AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 kaçamazdı, üstüne doğru sert diyorum sert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Tuvalete gittim ve karşılaştım kendisiyle. Yerdeydi müdahalem çok temizdi.Ayakkabıyı uzaktan tepesine doğru fırlattım ve ayakkabıyı kaldırdığımda cesediyle karşılaştım.O artık dünyada değil ama orda duruyo cesedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 vaniLLe said: banane, naparsan yap! aferin, gec simdi mutfaga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 hepiniz aptalsınız bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 beyler sincap fare sıçan kirpi kertenkele iguana timsah falan varsa hamamböceği gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 şansa bak lan bende terlik atayım dıyecektmde kaçar o. helal kankut, öldüğüne iyice emin ol, tam atacakken bir kolu kıpırdasa için bi hoş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 sıçan derken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 abi hala saldırmadın mı sen, tüm pati arkanda go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 abi kafasını kesince bir ay yaşıyor. üç ay aç olarak hayatta kalabiliyor, bir ay su içmeden yaşayabiliyor ayrıca. üstüne işeyince ölmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Banyoya nükleer başlık at. Oh wait! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 AtlaraFisildayan said: şansa bak lan bende terlik atayım dıyecektmde kaçar o. helal kankut, öldüğüne iyice emin ol, tam atacakken bir kolu kıpırdasa için bi hoş olur Eminim abi ayakkabıyı giydim ve tekrar üstünden geçtim kesinleşsin diye yoksa işeyemezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 abi kocaman bişi al mesela tabure iyi olur ayaklarından tutup kıçını koyduğun yer yere gelcek şekilde üstüne bırak ayakkabı vs yada küçük bişiyle temas etmekten tırsıyorsan böyle bişi fırlat at üstüne kocaman sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 yumurtlamistir bile o bi kenara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 O değilde orda mı ki hayvan baktın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 işte bu kadar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Hayvanda trollface var gibi sdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Dartanian said: O değilde orda mı ki hayvan baktın mı? bulamıyorum sadece orası var banyoda gıdebılecegı zaten oraya kaçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 herkez bi banyo ,tuvalet kontrol etsin bakalım ne cıkacak, varmı sizdede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 allah belanızı versin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 almanyada simdiye kadar görmedim daa hamam böcegi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 medeni memleket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 quarter almancı arkadaş var , o fena öldürüyor. neyse ben yatar ya, bahane oldu harbı uyumuyordum ne zamandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 hadi iyi geceler o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gypsy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 terlik yokmu evde? anneye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 kaçtı gt yine düzgün atak yapamadım ofof. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar