Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 On cam catladi hatta ufak bir parca da firladi gitti. Alet calisior enterasan bir sekilde, touch screen de sorun yok simdilik. Sanirim multi layered on taraf. Bu on ekrani global warranty den degistirmezler kuvvetle muhtemel ama official kimdir istanbul da iphone lara donanim destegi veren? Bilkom var biliyorum ama o Mac lere destek veriyor sanirim sadece. Google ladim baya, kendi basina servis olmus bir dunya yer geliyor official olani arasindan ayikliyamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Madem kullanmayı bilmiyorsun neden alıyorsun be adam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 cihazı yurt dışından mı aldın? turkcellden mi? vodafonedan mı? bunlar önemli sorular sadece iphone demekle servis bilinemiyor çünkü hepsinin servisi farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 türkiyeden almış olsa bu soruları sormazdı? aldığı yere verirdi vs. sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Garanti dışı kalmış iPhone camını, parasıyla, orjinal yedek parçayla değiştirecek bir resmi yetkili servis söyleyeceksiniz alt tarafı. Ne kadar yokuşa sürmüşsünüz ya, cidden çok enteresan. Global warranty demiş ayrıca, TR'den almamış adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Bilkom'u ararsan bi teknik servise yönlendirirler sanirsam. Bide iphone kapasitif ekran, baski ile calismiyo, calismasi normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 official olmasına gerek yok abi. yazıcıoğlunun oralarda dolu yer var bu işi yapan. orjinal parçayı anında takarlar, bekletmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Argadasim dsg Gladmir said: Bu on ekrani global warranty den degistirmezler kuvvetle muhtemel ama official kimdir istanbul da iphone lara donanim destegi veren? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Hata olmus buraya yazmak, bilkom u ariyayim en iyisi. Bide kanuni siee, alet az isinip sogudumu on tarafa tirnak ucuyla vursan gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Ventte anlatirsin nerende tasidigini :) Sicak soğuk tam çıkaramadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 kumsal gunes golge Aklin nelere calisiyor anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Gladmir said: On cam catladi hatta ufak bir parca da firladi gitti. Alet calisior enterasan bir sekilde, touch screen de sorun yok simdilik. Sanirim multi layered on taraf. Bu on ekrani global warranty den degistirmezler kuvvetle muhtemel ama official kimdir istanbul da iphone lara donanim destegi veren? Bilkom var biliyorum ama o Mac lere destek veriyor sanirim sadece. Google ladim baya, kendi basina servis olmus bir dunya yer geliyor official olani arasindan ayikliyamadim. aynisini 3g de bende yasamistim ama cam catlamadi multitouch calisiyor ama ekran simsiyahti(dusun nasil yere dustu alet diye adsfasdf). Bostancida iphone servis diye bi yer var hatta internet sitesi bu. Adamlar ilgileniyorlar 3 gunde de teslim ediyorlar telefonunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Eger elin yatkinsa kendin tamir et. Ebay'de iphone 4 orjinal ekranlar 50 euro civari. Tamir icin gereken tüm givir zivir da icinde oluyor. Ekran degisme klavuzu da surda; I4 Display Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Iphone3te aynısı başıma geldi, doğubankta 1 gün içinde yaptırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar