ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Bu aralar çok içiyorum beypazarı limonluyu. günde 2-3 tane. bi zararı olur mu? mineraller birikir sıkıntı olur vs yazmışlar bir yerlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 damar sertliğinden tut ohoo bi sürü var zararı. abartmamak lazım, günde 1-2 yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 bi pok olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Gunde max 4 tane. Lakin o aromali olanlarin icindeki diger maddeler mineral birikiminden daha zararli olabilir. Aspartam tarzi seyler varsa pek az tuketmek lazim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 her şeyin fazlası zarar -düz adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 ya hep sade içiyordum beypazarı yine. geçen limonlu deneyeyim dedim harikaymış. neyse dengeli içeyim ben yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Bu arada soda cok tuz tutulmasina neden olur. Sodayi birakmak/azaltmak fazla suyu atip yaptiginiz hamalligi da azaltir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 maden suyu içince başı dönen varsa etrafımda toplaşsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 haftada 4-5 tane yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 ahmedinejad said: ya hep sade içiyordum beypazarı yine. geçen limonlu deneyeyim dedim harikaymış. neyse dengeli içeyim ben yine de. limonlu cok iyi yeaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Ben de sırma ve uludağ fruttinin limonlusunu içiyorum da bunlar maden suyu mu , sodası mı ney ya ? İleride böbrekleri ele almayalım sonra . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 içinde maden suyu da olan gazoz aslında. sadesini içmek en sağlıklısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Limonlu soda leştir be ekşi ekşi neyse.. Çok içme taş düşürürken anarsın bu günleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 bizim bi eleman vardı günde bi koli soda içiyordu (24 adet) sonra doktor bi arkadasa danisti barda ayak üstü. doktor dediki sen manyak misin günde 1-2 den fazla içme. Ertesi gün saydık 11 tane falan içti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 leşliği yapaylığından yapış yapış bir ekşi tadı oluyor meyve suyu içmek en iyisi arada uludağ gazoz filan içiyorum o fena değil gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 En basitinden mideyi tembelleştirir içtikçe dahada içesin gelir. Birisi benim yazımdan sonra, Hepiniz no-lifersiniz yapıştırsın bu konuda yok gözümüz alıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Herşeyi geç şeker alıyorsun limonlusunu içerek başta o zararlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 çok kötü sonuçlara yol açabilir. Bir dahakine dikkatli ol kardeş, kal sağlıcakla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 almanlar içiyor bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Soda'nın en büyük zarar mide tembelliği. Mide asidinin dengesini bozduğu için, mide tembelleşiyor, üretmiyor. Dİkkat edin. 2 den fazlası zarar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 İçeçeksen kızılay iç bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 yok beypazarı baya iyi ya. hem ankara'da kızılay pek bulunmuyor. baya soda denedim ama en içilebilir gibi beypazarı geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 fazlası böbrek taşı. gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 sarıkız gibisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 günde 1-2 den fazlası, mide tembelliği , vs vs olarak geri döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar