir parti yaptı bunu.

Liberaller boşuna mı destekledi AKP'yi ?

evet sağ sol çatışması bitti , artık akp ye karşı yapılan en küçük protestoda coplar gaz bombaları göz altılar var,güven ortamı yarattılar diyorsun o güven ortamını tehtitle dayakla yarattılar , sesini çıkaran ergenekon diye atılıyor içeri , sokakta hak aramaya çalışan gaz bombasını copu yiyor kafasına,
yatırımcılar geldi evet nerdeyse bütün devlet kurumlarını sattılar yabancı yatırımcılara özelleştirilmemiş bir şey kalmadı. 10 yıl öncesinden daha iyi durumda değildir türkiye

Sosyal ağlarda paylaş

liberal said:

bdp'den destek alacaktır sanıyorum. başkanlık her halukarda onların düşünceleri için bir adım daha ileri gitmek demek değil mi?

Ücreti biraz yüksek olur. AKP ödemeye razı olursa iyi, en azından PKK için daha az bahane kalır.

Şuan için asıl öenmli soru yeni ana yasa yapılıp yapılmayacağı ve yapılacaksa eskisine göre nelerin değişeceği.
Sosyal ağlarda paylaş

abi yeni anayasa yapılsın da her kesim dikkate alınıp yapılsın. işine gelince uzlaşmacı işine gelince hadi ordan cebilen adamlar bunlar, benim korkum bundan.

Yoksa ben de destekliyorum yeni anayasayı ama anayasa yapmak ekmeğin üstüne cokorella sürüp yemek değil ki.

bu arada akp'nin yerinde olsam 2015 seçimleri için "yeni anayasayı biz yaptık" şeklinde kullanabileceğim bir yol izlerdim. Secimler yaklaşınca da "onlara rağmen biz bunları yaptık" derdim.

gelsin oylar.
Sosyal ağlarda paylaş

mağlubiyetin nedeni konuşuluyor zaten en baştan beri, 10 kere yazdım yine yazayım, CAHİLLİK, %50 cahilmi diyorsunuz cahillik okumakla diplomayla ölçülecek bir şey değil, bana göre ülkenin bu durumunun farkında olmayan, kömür yardımı geldiğinde ben neden kömür yardımı almak zorundayım diye sorgulayacağına alayımda oyumu atayım diye günü kurtaran, kanser hastası olupda hastanelerde aylarca sıra bekleyen ama allahtan deyip geçen, bunun gibi yüzlerce sebeb varken bunların hiçbirine göremeyen milyonlarca cahil yüzünden bu durumda.
Sosyal ağlarda paylaş

1 ay önce trtdeydi sanırım. kadının biri bir program yapıyordu ve halkın görüşlerini sormak için sokağa cıkmıştı. etrafta seçim zamanı kömür yardımı alan insanlar sadece kömür aldığı için akpye oy atacağını söylemişti. akp olmasa biz nasıl ısınırız kömür veriyor akp oyum ona diyen bir grup vardı. bu adama başkanlık sistemini getireceğiz değil monarşiyi getireceğiz desen ne anlar ki? ülkenin gidişatını ne kadar tınlayacak ki yeni anayasa yapılırken tam demokratik bir anayasa ortaya cıkacağını umursasın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...