Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2500 tl'ye çalışmam deyip işsiz gezmek

odullusoru

Öne çıkan mesajlar

Cuce said:

elesso said:

abi niye erkek tek başına çalışır ailesine bakar modundasınız.

adamın eşide bir bu kadar maaş alırsa gayette varlıklı yaşarlar.

kıçına güvenmeyen gidip 2 çocuk yapmasın zaten şu şartlarda

he dimi, başkaları zengin olsun diye köpek gibi calışsın işci sınıfı. biride değil ikisi birden calıssın.

ashdfhhs bi dakka. karı koca 2500'er alan işçi mi var? varsa iyimiş bence türkiyede.

ben pek girmiyorum tabi görmedim, gayet aşağı yukarı o kadara çalışıyorum ve tek başıma yetmiyor ama şimdilik idare ediyorum. türkiye ortalaması asgarinin az üstünde. en iyi 50 şirkete bakarsan ortalama 3 üzerinde. giriş maaşı olarak (beyaz yaka). bilginize.
Sosyal ağlarda paylaş

abi manyak mısınız ya?Arkadaş iş görüşmesine gitti yeni kurulan bi madeni yağ fabrakiasında kalite ve process kontrol işlerini yürütücek, 1000 tl +yol + yemek+ sigorta dedi adamlar.Kİm 2500 lira ile işe başlıyor lan?Ha yüksek lisans varsa filan farklı olabilir ona bişey demem.İzmirde ve kimya mühendisleri için dediğim şeyler bunlar benim
Sosyal ağlarda paylaş

abi kusura bakmayın başlangıç 2500 tl veriyorlarsa master falan kasmam hiç,gider iş tecrübemi edinirim sonra 3-5 sene sonra mba miş tezsiz yüksekmiş yaparım oh mis.zaten 5 sene sonunda 5000 tl ye dayanır para,üstüne yüksek mis.Hiç uğraşmayayım ben okuldan sonra master yapmakla 2500 tl veriliyosa.
Sosyal ağlarda paylaş

odullusoru said:

Pasta said:

odullusoru said:

Geez said:

bütün pati zengin abi.

zengin derken baba parası yoksa kendilerinin bi sk becerdiği yok.

e senin baban da becerememiş bi sk napalım
pun yok

cevap yazmıştım da neyse siktir et. sen ne kadar gereksiz bi malsın ya.

Kendi üslubuna verilmesi gereken tepkiyi vermişssin.Konuyu okurken Bone un sana nasıl bu içerikte bir mesaj yazmadığını anlamakta güçlük çektim.

Tartışmada kendi fikrini savunamadığın için gidip adama hakaret ediyorsun sürekli.Yok kafanı çarptın yok bilmem ne.Hoş değil yaptığın.
Sosyal ağlarda paylaş

hamsilipilav said:

2500 bekara gayet iyi para abi 10.000 lira lazım diyenler ne kullanıyor bilmiyorum. türkiyede yaşıyorsunuz aq 10 bin lira maaş kim alıyor lan millet ne paralara ne aileler geçindiriyor

2.500 evli birisine göre bile iyi bir para lan hakketten
cidden 900 e ev geçindiren insanlar var
2500 a çalışmam düşük diyenler sandalyeleri ters çevirip... neyse öyle bir hayat yaşıyorlar herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...