KARAMURAT Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Geçmiş olsun[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 çok geçmiş olsun[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 geçmi$ olsun.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Geçmiş olsun umarım düzelmiştir. Çok iyi bilirirm nefes alamamanın ve Nefes darlıgı cekmenın nası bişey oldugunu. Zamanında kafayı yiyiodum bu yüzden daral geliyodu. Çok berbat bişey.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Gecmıs Olsun KArdes[signature][hline]Ölüm Peşinde Koşarken Beni Kucaklamak İcin Düşmanlarimi Yolluyorum Onun Kollarina Belki Bir Gün Doyar. Peşimi bırakır Diye Belkide Bir Gün Ben Doyarım Öldürmeye Ve Bırakırım Kendimi Ölümün Soguk Ellerine Chitlenbick UO Owner Anakin SkyWalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 gecmis ossun :)[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 saolun arkadaşlar hafif hafif burunumdan hava gelmeye başladı :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 az önce geldim dikişleri aldırmaktan acaip acıtan bir olay ağrıdan tekmeledim etraftaki şeyleri :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 artık akmerkez'de yeni burnunu yaptırmış tiki kızlar gibi dolaşırsın etrafta:)şaka maka orada burnu bantlı yeni ameilyat olmuş çok kişi oluyor:D benim de güya burun kemiğim yamuk da gayet güzel nefes alıyorum.ameliyet falan olmam ben seviyorum burnumu:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 dün gördüm nameless i. (dikişli halini) ağzı yüzü şişmiş, burnuna da cep telefonu sokmuşlar gibiydi. ama düzelicek gibi gözüküyodu :) ama sönünce güzel olur kesin. ;)[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 geçmiş olsun nameless. bayadır yoktum malum öss anca görebildim.[signature][hline]Sam, 11 Eylül 2004 23:35 tarihinde demiş ki: horas'ın cezası tez, gazabı korkunç olacak! gölgeler içinde bir smiley,hepsini birbirine bağlayacak the one smiley! :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 geçmiş olsun..[signature][hline]baktım olmaz seyre daldım,anılardan bir tomardım çok yoruldum,çok daraldım,penceremden gir içeri E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Dikisleri birata sen burnunda tampon var asil önemli olan o, benim burnumun icinden de kemik alinmisti, babamin bi arkadasi yapmisti ameliyati (babam doktor bu arada, bakkal yapmadi yani ameliyati) bir hafta sonra hastaneye cagirdilar...Babamla gittik, ben burnumun derinliklerinde gömülü olan iki tampondan habersizim bu arada, burun degil kafatasina gömmüssler sanki...(iki tane burnumun icinde 2 tanede benim bilmedigim burnumun üst tarafinda tampon vardi yani) Beni oturttu koltuga babama "Istersen sen disari cik" dedi, bi an "hass noluyo lan" oldum, burnuma o ince bi pense gibi bi alet soktu, "Sadece bakiyorum merak etcek bisey yok" diyo bu arada da... Bi an pensenin ucu biseye degdi, hissettim ki burnumun derinliklerinde bi tampon varmis, bu düsünce aklimdan gecerkene bi anda gözlerim karardi acidan, cünkü tampona asilip cekti, zaten ben sersemlemisken cünkü resmen kör gibi oldum sesler falan gitti yani boguk gelmeye basladi o sirada sol burundakinide cekti... Benden tek bir cümle cikti "Beni bi yere yatirin, o neydi be..." Umarim sende de yoktur yoksa sonun aci biter söyliyim, gerci ben bademcik ve burun ameliyatini ayni anda yaptirmistim ama yinede burun burundur, tamponsuz kurtulman zor :) Eger basina böyle bisey gelirse adam "sadece bakioyrum falan derse" direk cikart kafayi adamin burnuna :D , hayatimda ben öyle aci hissetmedim, biyerini kirmak falan filan hikaye yani :D[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... [Bu mesaj Vampire tarafından 18 Eylül 2004 16:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 bende tampon koymadılar garip bişiyler vardı ipli falan ameliyattan 5saat sonra çıkardılar zaten bugün sağ delikten biraz hava aldım içerdeki etleri ve sümük+kan karışımını çekti doktor :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 said: nameless13, 18 Eylül 2004 17:00 tarihinde demiş ki: bende tampon koymadılar garip bişiyler vardı ipli falan ameliyattan 5saat sonra çıkardılar zaten bugün sağ delikten biraz hava aldım içerdeki etleri ve sümük+kan karışımını çekti doktor :) o ipli dedigin zaten burnunun icindeki tamponlar degil, sana söylemezler zaten (eger sormazsan tabi) onlar burnunun icindeki tahris olmus bölgeyi koruma amacli konulan ilacli sargi bezleri :) Eger burnunda su an hicbisey yoksa ve ona ragmen zor nefes aliyosan yani alman gerekenden daha az nefes aliyorsan burnundan hazirla kendini, morali bozmiyim belki yoktur ama %90 koyuyorlar, benim gibi güme gitme en azindan haberin olsun :D[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 inşallah yoktur çünkü bugün dikiş alınırken acaip acıdı ve salı günü alçı alınacak bu arada içeride akan şeyleri çekmek için kullandığı şeyleri baya derinlere kadar soktu doktor orada hissetmedim bişey olduğunu tırstım şimdi :D[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 geçiş olsun[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Onları bi cekıcekler burnun patlıycak böle iki delik acılcak kafa tasında uf uf uf. Kan goturecek kan.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ManitoN Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 geçmiş olsun[signature][hline]http://www.sanalcafe.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar