Pasta Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 ne depresyonu abi 3 yaşında okumayı öğrendiğimden beri böyleyim ben. depresyonda falan da değilim güzel gidiyo herşey hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 screwy said: Pasta said: oyuncak barbilerim mesela o kadar özeniyorum sonra alınca bayıyorum 2 yalayıp bırakıyorumasdaısndomafmpşoaılsdnomo ne var şapşal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 aa ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 şımarıklık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 ben bir şey elde etmedim ama yine sıkılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Pasta said: ne depresyonu abi 3 yaşında okumayı öğrendiğimden beri böyleyim ben. depresyonda falan da değilim güzel gidiyo herşey hehe okumaktan sıkıldın mı peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Tüm insanların temel özelliğidir. Bu yüzden kadın bir amaç değil bir araç olmalıdır diyicem oda olmucak. Sahi kadın ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 çok tatsız lan bazen böyle bişey sanıyosun böyle böyle olcak şöyle yapınca diyosun ne iyi diyosun sonra o böyle böyle hiç öyle olmyo olmadıktan sonra da olmadığını kabullenmek istemiyosun falan. anklatamadım pek ama böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 evet anlamadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 tersten yazayım istersen sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 ruhsal tatmin'i maddiyatta yahut dışarda aramanın sonuçları bunlar. tabii ki aldığın ya da elde ettiğin şey seni hiçbir zaman tatmin etmeyecek. şu anda lotodan 20 trilyon vursa sana. gidip arabayı değiştireceksin, daha büyük bi eve taşınacaksın, yeni bi gitar ve amfi alacaksın belki gardrobunu yenileyeceksin vesaire vesaire. sonuç yahut çözüm ya da senin durumunda tatmin ve mutluluk hissi dışarda, herhangi bir objede yahut herhangi bir insanda bulabileceğin birşey değil. birşeye sahip olduğun zaman o şeye istediğin zaman ulaşabilir hale gelirsin. çekiciliğini yitirmesini sağlayan da biraz budur zaten. tasavvufun doğduğu topraklarda yaşıyoruz, budizmin topraklarına da çok uzak sayılmayız. hayattan vazgeçin demiyorum size tabii ki ama bir lokma bir hırka da çok ütopik değil. hayattan ancak siz tatmin olabilirsiniz. başkası değil. bu tatmin ve mutluluk hissi de ancak yaşayarak oluyor. öteki türlü istediğin gitarı al istediğin arabaya bin istediğin amfiyi öttür. nesne ile falan olacak iş değil. elde ettiğin anda başka birşey istemeye başlayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Arabadan mı sıkıldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 abi olayın arabayla alakası yok hiç maddi şeylerle de ilgili değil. manevi şeyler başarılar için de geçerli arabayı yakın bi örnek diye verdim amma takıldınız 3 kuruşluk araba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 yok abi sadece ben başlığı okudum içeriği okumadım, arabayı aldığını biliyodum sadece :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 manevi mevzular için de çok birşey değişmeyecek ehaehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 arabamı aldın lan zengin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 değişir lan belki bigün =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 eşeğe altın semer vursan demişler, arabayla alakalı demedim kim araba aldı diye okumadım. huyla alakalı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 atasözünün konuyla alakası yok ama hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 var. can çıkar huy çıkmaz. imam osurursa .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 int check: failed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Elde etiğim şeyi uzun süre kurcalayabilecek isem yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 seks yaptıktan sonra da geçmiyorsa sorun göründüğünden daha büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar