Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Geçmiş Olsun nameless

Duke_Guybrush

Öne çıkan mesajlar

dün gördüm nameless i. (dikişli halini) ağzı yüzü şişmiş, burnuna da cep telefonu sokmuşlar gibiydi. ama düzelicek gibi gözüküyodu :)
ama sönünce güzel olur kesin. ;)[signature][hline]
Tekel rakısı bu be!
Tam kırkbeş derece.
İki tek attın mı
Doksan oldun demektir,
Yani dik açı,
Biz akşamları dostlarım
Böyle dönüyoruz işte köşeyi
Sosyal ağlarda paylaş

Dikisleri birata sen burnunda tampon var asil önemli olan o, benim burnumun icinden de kemik alinmisti, babamin bi arkadasi yapmisti ameliyati (babam doktor bu arada, bakkal yapmadi yani ameliyati) bir hafta sonra hastaneye cagirdilar...Babamla gittik, ben burnumun derinliklerinde gömülü olan iki tampondan habersizim bu arada, burun degil kafatasina gömmüssler sanki...(iki tane burnumun icinde 2 tanede benim bilmedigim burnumun üst tarafinda tampon vardi yani)

Beni oturttu koltuga babama "Istersen sen disari cik" dedi, bi an "hass noluyo lan" oldum, burnuma o ince bi pense gibi bi alet soktu, "Sadece bakiyorum merak etcek bisey yok" diyo bu arada da...

Bi an pensenin ucu biseye degdi, hissettim ki burnumun derinliklerinde bi tampon varmis, bu düsünce aklimdan gecerkene bi anda gözlerim karardi acidan, cünkü tampona asilip cekti, zaten ben sersemlemisken cünkü resmen kör gibi oldum sesler falan gitti yani boguk gelmeye basladi o sirada sol burundakinide cekti...

Benden tek bir cümle cikti "Beni bi yere yatirin, o neydi be..."

Umarim sende de yoktur yoksa sonun aci biter söyliyim, gerci ben bademcik ve burun ameliyatini ayni anda yaptirmistim ama yinede burun burundur, tamponsuz kurtulman zor :)

Eger basina böyle bisey gelirse adam "sadece bakioyrum falan derse" direk cikart kafayi adamin burnuna :D , hayatimda ben öyle aci hissetmedim, biyerini kirmak falan filan hikaye yani :D[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil...

[Bu mesaj Vampire tarafından 18 Eylül 2004 16:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nameless13, 18 Eylül 2004 17:00 tarihinde demiş ki:
bende tampon koymadılar garip bişiyler vardı ipli falan ameliyattan 5saat sonra çıkardılar
zaten bugün sağ delikten biraz hava aldım içerdeki etleri ve sümük+kan karışımını çekti doktor :)

o ipli dedigin zaten burnunun icindeki tamponlar degil, sana söylemezler zaten (eger sormazsan tabi) onlar burnunun icindeki tahris olmus bölgeyi koruma amacli konulan ilacli sargi bezleri :)

Eger burnunda su an hicbisey yoksa ve ona ragmen zor nefes aliyosan yani alman gerekenden daha az nefes aliyorsan burnundan hazirla kendini, morali bozmiyim belki yoktur ama %90 koyuyorlar, benim gibi güme gitme en azindan haberin olsun :D[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil...
Sosyal ağlarda paylaş

inşallah yoktur çünkü bugün dikiş alınırken acaip acıdı ve salı günü alçı alınacak
bu arada içeride akan şeyleri çekmek için kullandığı şeyleri baya derinlere kadar soktu doktor orada hissetmedim bişey olduğunu
tırstım şimdi :D[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem
Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki:
ulan kelle
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...