MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 leblebileri üçüncü bir kapta biriktiriyorum. normal insanlar karışık çerez yerken sadece iki kap kullanıyor. bu yüzden topluluk içerisinde çerez yerken çerezin tümünü bitiremiyorum ama aynı zamanda leblebi haricindekileri yiyip sadece leblebileri de bırakamıyorum. böyle ortada bir yerde bırakmam gerekiyor çerezi. mesela arkadaşlarla bira içerken gözüm hep o yarım kalmış çerez tabağında kalıyor. sohbete odaklanamıyorum. biramdan tat alamıyorum. adam gibi çerezi sadece evde yiyebiliyorum ama yalnız başıma içmeyi sevmediğimden çereze çay, kahve ve meşrubat gibi şeylerle eşlik etmeye çalışıyorum. o da birayla gittiği gibi gitmiyor. yıllardır bu acıyla yaşıyorum. mesela çocukken evde çerezi yiyip leblebileri gizli gizli mutfağa götürür orada çerezin geri kalanına karıştırırdım. şu yaşa geldim kimse böyle bir alışkanlığım olduğunu bilmez. ne olur yardım edin. benim gibi insanlar var mı dışarıda bir yerlerde? yoksa tek sapık ben miyim? çok çaresiz durumdayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 cidden odalarda ışıksızmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 okumadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 leblebiler için daha yaratıcı yerler bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ittoryu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 normal ya hacı. küçük takıntılar işte. nasıl rahat ediyorsan öyle davran, çevrendekilere de açıklayabilirsin garipseyeceklerini sanmıyorum. yakın çevren bu konuyla eğlenebilir. ama olsun o kadarda dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 abi cogunuz no lifersiniz, cerez kültürünüz yok reröre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 leblebileri de arada çerez niyetine ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 nomsaR said: leblebiler için daha yaratıcı yerler bul. burun delikleri leblebi için ideal! dene bak 3. kap yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 ben 17 yil karisik cerez fabrikasinda yasadim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 cerebralis said: nomsaR said: leblebiler için daha yaratıcı yerler bul. burun delikleri leblebi için ideal! dene bak 3. kap yerine daha daha yaratıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 ben 5-13 yaş arası bi tavsiyede bulundum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 çerez yiyorum diyeniniz de tatava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 topiği okumadan evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 ha, okuyunca da değişmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 5 yil leblebilerle yasadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 okumadım. Okumamda. Hayatınızda konuşacak daha anlamlı şeyler bulun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 senin postun daha anlamsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 bıdı bıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 uza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 gıdı gıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Yalnz said: okumadım. Okumamda. Hayatınızda konuşacak daha anlamlı şeyler bulun. okumuyon ama yazmayı biliyon.ne iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 kendim söktüm ağa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Selam, corumluyum, seni hic sevmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 aquila said: ben 17 yil karisik cerez fabrikasinda yasadim... Çotanak babanın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 allah daha büyük dert vermesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar