Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beko Basketbol Ligi 2011-2012 Transferleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ersan yalanmış. aydın örs roportajda soylemiş. gist'te kalıcakmış yuksek ihtimalle sezon baslamadan cezası biticeğinden dolayı. barça'ya gider gibi duruyo ersan.
Mesaj tarihi:
Kinsey'i çalmış Efes. Irgat gibi kadro oldular, Bjk Deron Williams'ın altını dolduramazsa ki Cevher ve Chatman gibi en önemli 2 oyuncusunu yollamışken. 3 kutuplu bir lig olur, Galatasaray yapacağı 2-3 hamleye göre en az Efes ve Fb kadar da iddialı olabilir
Mesaj tarihi:
Bayan basketbol ligi transfer topici yok o yüzden buraya yazıyorum.

Galatasaray bugün Ayşe Cora ile sözleşme imzaladı 3 senelik, kendisi arkadaşımın kardeşi oluyor :)

Kızı bu sebepten izleme şansı da buldum fundamental'i Işıl'dan daha iyi bana göre, Beşiktaş ile anlaşamadığı için ayrıldılar. Bence büyük kayıp yaşadı Beşiktaş. Ümit milli takım ile maçlara çıkıyordu Ayşe. Bakalım çok süre bulabileceğini sanmıyorum ilk başlarda ama 18 yaşında sonuçta. Umarım iyi olur Galatasarayımız için ve bayan basketi için.
Mesaj tarihi:
patrick mills -> efes

ersan -> efes diye soylentilerde var

ersan -> fb diye soylentilerde var. efese giderse efes eurolig şampiyonu deriz artık heralde.

ntvsporda son dakika geçti ersanla anlaşmış efes....
Mesaj tarihi:
Tüpçü Kobe Bryant'la anlaşma imzalamaya gitti.İmza an meselesi.Bu sene basket liginin var ya tadından yenmez.DİGİ TÜRK yine yaşadı.Üstelik bu sene ligi kesin Avrupa ve dünyada 30-40 ülkeye de satar.Allah işte,bir kapıyı kapatıyor,başka kapıyı açıyor (bir bana açmadı ya,neyse....).
Mesaj tarihi:
Ne güzel işte...Bence eğer Kobe'yi de getirebilirse Beşiktaş Türkiye'ye önümüzdeki 1-2 hafta içerisinde NBA oyuncularının önemli bir kısmı peş peşe Türkiye'ye transfer olacaklardır. seyredin bakın göreceksiniz.
Mesaj tarihi:
Yahu alakası yok lock out sırasında BJK veya başka bir takım Amerika milli takımı ilk 5ini de getirse bir anlamı yok uzun vadede.
Mesaj tarihi:
http://www.salsabasket.net/turkiye-basketbol-ligi/hido-da-efes-yolunda-umit-avci.html

efes bokunu çıkartıyo ama bu kadronun ustune bide hido gelirse artık nba'e alsınlar efesi bence.
  • Yeni Oluştur...