Polyushka Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 liberalin akp yi neden desteklediği gayet ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 hamsilipilav said: sokaktaki adam akpyi liberal ekonomi için mi destekliyor sanıyorsunuz abi. okumuş diyebileceğin insanlardan duydum diyor ki chp gelsin de ekmeği karneyle mi alalım diyor abi adam. böyle bi kafa yani. şu çok doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 sermayeye g.t açmadan halkın karnı doymaz. Daha iyisi olana kadar şimdilik bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 O diilde Melih'i gördüm konuşmada yine sinirlerim oynadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Seçimlerdeki tablo cahillikle filan değil, ancak Türkiye'deki muhafazakar sağ kültür ile açıklanabilir. Bu tablo, 1945'den beri çok değişmedi, eğitim oranları bir hayli değişsede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ben nerde destekledim ki akpyi. tın tın etmeyin. ayrıca türkiyede liberalizm'i değil de liberal ekonomiyi desteklediğim nerede görüldü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 liberaldeki a da şapka var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Yalnz said: Bu ülke kurtarılmış sokaklar, mahalleler gördü güzel kardeşim. Bugün aptal diye hor gördüğün bu halkın öz çocukları, yeğenleri, torunları üniversite kapılarında birbirlerine kurşun sıktı. Kaç tane genç öldü bu memlekette. Kutuplaşma mı diyorsun? Yıllardır siyasi istikrarsızlık yaşayan Türkiye elbet yatırım almadı. Yatırımcı önce güven arar. AKP'nin yaptığı tam olarak budur, adamlar az biraz katılmış sağ ile tam anlamıyla yatırımcılar için güven ortamı yarattılar. Yarattılarda halka mı yarattılar, tabi ki hayır. Gayet beslediler de kendilerini. Ancak hiçkimse inkar edemez, 10 yıl öncesinden daha iyi duruma gelmiştir Türkiye. Bunda AKP'nin multisüper projeleri yok, sadece gecikmiş bir küreselleşme dönemini gerçekleştirdiler Türkiye için. Ki aslında bu süreci Türkiye'de gayet chp gibi bir sosyal demokrat partinin yapması lazımdı. Malesef chp, dsp ve koalisyonlar bunu yapamayınca böyle aslında sağ olmasına rağmen sosyal demokrat tavır içerisindeymiş gibi gözüken bir parti yaptı bunu. Liberaller boşuna mı destekledi AKP'yi ? evet sağ sol çatışması bitti , artık akp ye karşı yapılan en küçük protestoda coplar gaz bombaları göz altılar var,güven ortamı yarattılar diyorsun o güven ortamını tehtitle dayakla yarattılar , sesini çıkaran ergenekon diye atılıyor içeri , sokakta hak aramaya çalışan gaz bombasını copu yiyor kafasına, yatırımcılar geldi evet nerdeyse bütün devlet kurumlarını sattılar yabancı yatırımcılara özelleştirilmemiş bir şey kalmadı. 10 yıl öncesinden daha iyi durumda değildir türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 liberal said: bdp'den destek alacaktır sanıyorum. başkanlık her halukarda onların düşünceleri için bir adım daha ileri gitmek demek değil mi? Ücreti biraz yüksek olur. AKP ödemeye razı olursa iyi, en azından PKK için daha az bahane kalır. Şuan için asıl öenmli soru yeni ana yasa yapılıp yapılmayacağı ve yapılacaksa eskisine göre nelerin değişeceği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 şu yukarıdaki istatistiklerin tam tersi akp lehine de istatistikler var. hatta istatistikler hakkında çok güzel bir söz de var istatistik her isteyene hizmet eder gibilerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Grafikler konuşuyor... Acaba ne zaman mağlubiyetin nedenleri konuşulacak merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 abi yeni anayasa yapılsın da her kesim dikkate alınıp yapılsın. işine gelince uzlaşmacı işine gelince hadi ordan cebilen adamlar bunlar, benim korkum bundan. Yoksa ben de destekliyorum yeni anayasayı ama anayasa yapmak ekmeğin üstüne cokorella sürüp yemek değil ki. bu arada akp'nin yerinde olsam 2015 seçimleri için "yeni anayasayı biz yaptık" şeklinde kullanabileceğim bir yol izlerdim. Secimler yaklaşınca da "onlara rağmen biz bunları yaptık" derdim. gelsin oylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 diğer partileri bilmem de, kılıçdaroğlu daha ne yapsın arkadaş. daha ne yapılabilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ya bu rte utanmadan hadi atıp tutuyorsun konuşmanda da "bugün köylü çiftçi işçi kazanmıştır" nasıl diyebiliyorsun ya utanma olur insanda biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 1 yılda 3.5 milyon seçmen kazandırdı adam partiye daha ne olsun. 20 koltuk kaybettirdi akp'ye boru değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 birde batı şeria niye kazanıyor bugün mesela? bin tane yer sayıyor falan kazanmıştır diye. bu iyice kendini ortadoğu sultanı falan sanmaya başladı abi sanırım haha israile, türkiye bayrağını değiştirip oy için gemi gönderince mi kazandı kudüs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 günde 4 şehir gezdiği oldu adamın. projeler desen, hepsi elle tutulur, hepsi gerçekten güzel projeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 chp şimdi kılıçdaroğlunun üzerine oynayacak gene, indirmek için. bırakın kalsın abi bu adam, bu adam yapamazsa hiçbiriniz yapamazsınız. ama chpnin iç dinamiğine sokiyim ya. keşke hepsi bi temizlensede, kılıçdaroğluna kalsa herşey iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 mağlubiyetin nedeni konuşuluyor zaten en baştan beri, 10 kere yazdım yine yazayım, CAHİLLİK, %50 cahilmi diyorsunuz cahillik okumakla diplomayla ölçülecek bir şey değil, bana göre ülkenin bu durumunun farkında olmayan, kömür yardımı geldiğinde ben neden kömür yardımı almak zorundayım diye sorgulayacağına alayımda oyumu atayım diye günü kurtaran, kanser hastası olupda hastanelerde aylarca sıra bekleyen ama allahtan deyip geçen, bunun gibi yüzlerce sebeb varken bunların hiçbirine göremeyen milyonlarca cahil yüzünden bu durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 küfür var :) http://www.facebook.com/video/video.php?v=2093895873856 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 abi sebep kömürse bile kömürden konuşmayacaksın. Geçti paranoyalarla adam örgütleme devri, bunu anlamak çok mu zor? Halk devrimi falan mı bekliyorsunuz anlamadım ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 1 ay önce trtdeydi sanırım. kadının biri bir program yapıyordu ve halkın görüşlerini sormak için sokağa cıkmıştı. etrafta seçim zamanı kömür yardımı alan insanlar sadece kömür aldığı için akpye oy atacağını söylemişti. akp olmasa biz nasıl ısınırız kömür veriyor akp oyum ona diyen bir grup vardı. bu adama başkanlık sistemini getireceğiz değil monarşiyi getireceğiz desen ne anlar ki? ülkenin gidişatını ne kadar tınlayacak ki yeni anayasa yapılırken tam demokratik bir anayasa ortaya cıkacağını umursasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Tahminimce akp dokunulmazliga bir ayar cekerek balyozdan vesaire gelen vekilleri geri gonderecektir. O ince ayar da sadece kendi cogunluklari ile istediklerini yargilamak falan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 yok canım halk devrimi felan :) bir şey beklemiyoruz zaten düzelmezde bu diyoruz. chp ne yaparsa yapsın değişmeyecek, he anca akp kendine çok güvenir bu başkanlıktı eyaletlere bölmeydi felan bunlara girerse o zaman belki patlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 yok ona ellemeyecekler, hatta şu anda ntv'de yorum yapıyorlar akp tutuklamaları hafifletecek diye. içeridekilerin bir kısmı çıkacaktır demektir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar