Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 28 ekim de sallayacaz thebar'ı oy oy oy ey nefr! sesimi duyuyosan, bu sefer gel artık ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Süpersiniz ha Valla bugün bi sürü kötü haber almiştim en süper haber bu oldu valla. Sıpacan müthişsin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Valla ben şimdiden biletimi ayaralıyorum =o) Antalya sıkı dur ben yine geliorum! =oP[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Allah bana hemen soyleyin kac gün kalicaksaniz hemen bir organizasyon olayina girmek lazim. Valla beni istanbul ortamindan sonra antalya kesmiyoooo :) Gerçi Ryan im Eter im vede asil bombaciğim Zeg geliyosa hiper otesi ve kahkaha patlamalari olacaktir sanirim. Diap cim bu arada dyna ve ryan la arama girme. Ben sizin araniza giriyomuyum hiiç ? Bak sıpacan elimden miel i aldi sesi mi cikarmadim :D [signature][hline]DynamicK, 11 Eylül 2004 17:53 tarihinde demiş ki: itiraf ediyorum selpak kafama yapıştıgında ayrı bi zevk alıyorum nası diim böle rahatlatıyo Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans [Bu mesaj moonch1ld tarafından 14 Eylül 2004 21:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 ohh eğlenin bakalım götürün :) ben en erken yaz tatilinde gelebilirim ki bu sene ii calısıp derslerden kalmadan yaz okulu fln ugrasmadan geçmem lzm :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 biton visa hede hodosu cikdi ne ryani ne wendidopu goremedim geldigimde ya artik gelecek yaza gelince :p dersler abandi simdiden zaten[signature][hline]Level 214 Disquast Doc General of Black Dawn Syndicate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 bana wendidop ve sıpacan şeklinde isimler takan şahıslar elbette kapsama alanıma girecekler ;)= bu arada zeg moon da kalmadan insan önce bana sorar nezaketen :p gerçi ben hevesimi aldım yeterince nihihi dyna sen hep kalbimizdesin ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 said: Zegna, 14 Eylül 2004 22:35 tarihinde demiş ki: ben moonda kalicam onu soyliyimde sicak antalya gecelerinde benide sogutacak biri lazim sfgashjasdfjh! Moon da hayatının sexual activitelerini yaşarsın.. Ama karşı cinsle degil Moon la ! Duyguların ters tepki vericek.. "Oha adam harbiden jön müş..Hoş cocukmuş hee.." falan diceksin..sonra gerisi gelicek zaten ahahahahah [signature][hline]Game experience may change during online play... [Bu mesaj Eternal tarafından 14 Eylül 2004 23:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesela zegnacım senin kulagına eğilip aynı bu sekilde bişiler söylemeye kalkarsa ve o gün senne aynı renk bişiler giymişse sakın 1 sn dahi kaybetme kaçabildigin kadar hızlı kaç aksi halde armra la aynı kaderi paylaşırsın pis zenci sana bi öğüt verdik gülmeden oku 2 dk ciddiye al[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 eah zaten bizim ryanimiz gaydi berkinde gay oldugu supheleri kalkdi ortadan pfft can nerden buluyoruz biz bu herifleri uzak tutalim bizi bozcaklar soonra :p[signature][hline]Level 214 Disquast Doc General of Black Dawn Syndicate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 hem federal hem zenci imdak![signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 wendigonunda sarkı soylerken çok özel bir pozu elimdedir türküz rahatsızız pozudur aman derim :) bu arada kıçınıza beyaz tebeşir sürülmüş botlarımla tekme atmamı istemiyorsanız derhal suyunuzu,kızınızı,altınınızı ve 18" lik jantı olan hayvan arabalarınızı alıp stüdyomu terkedin başlarım klibinize partinize fln[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 moon a ne lafa atacaz şeker ;)= dünya alem bilio herşeyi nihihi[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Wendican Sıpacan Zekican kaşinma canım benim ;)[signature][hline]DynamicK, 11 Eylül 2004 17:53 tarihinde demiş ki: itiraf ediyorum selpak kafama yapıştıgında ayrı bi zevk alıyorum nası diim böle rahatlatıyo Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 ştttt akıllı ol herşey düzelecek bırak o silahı yerine kendine gel elinden bi kaza çıkmasın[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Canum benim :)[signature][hline]DynamicK, 11 Eylül 2004 17:53 tarihinde demiş ki: itiraf ediyorum selpak kafama yapıştıgında ayrı bi zevk alıyorum nası diim böle rahatlatıyo Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 ha şööle :p[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 bende Antalya çıkartmasına gelmek isterdim ama malum hepiniz yaşça biraz büyüksünüz ^^ sap gibi dururum orda kala kalırım[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 diab a yaşlı dedin yani? *!kızıştırıp kaçar*[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 lol ne alaka be :P hepiniz 25 yaşında koca herif oolmuşsunuz :P bizse daha 19 unda genciz[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Kermit alakası yok senin yaşıtlarında var aramızda biz ayrımcılık yapmıoruz =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 mesela moonchild 19 una yeni girdi amma velakin fazla besili o yüzden büyük gösteriyo sonra mesela ben kafaya saç eklesek max 20 göstercem ama simdi 30 gösteriyom e bu yuzdende hatunda yaş aralıgım 20-30 oluyo ister istemez :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 28 ekim mi demiştiniz ? valla dynamickin tersine uzun saçlı birisi gelirse o benimdir :P [i]*çaktırmadan laf atar *[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... [Bu mesaj kermit_frog tarafından 16 Eylül 2004 16:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 sen şimdi oraya gidince cocuk görünmemek için şort yerine uzun pantalon tshirt yerine gömlek giyip sus pus ağır takılıp büyük görünmeyede calısırsın? *!attıgı lafı kötü mors edip geri böyle yollar, tecrübesi yeter*[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 hehe :P yok zaten 3 senedir sadece basket haricinde şort giymiyom be bide evde[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar