dracos Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 ben de yokum. Sonisphere da görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Spidee Hotdog cavanagh patpoker sertaç fde screwy noyan wish baki hill tolga khelben tora shagrath Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Spidee Hotdog cavanagh patpoker sertaç fde screwy noyan wish shagrath baki hill tolga khelben tora 1 kişiden haber bekleniyo 16 ediyoruz ya, 1 kişiden haber bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 bu arada tek kaleciyiz bu hafta sdf hakan gecer misin lan kaleye=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 hafta bası aman yer yok mac günü 1 kişi eksik :p abi 500 gün mecburi hizmet yaptım hiç mi değişmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 eee olm takımlar nedir önceden gidip çay çorba içcez mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 16 olalım takım kurarız sahaya da 1 saat fln erken gidiyorum ben, 6-7 kişi takılıyoz erkenden=p göztepe benzincinin orda değiliz biliyosun dimi, tahran lisesinin ordaki sahayı biliyosundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Yok abi aman kale demeyin bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 bulamadıysan adam bakim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Bulabilirseniz benim yerime de adam bakabilir misiniz beyler, ben gelemeyebilirim aksam, kesin bir sey soyleyemiyorum. Yerime adam bulursaniz icim rahat edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 ben zar zor tamamladım 16yı güneş yapma sakın öle bişi, başlığı sen açtın lan maça 4buçuk saat kala mı sölüyon=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Abi maca 4.5 saat kala cikti sorun, ben de aninda girdim yazdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 bakalım bulabilcez mi adam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Hala dolu mu kadrolar kışın gelenlerden falan haber beklenıyor mu ? Doluysa kadro sorun değil haftaya gelırım artık yer olursa napalım. :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 ahaha ben olsam gelmem :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 İnadına inadına 'yer olmıcak yer yok kışın gelenler gelıcek onların hakkı!!!' falan denilip son dakika sorun çıkması hoş tabii de. İşin hoş tarafı telefonla ulaşıp gel maça denilince gelebilecek ben bile en az 10 kişi tanıyorumdur illa bulunur yani 15 te hayatta kalmaz sadece 'i told you so' diyebilmiş olmak için burdayım bende yoksa hala umudum yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Son dakikada insanların işleri çıkabilir, kaldı ki bugün Sonisphere var, birçok insan konsere gitti. Neyin davası bu anlamadım. Enteresan bi güç ilişkisi üzerinden çalışıyor kafan sürekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Mithat said: illa bulunur demişim zaten wish, ve hatta i told you so muhabbetinden bile yazdım, hani 'beni oynatmazsanız topugunuza sıkarım' dedim gibi bana kızdı sinirlendi herkes haftaiçi ki amacım sadece futbola gelmekti kötü bir niyetim bile yokken. Üstüne bu olunca 'bende zaten yer olursa geliim demiştim' demeye geldim. Güç ilişkisi falan yok ortada 'nıhahaha ortada kaldınız' kafasıyla kesinlikle gelmedim umarım gayet eglenceli bir maç olur daha ne diim be kötü niyetli olmadıgımı anlatmak için :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Yer yoksa gel oyna bari bu kadar emeğine yazık olmasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 lan ben bakmadım buraya eskilerden gelen yok, mithat sen geliceksen seni yazıcam kadroya yok gelmessen dışardan adam bakmaya başlicam geliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Gelirim elbette şurda 5 sayfada benim kadar gelmeye kasan mı var :D Hakettim ama kabul edin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 lol 16 ettik güneş out mithat in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Bir yorum alayım, mithan ın içinde futbol aşkı hepinizi yoketti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Eeheh bu sefer yerimi bildim ve geride kaldim bi de uzerime adam yigmasalar hic sorun olmazdi :) yine ilk maca oranla baya iyiydi kabul edin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar