Forex Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Şimdi arkadaşlar taglardende anlayacağımız gibi bu konularda bilgi ve deneyime sahibim. Bir web sitesi hazırlamak istiyorum ve şimdiye kadar yaptığım işleri portfolyoya katmak istiyorum. Sizce nasıl hazırlamalıyım portfolyo kısmını ? Yaptığım işleri açıklamakla mı yetinmeliyim yoksa preview tarzı birşeyler mi yapmalıyım ? Bir de freelancer.com gibi başka hangi siteler var bildiğiniz takıldığınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 portfoy kisminadan yaptigin isleri koy gorsel olarak elle tutulabilir bisiyler olmali sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Portföy = görsellik Olabildiğince göz almalı Eğer yaptığın işler gizli olabilcek veriler içeriyosa verilerin yazdığı kısmı blurlar, sonuçları olduğu gibi bırakırsın falan. Bu arada projekurdu.com var kullanmadım ama var yani sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar