Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Toplum olarak birlik ve beraberlik içerisinde


nomsaR

Öne çıkan mesajlar

Sonuç ne kadar fark edicek tamamen seçime hile karışmış farz edelim. ÖSYM muhabbetinde de benzer şeyler oldu. Adama yüklen, kopya çekildi çekildi de. Savcılık araştırıyor, algoritma basit fakat uygulanan bir cevap anahtarı yok kararına varıyor.

Burdan şu çıkıyor, basit şeylerden hayaller arıyorsunuz. Basit şeylerden nemalanmaya gayret ediyorsunuz. Adaletin bekçisi kesilmeniz iyi güzel de, ortada ne kadar haksızlık var sonuç olarak deyince bunun cevabı yok. Yani cevabı sizin yorumunuzdan ibaret kalıyor, ispatlanamıyor. Sizin delilleriniz size yetiyor.

Bu da araştırılır mahkemeler ya da gerekli organlar tarafından, böyle bir şeylerin varlığı ispatlanırsa tekrar sandığa gidilir. Ama yıllardır böyle basit şeyler, nedense görüşünüz tarafından fazlaca gündeme getirilir. Hani bir şey de çıkmaz ortadan, laf olsun torba dolsun işte.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gelse dizinin bağı çözülür, memeleri salya ile kaplar ve önünde diz çöker af dilersin bence.
Memelere sarılır ağlayarak uyursun ve çok kötü olursun. Ama suç sende değil çünkü sen no-lifersın, buradan başka arkadaşların yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınla yapıyosunuz. Onun da memesi yok kesin. Meme, kadın vücudu kültürünüz yok. Kadının bedenini tanıma kültürünüz yok. Göğüsleri okşama kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, insanda meme çeşitliliğine hazır değilsiniz. Meme gördüm diyeniz de tatava. Büyük meme de gördüm, sevmedim diyo, ara sokakta sarkık memeli 45yaşında bir fahişeye uğramıştır mesela. Onun sarkık memesini görmüştür.

Yani iri memenin dirisinden dem vurdum ben, bir iki yerde ağza alınır. Küçüğü için de öyle. Diğerleri iğrenç. Benim damak tadım böyle, kültürüm böyle. başkası beğenmeyebilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...