jacabo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 olay turkiye gercegi degil ki evet cogu insan cok dusuk maaslara calisiyorlar ama iyi maas almakta hayal degil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Letsgetthesunshine said: jacabo said: ailen rahatmiydi sor o zaman sana hissettirmemislerdir Yoo öğrenim kredisi, burs denilen bir şey var. Artı baba parası yerine part time bir iş bulduğunda sadece 400-500 gibi bir destek almak yetiyor. e ailen okutmus olmuyor o zaman zaten kendi kendine okumus oluyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Benim daha üni bitmedi nerde çalışıcagım hemen hemen belli ve daha para söylemediler, fakat bana 22-23 yaşında mezun askerligi bitirmiş adamsın gel 1.500 verelim başla 1-2 seneye zam gelir deseler ben kabul ederim. Açıkcası giderim yok bir olayım yok kira dışında buyuk bir harcamam bile yok 1.500 rahat yeter bana gibi geliyor. Kira elektrik su tarzı şeyleri ödedikten sonra gerisi kolay ihtiyacım olan herşeyim zaten şimdiden var. Eh 2 sene sonra al 2 2-3 sene sonra al 2.5 tarzı devam ederse zaten o enflasyondandır benım promosyon yetenek kabiliyetimle alakalı degil. O zaman 1.5 dediniz şimdi aradan 3 sene geçti 3 milyar ısterım bunun benım gelişimim egitimim işi ögrenmem tecrübem üstüne enflasyonla zaten artması girerse bu çıkar derim adamlara. Yani ne ile başladıgın degilde ne olacagın onemlı ilerde enflasyona oranla enflasyon + sen gibi bir zam gelıyorsa herşeyi kabul ederım ama yok sadece enflasyona oranla yaparsa bende 2-3 milyarla başliim işe anca anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 2,5 ben alsam 2,5 esim alsa daha ne lan. baslangic icin 5k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Yeni mezun adam, tek başına 2.5k ile geçinemiyorsa, bir zahmet ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Evet, bence de bi zahmet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 biz ikji kişi bir evde sadece mutfak masrafımız 1000 civarı.. ortalama aykıl 250 tl aidat ödüyoruz allahtan kira derdimiz yok, kira ödeyecek olsak oturduğumuz eyrde kiralar 1100 tl den başlıyor 2350 tl ediyor kafadan ki hadi bi 300-400 arası da dışarıda yapılan eğlence ve yemek masrafı var.. allahtan kiramız fln yok yani ki çoluk çocuk yok yaşadığın yere göre çok değişiyor rakamlar al mesela maltepe zümrüt evlerde 130 metre kare evin kirası 400 tl sıfır bina, maltepedeki marketteki fiyatla göstepe benzinci sabit pazarındaki fiyatlar bile farkediyor.. tek tek alınca çok değil ama hepsi bir araya gelince yekün tutuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 incecik adamsin babacum 200 e doyarsin sen bence yalan atiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 mortisin dediğine de katılıyorum başlangıç maaşı 2.5 olan kişi 5 sene sonra daha fazla kazanacaktır zaten 10 sene den sorna ev alabilecek maaşa anca geliniyor.. ki kadın ve erkeğin her ikisinin de çalıtığını farzediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 jacabo said: incecik adamsin babacum 200 e doyarsin sen bence yalan atiyorsun açım ama ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 jacabo said: Letsgetthesunshine said: Yoo öğrenim kredisi, burs denilen bir şey var. Artı baba parası yerine part time bir iş bulduğunda sadece 400-500 gibi bir destek almak yetiyor. e ailen okutmus olmuyor o zaman zaten kendi kendine okumus oluyorsun ? Demek istediğim eğer maça biraz sıkılırsa o para ile yaşanabilir. Hakir görmenin anlamını çözemedim ben. /genel olarak söylüyorum bunu Ha insan daha fazlasını ister mi evet. Ama şu an piyasada maaş alan kesimin orta seviye yöneticileri bu kadar alıyor./ki bunu da bankada çalışıp her gün onların maaşlarını ekranda gördüğüm için söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Letsgetthesunshine said: jacabo said: Letsgetthesunshine said: Yoo öğrenim kredisi, burs denilen bir şey var. Artı baba parası yerine part time bir iş bulduğunda sadece 400-500 gibi bir destek almak yetiyor. e ailen okutmus olmuyor o zaman zaten kendi kendine okumus oluyorsun ? Demek istediğim eğer maça biraz sıkılırsa o para ile yaşanabilir. Hakir görmenin anlamını çözemedim ben. /genel olarak söylüyorum bunu Ha insan daha fazlasını ister mi evet. Ama şu an piyasada maaş alan kesimin orta seviye yöneticileri bu kadar alıyor./ki bunu da bankada çalışıp her gün onların maaşlarını ekranda gördüğüm için söylüyorum. Letsgetthesunshine said: rahat rahat iki çocuk üniversitede okutulur. benimde demek istedigim rahat rahat okutamazsin. Hakir gorme degil olay. Orta seviye yoneticininde yeri firmadan firmaya degisir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 -de ekini ayrı yaz1!1!11 =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 LGTSS: yok o cidden rahat okutma olmuyor, rahat okutma dediğin çocuğun bursa, part time işe ihtiyacı olmadan okumasıdır. ha çocuk zaten başarılıysa alır bursunu ama hem çalışıp hem okumak işte o rahat olmuyor.. öğrenciliğin yanında bir işle daha uğraşman emek harcaman yorulman gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viseroy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 ben öğrenciyken 1500-2000 harçlık alıyordum, her gün yol parası vermeme rağmen hayvanlar gibi içip sıçabiliyordum mesela. şimdi bahsettiğiniz paraları almama rağmen elime para kalmıyor, evden de pek çıkamıyorum diyebilirim. maaş geldiği gibi kiraya ve kredi kartına gidiyor. ha aynı parayla başka bir yerde oturup sık sık makarna yersem evet elime 1000 lira artar. e artan parayı bi yerime sokmayacağıma göre bu yaşta, elime para kalmamasını tercih ederim. tüm türkiyenin ortalaması asgarinin biraz üstü, ancak biraz iyi firmalara baktığınız zaman ortalama maaş 3000 lira haberiniz olsun. en iyi 50 firma falan ama. e siz de itü odtü boğaziçi veya 2-3 iyi özel üni. mezunu değilseniz ve başka özellikleriniz de yoksa tabi ki bu firmalarda bu paralara çalışamassınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 istanbul-izmir'de calismam daha kucuk bi sehirde tecrube olsun diye 1-2 yil calisirim belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 odullusoru said: aylık tabi bu ücret. var mı 25.000 'den aşağı çalışmam diyenler ? yorumları alalım ? abi onca sayfayı okumadım da, 2500 tl alıp bi de üstüne 2 ay tatil mi yapıyoruz niye 25.000? ha böyle iş bulup da çalışmayana ne derim diye biraz düşünmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 isin ne oldugunu bilmeden bisey demem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 ne olursa yapmazsın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 sen ne is yapiyodun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 napcan olm benim işimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 sana iş mi teklif edeyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 reddemeyecegim bisey teklif et bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar