Pasta Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 odullusoru said: Geez said: bütün pati zengin abi. zengin derken baba parası yoksa kendilerinin bi sk becerdiği yok. e senin baban da becerememiş bi sk napalım pun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 hadi bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viseroy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Cuce said: elesso said: abi niye erkek tek başına çalışır ailesine bakar modundasınız. adamın eşide bir bu kadar maaş alırsa gayette varlıklı yaşarlar. kıçına güvenmeyen gidip 2 çocuk yapmasın zaten şu şartlarda he dimi, başkaları zengin olsun diye köpek gibi calışsın işci sınıfı. biride değil ikisi birden calıssın. ashdfhhs bi dakka. karı koca 2500'er alan işçi mi var? varsa iyimiş bence türkiyede. ben pek girmiyorum tabi görmedim, gayet aşağı yukarı o kadara çalışıyorum ve tek başıma yetmiyor ama şimdilik idare ediyorum. türkiye ortalaması asgarinin az üstünde. en iyi 50 şirkete bakarsan ortalama 3 üzerinde. giriş maaşı olarak (beyaz yaka). bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Pasta said: odullusoru said: Geez said: bütün pati zengin abi. zengin derken baba parası yoksa kendilerinin bi sk becerdiği yok. e senin baban da becerememiş bi sk napalım pun yok cevap yazmıştım da neyse siktir et. sen ne kadar gereksiz bi malsın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 hehe hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 2500 bekara gayet iyi para abi 10.000 lira lazım diyenler ne kullanıyor bilmiyorum. türkiyede yaşıyorsunuz aq 10 bin lira maaş kim alıyor lan millet ne paralara ne aileler geçindiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 abi manyak mısınız ya?Arkadaş iş görüşmesine gitti yeni kurulan bi madeni yağ fabrakiasında kalite ve process kontrol işlerini yürütücek, 1000 tl +yol + yemek+ sigorta dedi adamlar.Kİm 2500 lira ile işe başlıyor lan?Ha yüksek lisans varsa filan farklı olabilir ona bişey demem.İzmirde ve kimya mühendisleri için dediğim şeyler bunlar benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viseroy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 izmirde olmaz. izmirde 3500 verseler şimdi giderim mesela asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 abi kusura bakmayın başlangıç 2500 tl veriyorlarsa master falan kasmam hiç,gider iş tecrübemi edinirim sonra 3-5 sene sonra mba miş tezsiz yüksekmiş yaparım oh mis.zaten 5 sene sonunda 5000 tl ye dayanır para,üstüne yüksek mis.Hiç uğraşmayayım ben okuldan sonra master yapmakla 2500 tl veriliyosa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viseroy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 masterın bi farkı yok bizim firmada mesela. tabi ki kasma, master mba vs. olmadıkça iş tecrübesiz çok anlamsız bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 abi master olmadıkça iş tecrübesi bi anlam ifade etmiyor diyosun kendinle çelişiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viseroy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 tersini diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 hah tamam ben yanlış anlamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 odullusoru said: Pasta said: odullusoru said: Geez said: bütün pati zengin abi. zengin derken baba parası yoksa kendilerinin bi sk becerdiği yok. e senin baban da becerememiş bi sk napalım pun yok cevap yazmıştım da neyse siktir et. sen ne kadar gereksiz bi malsın ya. Kendi üslubuna verilmesi gereken tepkiyi vermişssin.Konuyu okurken Bone un sana nasıl bu içerikte bir mesaj yazmadığını anlamakta güçlük çektim. Tartışmada kendi fikrini savunamadığın için gidip adama hakaret ediyorsun sürekli.Yok kafanı çarptın yok bilmem ne.Hoş değil yaptığın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 tartışmaya değmez bitik bi tip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 2500e yaşanır, zaten 0 tecrübeyle 2500-3000den daha fazlasını çok beklemeyin. Bi de 1000 cep harçlığı kalmıyor, bunun telefon faturası var (hele cep), ogs'si var, interneti digiturkü var, illa her ay bir şeyler de alınıyo mecbur kıyafet olsun elektronik olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 abi 0 tecrübeyle nereleri o paraları veriyor ya bi aydınlatabilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 CV'ne mesleğine özelliklerine ve başvurduğun yere göre değişir. Veren yerler var. hatta bayağı daha yükseğini veren yer de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 hamsilipilav said: 2500 bekara gayet iyi para abi 10.000 lira lazım diyenler ne kullanıyor bilmiyorum. türkiyede yaşıyorsunuz aq 10 bin lira maaş kim alıyor lan millet ne paralara ne aileler geçindiriyor 2.500 evli birisine göre bile iyi bir para lan hakketten cidden 900 e ev geçindiren insanlar var 2500 a çalışmam düşük diyenler sandalyeleri ters çevirip... neyse öyle bir hayat yaşıyorlar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 var abi veren yerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 soyle veren yerler var diyip birakmayin lan, kim veriyo soyleyin, gencler rahatlasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 ülkemizde doktor, dişçi, eczacı vs haricinde 0 km mezuna kimse 3k vermiyor arkadaşlar, duyduğunuz kaynakları tekrar sorgulayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 abi o saydıkların bile kazanamıyor ki o parayı başlangıç için.Ha sonrasında kat kat kazanırlar ama başlangıç için 3bin lira kim alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar