Overlord Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 netten baktım fakat bulamadım bu force furyi acmak icin 10kere basın felan denmiş.Koprunun az ilerisindeki kuleyi tepede uçan zımbırtılarla patlattım, kule yıkılınca karsıya geçtim 2 tane iri robot cıktı orda işte ekranda l ile r tuşlarına basın gibisinden bir ekran çıktı fury i açmak için, orda takıldım. Burda takıldım işte, force fury açamadım ne yapmam lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 l ile r tuşlarına basman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ee işte sorun orda bassamda acılmıyor l ile r tuşlarına aynı anda bas denmişte birşey olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ekstra bir tuşa felan basmam gereklimi yada herhangi bir şey l1 ile r1e basıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 l2 ve r2 dene? Yani ilk mesajda sadece l ve r demişsin ondan diyorum belki 2'dir diye, troll değil ya da bişey doldurman gerekiyordur belki, bar falan doluyodur açmadan önce, o daha dolmamıştır ama oyunu oynamadım tamamen spekülasyon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 belli bi bar var onu doldurman gerekiyo adam pataklayıp arada dayak yiyip filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 valla abi sol altta bir o dedigin doldurma zımbırtısı var oda mavi mavi parlıyor oyunun bası tutorialda takıldım gibi bişi oldu hehe l2 r2de denedim olmadı, cozemedim.Oyun saolsun yardımcı oluyor guya işte l ile r tuşuna bas diyor ama ben basamıyom demek:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 aynı anda basman gerekiyo olabilir tuşu kırmış filan da olabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 aynı anda basıyorumda tuşlar dash veya grip felan yaparken calısıyor :D neyse az daha kurcalıyım saolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 sticklerin üstüne basıyorsun dimi ? l3 r3 yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ahahaha 3 tane mi l-r tuşu var 5 kişi 3 tuşu söyliyemediniz adam geldi lök diye söyledi o yüzden adam bounda siz sabancılarda sürünüyosunuz..ş..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 oh ya sonunda :D sticklerin ustune basılcakmıs ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 starwars 2 unleashed oooh yeah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 aw yeah starwars unleashed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 abi l3 r3 deseydi söylerdik ahah, ama aklıma gelmedi hakkaten onlar olacağı. Gerçi GOW'da da öyleydi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar