mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 ersan yalanmış. aydın örs roportajda soylemiş. gist'te kalıcakmış yuksek ihtimalle sezon baslamadan cezası biticeğinden dolayı. barça'ya gider gibi duruyo ersan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Kinsey'i çalmış Efes. Irgat gibi kadro oldular, Bjk Deron Williams'ın altını dolduramazsa ki Cevher ve Chatman gibi en önemli 2 oyuncusunu yollamışken. 3 kutuplu bir lig olur, Galatasaray yapacağı 2-3 hamleye göre en az Efes ve Fb kadar da iddialı olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Huertas olmadı, onun yerine Dooling diyorlar; kalbim sıkışıyor, fena oluyorum. Yapmağğğ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 fiba'dan nba oyuncularına izin çıktı lokavt suresince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Bayan basketbol ligi transfer topici yok o yüzden buraya yazıyorum. Galatasaray bugün Ayşe Cora ile sözleşme imzaladı 3 senelik, kendisi arkadaşımın kardeşi oluyor :) Kızı bu sebepten izleme şansı da buldum fundamental'i Işıl'dan daha iyi bana göre, Beşiktaş ile anlaşamadığı için ayrıldılar. Bence büyük kayıp yaşadı Beşiktaş. Ümit milli takım ile maçlara çıkıyordu Ayşe. Bakalım çok süre bulabileceğini sanmıyorum ilk başlarda ama 18 yaşında sonuçta. Umarım iyi olur Galatasarayımız için ve bayan basketi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Dooling ne hakkaten. Enes'e de Çin'den teklifler varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 ismailsenol IsmaiL SenoL NTV SPOR Son Dakika: Fenerbahce Ulker, oyun kurucu Hakan Demirel ile bir yillik sozlesme imzaladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 patrick mills -> efes ersan -> efes diye soylentilerde var ersan -> fb diye soylentilerde var. efese giderse efes eurolig şampiyonu deriz artık heralde. ntvsporda son dakika geçti ersanla anlaşmış efes.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Anadolu Efes, Fenerbahçe Ülker'in de istediği Ersan İlyasova ile anlaşmaya vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 ülker'in değil barcelonanın da istediği demek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Efes şampi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 efes devlete sakalımızı kestiniz tribi yapıyor resmen dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 ersan oh yea! keremin sakatlanmasından sonra bekliyordum zaten, ama resmi olarak açıklanması ayrı bi keyif tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Ben Patty Mills'i de çok beğendim bu sene Blazers'da, inşallah iş yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 çok sağlam iş yaptı efes, iyi akacak ersan. yalnız kadro nasıl oldu şimdi, artık takip edemedim başım döndü gelenlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 tunçeri-mills-doğuş / vujacic-sinan-kinsey / bootsy-cenk / ersan-savanovic-gönlüm / barac-batista-ermal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Tüpçü Kobe Bryant'la anlaşma imzalamaya gitti.İmza an meselesi.Bu sene basket liginin var ya tadından yenmez.DİGİ TÜRK yine yaşadı.Üstelik bu sene ligi kesin Avrupa ve dünyada 30-40 ülkeye de satar.Allah işte,bir kapıyı kapatıyor,başka kapıyı açıyor (bir bana açmadı ya,neyse....). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 saygın lan kobe geliyo galiba senin gittigini duyunca iyice ilgilenmis teklifle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Kaspar said: vatanın milletin selametini düşünüyorum ben, tuzum kuru yoksaof cok gerilerde gordum ama ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Böyle bi cenabetlik olamaz said: NBPA Executive Director Billy Hunter believes the 2011-12 NBA season will likely be canceled entirely Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Ne güzel işte...Bence eğer Kobe'yi de getirebilirse Beşiktaş Türkiye'ye önümüzdeki 1-2 hafta içerisinde NBA oyuncularının önemli bir kısmı peş peşe Türkiye'ye transfer olacaklardır. seyredin bakın göreceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Yahu alakası yok lock out sırasında BJK veya başka bir takım Amerika milli takımı ilk 5ini de getirse bir anlamı yok uzun vadede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 kobe geldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 issiz acun kaldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 http://www.salsabasket.net/turkiye-basketbol-ligi/hido-da-efes-yolunda-umit-avci.html efes bokunu çıkartıyo ama bu kadronun ustune bide hido gelirse artık nba'e alsınlar efesi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar