Werb Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 ahhaa bu guzin abla simdi acti acc u yuru be arkandayiz guzin abla hehhee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 said: Guzin_Abla, 16 Eylül 2004 20:36 tarihinde demiş ki: Sevgili Yavrum, Aşık oldum diye umutsuzluğa düşme.Herşey olacağına varır.Umarım hayatın boyunca hep mutlu olursun. Sevgiler supersın senın gıbı bırıne cok ıhtıyacımız var burda[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guzin_Abla Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 eh patciğe gelmeyecekte nereye gelecek bence sen gitte bir karalama defteri bölümüne göz at orda daha çok vaka var, buarada yeni gelenler bölümüne uğramamışsın herhalde yeni değislin burda ;) [signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 16 Eylül 2004 20:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 güzin abla IP ye dikkat et.. hayir forum kurallari çifte acc almaya karşi yörünge dışına yolculuk düzenlio da o açıdan ... şimdi iki acc ayni IP den mesajlar .. seni bonzi yapmasin çifte account'tada[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 ahah kimin fake'i bu[signature][hline]Burax, 07 Eylül 2004 20:49 tarihinde demiş ki: fıse kablo takılı ıdı ucu bostu ıste dırek 220w ıste o zaman ılk kez carpıldım öldüm allahdan ayagımda lastık terlık wardı cok ölmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 bide bize sans oyunları hakkında bilgi vericek bi ganimet ablamız olsa offf [nimet ablamıydı o nese] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 werb yardin yaaaa ganimet abla nedir??? sevgili ganimet abla , bizim buranun muhtaru dierki gömü varmuş karşiki yaylada ... bi el ativersen , okusun üflesen de bulsak hadi be ablacım be :)[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 ahuahauh ganimet abla güzin ablada iyi fikir inşallah açan arkadaş uçurulmaz:)[signature][hline]izinsiz gösteri MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guzin_Abla Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Çocuklarım benim. Size yardım edebilmek için burdayım.Yetkililerinde izniyle bütün aşk yaralarını,hep beraber kapatacağız.Hepinizi mutlu birer pati yapabilmek için geldim uzaklardan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Valla şimdi ne tavisiye versek tutmayabilir kızdan kıza değişir yaklaşımlar odunun vardır akıllısı vardır normali vardır bu kız milletinin (erkekleredede arklı deil aslında) ilk önce bikaçgün yakınlaş falan benden dilinle falan anlat yok olmadımı açıkça konuş :) konuş demeyin demişsin ama biz insanlar konuşarak anlaşırız :) mesaj yolla cebine :)[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Guzin_Abla ben bır kıza asık oldum ve kız ankaralı pazartesı gıdıcek benım durumum ne olcak sımdı ?[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 said: Narstil, 16 Eylül 2004 21:05 tarihinde demiş ki: mesaj yolla cebine asla !!! ilk sefer hislerini soyleyeceksen kesinlikle ama kesinlikle Yüzyüze olmalı... buna dikkat etmeyen 1 tane kız tanımadım daha ... ki doğrusu da odur zaten ayrica bu güzin abla'da biraz gülşen abi'lik sezdim ama du bakalım[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guzin_Abla Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 said: Llama, 16 Eylül 2004 21:09 tarihinde demiş ki: Guzin_Abla ben bır kıza asık oldum ve kız ankaralı pazartesı gıdıcek benım durumum ne olcak sımdı ? Ankara'ya taşın sevgili oğlum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 said: FRP_Master, 16 Eylül 2004 20:11 tarihinde demiş ki: ya ilk defa birine böyle hissettim,anlamıom ilk defa yani.. Onsuz geçirdiğim her dakika bana işkence gibi geliyor,hep sarılmak istiyorum ona böle sırf cinsellik olarak değil ya hep onun yanında olmak istiyorum fln,daha önce komik glrdi böyle başkalarını dinleyince dmkki bizde olduk eheuh.Hiç gülecek halim yok valla,acı çekiom çok pis :( yrdm bekliom,nası kız tavlanır ??? (:p) ( aynı yaştayız ama o başka şubede ) Yanmışın abicim. Dalgasına değil cidden yanmışın .Hayır bir de kıza da bu aşırı ilgini direk hissettirirsen, acı dolu günler seni bekliyor.[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 said: Guzin_Abla, 16 Eylül 2004 21:13 tarihinde demiş ki:hede MAHUAHUAHUAUHAUHAUHAUHUAHUA! Lan kriz geldi ahahahahahahahaha! HAHahahahahaha[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 said: Guzin_Abla, 16 Eylül 2004 21:13 tarihinde demiş ki: said: Llama, 16 Eylül 2004 21:09 tarihinde demiş ki: Guzin_Abla ben bır kıza asık oldum ve kız ankaralı pazartesı gıdıcek benım durumum ne olcak sımdı ? Ankara'ya taşın sevgili oğlum... ya cok zor ya[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haydar_Dumen Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Evladım.. bu tür durumlarda cinsel spesifik konuları ele almayınız.. sakin olunuz.. her insan bir başka birine aşık olabilir doğanın kanunu böyle ancak duygularını güzel bir şekilde dile getirirsen sanıyorum ki negatif cevap almazsın.. alırsan da eğer sana laik biri olmadığını görürsün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 aman gidip çötenk diye "seni seviyom" deme de...[signature][hline]en ince yerim bileğim.. CoH : Justice Syphex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guzin_Abla Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 said: Llama, 16 Eylül 2004 21:19 tarihinde demiş ki: said: Guzin_Abla, 16 Eylül 2004 21:13 tarihinde demiş ki: said: Llama, 16 Eylül 2004 21:09 tarihinde demiş ki: Guzin_Abla ben bır kıza asık oldum ve kız ankaralı pazartesı gıdıcek benım durumum ne olcak sımdı ? Ankara'ya taşın sevgili oğlum... ya cok zor ya O zaman sende Ankara'yı taşı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 yeter ama suyunu çıkarmayın yoksa ban gelecek asıl acc una[signature][hline]Burax, 07 Eylül 2004 20:49 tarihinde demiş ki: fıse kablo takılı ıdı ucu bostu ıste dırek 220w ıste o zaman ılk kez carpıldım öldüm allahdan ayagımda lastık terlık wardı cok ölmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 ablacım benim durumum şudur; yoldan geçerken bi kız bana baktı.çok etkilendim. acaba verirmi?[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guzin_Abla Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 said: Infernal_Reborn, 16 Eylül 2004 21:23 tarihinde demiş ki: yeter ama suyunu çıkarmayın yoksa ban gelecek asıl acc una Olur canım yavrum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 zuah olm gecen ben de okulda bende bi kızı gordum fena deildi adı da çok garip lan karçiçeği zuah dedim içinden neyse aynı servisteyiz felam neyse sonra çıkmış biriyle çıkmaya bşlamış zerre miklemedim yoluma devam etttim saplık ayrı bir gurur ne zaman aşık olurum (ki en son 1. sınıfta olmuştum) o zaman kasarız vay amnadepöint yani.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 15 Eylül 2004 20:01 tarihinde değiştirilmiştir][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vurucu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 büyüksün kralsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar