Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Scriptlerin bozulması ile alakalı?

Abus

Öne çıkan mesajlar

Ben şahsen Ultima oynamıyorum ve ilgilenmiyorum.Kardeşim benden Xp nin cd sini istedi Format atçağını söledi bende neden dedim?Habire format atılırmı dedim.

Bana UO daki bazı scriptlerin bozulduğunu ve ancak format atarak düzeltebileceğini söledi.Bende böle saçma şey olurmu dedim neden bozuluyo Scriptler dedim bana

-bazı sıfre programlarını fln kulanmak ıcın yane bug uygulamak ıcın degıstırmek zorundasın ama eskı halıne getıremıosun cunku her seferınde scrıptler degısıo format atınca düzeliyo ama

dedi.Şimdi UO ile alakasız biri olarak siz patilere soruyorum format atmadan olayı düzeltmenin yolu var mı?yok mu?[signature][hline]Love is Divine
Sosyal ağlarda paylaş

İllegal programlar kullanıyorsa ultima online klasorunun içindeki dosyalara zarar veriyo olabilir,ancak bunu format yoluyla değil ultima online'i tekrar yükleyerek düzeltebilir.

Scriptle hiçbir alakası yoktur.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Xear developer Brook[/i]

Sosyal ağlarda paylaş

Büyük ihtimalle kardeşin, script nedir bilmiyor.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
CHE
Xear developer Brook[/i]

Sosyal ağlarda paylaş

slm brook muusn morukmuusn nesın sana tek bı soru sorucam hayatında hıc ınj kulllandın mı yada uo oynadınmı fln dıyım ıstersen...sacma sacma konusup mılletın bılgılerıne yansıtma bılıosan konus bılmıosan otur yerınde...[signature][hline]Love is Divine
Sosyal ağlarda paylaş

kardeşinin uyguladığı programları buraya yazarsan daha rahat yardımcı olabiliriz sanırım.
örneğin landfix (ağaç patch) programı statics0.mul dosyasını değiştirir. uo klasöründe sadece o dosyayı eskisi ile değiştirmen dahi sorunu çözebilir. böyle bir çok örnekte verilebilir.
ama genel olarak uo'yu reinstall etmek yeterli olacaktır.[signature][hline]bu bilgisayarda runuo var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

1. sinire gerek yok.
2. statics0.mul bir örnekti, onla alakası olur demedim.
3. forum acc'unu adam gibi kullanmakta fayda vardır.
4. eğer gerçekten bir çözüm istiyorsan yardımcı olmaya çalışanlara yardımcı olmakta faydalıdır.
5. çok bilmişlik yapmaya, herşeye rağmen hiç gerek yoktur.
6. insanların konuşa konuşa bir çok konuya vakıf olabileceğini kavramak gerekir.
7. yukarıdaki maddelerin kavranılması zorunlu değildir, hepsi birer paticik forum/uo emülatörleri sendromudur.

kolay gele[signature][hline]bu bilgisayarda runuo var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

brook "uo'yu bilmiyorsun" dememiş. "script nedir bilmiyorsun" demiş. ayrıca "uo'yu bilmiyorsun" dese ne olacak ki? kestirip atamaz mısın? hiç tanımadığın bir insanın senin hakkında boş yere atıp tutması çok mu önemli? geçiştirip seni asıl ilgilendiren konuya dönsen olmaz mı?

şimdi asıl konu ile ilgili gerçekten bir problemin varsa herhalde yardım etmeye hazır birileri vardır. istersen durumu iyice açıkla ve yardım bekle. istemiyorsan neredeyse uo emülatörleri bölümündeki her topic gibi bu topici de laf salatalığına çevirebilirsin. sana kalmış.

umarım sorununu çözersin, iyi günler.[signature][hline]bu bilgisayarda runuo var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Abus, 16 Eylül 2004 21:08 tarihinde demiş ki:
slm brook muusn morukmuusn nesın sana tek bı soru sorucam hayatında hıc ınj kulllandın mı yada uo oynadınmı fln dıyım ıstersen...sacma sacma konusup mılletın bılgılerıne yansıtma bılıosan konus bılmıosan otur yerınde...

Eminimki senden çok daha iyi biliyorumdur.
Burda böyle artislik yaparak hiçbiyere varamazsın.
Daha inj kulllandıktan sonra windowsuna format atan birisin sen
haddini aşan konuşmalar yapma.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
CHE
Xear developer Brook[/i]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Abus, 16 Eylül 2004 20:50 tarihinde demiş ki:
kardeşimin verdiği cevap

scrıptler wındowsun klasorunun ıcınde gızlı olarak bulunur vede onları gızlılıgı kaldır ıle acamazsın
ona aynen şu lafları de ;
zgrw sana şunu iletmemi istedi : "hadi ordan len" :)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners
No one deserves execution , no matter their crimes
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zgrw tarafından 16 Eylül 2004 22:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Burdan yazıcağına pm neden kullanmıyorusn ?[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
CHE
Xear developer Brook[/i]

Sosyal ağlarda paylaş

abus seni kınıyoruz kı-nı-yo-ruz adamlar sana yardımcı olmaya calısır sen bize laf atmaktan baska birsey yaptıgın yok ben izmirde oturuyorum msn ([email protected]) eger dalsacagın bir kisi arıyorsan gel benle dalas FORUMU RAHAT BIRAK.. bu sefer daha iyi anlamıssındır ( bu mesaj o gereksizce cevapları yazan kisiye gidiyor..)[signature][hline]Always Rammstein
Sosyal ağlarda paylaş

Abus'un kardeşi saçmalamışın..Scriptler gizliyse ve göremiyorsan ve hele bu scriptler Windows'un çalışmasında etkiliyse onlara hiç bir programla zarar vermen mümkün değildir(virüs vb.leri hariç..)..
ki bööle windows'un scriptleri fln demişin ama saçmalamışın,windows'un çalışması düzenleyen scriptler DLL dosyarı içindedir..Bu dosyalar zarar görmüşse net içnde bu dosyaları yayınlayan milyon tane site var ordan indirip,koyabilirsin..DLL'in açılımı da zaten Dynamic Link Library'dir yani Dinamik Bağlantı Kütüphaneleridir,senin aradığın,bulamazsın dediğin scriptler bu kütüphanelerin içindedir..Bunlarda zarar gördüyse ve kurtaramıyosan,
XP için Başlat>Programlar>Donatılar>Sistem Araçları>Sistem Geri YüKleme'yi kullanarak halledebilirsin..
Lütfen bundan soora kulaktan dolma bilgilerle kendinden büyük insanalara saygısızlık etme,boş boş ötme..[signature][hline]Serap Ezgü ile Kadının Sesi[b]
21Temmuz2004 tarihinde İsmail Solmaz(Kayıp İsa Solmaz'ın Babası) ile olan telefon kunusması;
[b]Serap Ezgü:
...12 yaşında çocuk içki ve sigaraya başlamış.Yazık değil mi bu çocuğa..
İsmail Solmaz: İyi..Ben 9 yaşında başlamıştım..
Serap Ezgü:Aferin ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...