Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 bendenizin istanbul'a akması, bu akışa ankaradan zegna'nın da katılması ile zaten dün geceden bir buluşma sinyalleri alıyorduk içten içe. organizasyondiab'ı telefonu eline aldığında herşey hızla gelişti ve bir grup pati beşiktaş iskelesindeki beerport ta buluşmak için sözleştik [hayır bana sorun beşiktaşı biliyomusun die, alakam yok ;)= ] buluşmaya gittiğimizde kapıda bekleyen pati yakışıklısı silthanas ile merhabalaşıp içeriye girdik. az sonra zegna da katıldı bize ve dyna'nın 200 m. öteden seçilebilen silüetini gözlemeye koyulduk. dün gece taksimi daatmış olan wen diab zegna üçlüsü pati kardeşleri ile bu gece neler yapacaklarını planlamaya başlamışlardı bile derken dynamick efendi de bizlere katıldı. kendi halinde sohbet eden biz 5 genç aniden sarsıldık. çünkü evet o gelmişti. admin kişi karakedi bizlerleydi ;)= ikinci tur içecekler dönerken griz ve morgana da ekibe dahil oldular ve tam gaz muhabbet dönmeye başladı. içtik, yedik, hasret giderdik, muhabbet ettik. peki bu iş burada bitti mi? Hayır. diab ve ben üstümüzü değiştirmek için eve uğradık fakat action pati ekibi ile taksim de buluşup ortamları sarsmak için sözleştik. gecenin geri kalanını edtaylarını yarın muhabiriniz wen sizlere bildirecek. sanırım dyna eve döndüğünde ayık olursa resimleri de ekler ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 resim resim resim :)) merak ediorum bazı patileri[signature][hline]Bornozlu Canavar Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 daha şimdi geldik biz. silth, phalanx ve dyna daha bronxda zıplıyorlar. dyna eve gidince resimleri koyar sanırım ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 said: Troil, 12 Eylül 2004 02:56 tarihinde demiş ki: nedir abi bu millet gezio fln inat mı yapıonuz :)
karakedi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 geceden inciler :) said: karakedi: lan phalanx rahatsız etme kızı. morgana: ben mutluydum ya... karakedi: diildin! dynamick: hadi sahibi gelmeden diablesse ile resim cektirelim silthanas: sonrada kızılkayalarda ne kadar hamburger varsa yiyelim. zegna: ben bi dans edip geliom taksimde görüşürüz. diablesse: olm evlenicez biz. wendigo: evet biz evlenioz. karakedi: antalyaya kız vermioz. istanbula bekleriz. beerport: 5 saat önce verdiginiz siparişleri getirdik. grup: bravo! karakedi: lan phalanx rahatsız etme kızı. morgana: ben mutluydum ya... karakedi: diildin! [signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi [Bu mesaj karakedi tarafından 12 Eylül 2004 04:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 geceden incileri sonradan ekledi ohooh gördüm![signature][hline]+i don't see dead people...*creepy* -aaand? +screw you
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Admin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 resimleri yarın koyarım yaf simdi gözüm pek bişi görmğyo bu arada mini cooper vakasını unutmamak lzm dimi kedi bey[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 üşengeç seni nickinden utan... arkadaşa derhal tembel titleı verilmesini taleb ediyorum :p kedi bey geciden incilerinize koptuk bu arada. ben en çok beerportun hızlı servisine sevgilerimi sunuyorum tekrar huzurlarınızda :)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 ben olsaydım alırdım hepınızı asaaa dıcemde konuyla alakası yok sanırım[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim..
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 LoL Kedi... Ohhh ohh negzel :)) Hadi bakalım.. *!resim istemekte olanlara katılır*[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé!
-ryan- Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Kuru kuru yazı yazıp bırakmak olmuyor. Resim istiyorum ben. Ayrıca diab'i da alip geliyorsun dönüşte.[signature][hline]i have no tears, there is only pain
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Admin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Sıkıldım be upload etmekten imanım gevredi amma resim varmış :) dahasıda varda fazlası zarar bütün resimlere teker teker bişi yazamıcam halim kalmadı da şuna dicek lafım var şimdi elalem evlenirken plakaya mutluyuz evleniyoruz yazıyor ya hiç inandırıcı değil ama ben olsam şunun gibi süper bi resim çekilir onu asarım hem orijinal olmasmı ;)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 faaayy ve yakışıyorlarmış hakkaten =) ahhh aşk ne güzel şey yahu...[signature][hline]tuana...
jankis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 allah bi yastıkta kocasın :)[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
nuki Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 aaaa düğün varmişta bizim haberimiz yok muşş[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek.
Moonchild Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 aha ben gelicektim ve bana bunu yapacaktin haaa öldürürdüm lan seni zegna Bu arada harbiden yakişiyo bunnar yaf[signature][hline]DynamicK, 11 Eylül 2004 17:53 tarihinde demiş ki: itiraf ediyorum selpak kafama yapıştıgında ayrı bi zevk alıyorum nası diim böle rahatlatıyo Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Admin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 tabi yakışıyolar ehe hele diab yoğun çabaları sonucu wendigoyu ist ye transfer etsin cıksın burda söylesin oyoy süfer olur valla :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Berk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 wendigocan sen saçları sarıya boyat sana bundan sonra martin mystere diyelim. bak yanında dianadabı da var. @karakedi: sen benim cdlerimi çekip verme (.net) sonra git bronxta tepin esefle kınıyorum. arada dürüm yemeye de bekleriz herkesleri...
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 işte dün geceki beerport kadrosu. ama ne yazık ki fotodyna görevi gereği karede yer alamadı ;)= soldan sağa: karakedi, phalanx, morgana, zegna, diablesse, wendigo, silthanas[karsıda] bu resimde kim eksik ve nerede asklı? bulun bakalım :p deliyürek zegna, çakır phalanx ağalar ;)= allahtan aşılarım tam :p fireball yapan diablesse, aman ayağınızı denk alın kül ediyo walla girz ve morgana. tu tu tu nazar deemesin :))) karakedi ve diab'ın bu harika resimlerine bakarken arka fonda aynadan yansıyan dyna kişisi ve beni de gozden kaçırmayınız efendim ;)= şipşak dynacıım ve diab :) ben tel için dışardayım bu arada :p ankarayı sarsan ikili şimdi istanbulda. zegna and diab strikes again :)= patinin yakışıklıları silth ve griz bronx afetlerinin akıllarını alırken ;)= daha bi sürü resim var. albumde dynamick klasöründe görebilirsiniz. çok eğlendik. yeni tanıştığım patileri hemen sevdim :)= umarım ben gitmeden tekrarlarız boyle bi geceyi ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
armra Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 hayırlı ossun ![signature][hline]Show No Mercy
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Admin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 kedi tepinmedi bronxta kızılkayalar hamburgerlerinden 3 er 5 er yedik sonra yollara düştü[signature][hline]Grandmaster Hamburger
-ryan- Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Aferin söz dinleyin böyle. Diab olmasa fotograflara bakilmaz neyse :p[signature][hline]i have no tears, there is only pain
Thor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 İnanılır şey deil ama napalım kankaaaaaaammmmm bir yastıkta kocayın tmm mı
Berk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 ilk resimde kedinin kafası phsopla yapıştırılmış gibi duruyo boyundan dolayı mı acaba? *! kaşınır *
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 diab nie durgun? tabkataki patetes sayısı azaldığı için olabilirmi? ben bunu yazdığım için bi cırmıkla cezalandırılabilirmiyim? aygh evet cezalandırılırmışım :p ver bakiim bi makas :p nereye bakıyo bunlar acaba?[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
Öne çıkan mesajlar