Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terörist başını sorgulayan komutan olduğum için, bana güvenin...

cetintas

Öne çıkan mesajlar

Ya seçim kelimesini duyunca artık midem bulanmaya başladı ama, gümrüklerde kullanılan oylar ne oluyor? Millet nerenin milletvekilini seçmiş oluyor ?
Birde sandıklar bir ay saklanıp seçim günü diğerleriyle birlikte mi açılıyor? o zamana kadar nerede saklanıyor ?
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

"Garantim geçmişimdir. Antalya’da 1997-1998’de terör örgütünü kovduğum için, teröristbaşını İmralı’da sorgulayan komutan olduğum için, Antalya’nın eniştesi olduğum için bana güveniniz."

sırf bu açıklaması bile oy vermemek için yeterli! Çok saçma bir oy isteme şekli olmuş. yani hangi aklı başında insan bu açıklamasına bakarak "aa tamam bak apoyu sorgulamıs oy verelim biz buna" derki?

bir suru insan der. burasi turkiye burda otoban yaptim diyerek oy toplaniyo. bu adamin daha fazla oy almasi gerekiyo buna gore.
Sosyal ağlarda paylaş

Marty said:

tinu said:

"Garantim geçmişimdir. Antalya’da 1997-1998’de terör örgütünü kovduğum için, teröristbaşını İmralı’da sorgulayan komutan olduğum için, Antalya’nın eniştesi olduğum için bana güveniniz."

sırf bu açıklaması bile oy vermemek için yeterli! Çok saçma bir oy isteme şekli olmuş. yani hangi aklı başında insan bu açıklamasına bakarak "aa tamam bak apoyu sorgulamıs oy verelim biz buna" derki?

bir suru insan der. burasi turkiye burda otoban yaptim diyerek oy toplaniyo. bu adamin daha fazla oy almasi gerekiyo buna gore.

Ben de Marty gibi düşünüyorum.
Zamanında Özal renkli televizyon getirdiği için oy istedi bu milletten.Aldı da.Oysa çağın gereğiydi, Tanzanya'da da renkli televizyon vardı aynı dönemde.
Demirel olmayan şeyleri vaad ederek oy istedi. İki anahtar vaad etti. Oyları da aldı. Ama anahtarları vermedi.
Tayyip Marty'nin dediği gibi otoban yaptığı için, Türkiye'ye metrobüs getirdiği için, Antigua-Barbuda, Arjantin, Arnavutluk, Bahamalar, Barbados, Belize, Bolivya, Bosna-Hersek, Brezilya, Ekvador, El Salvador, Fas, Fiji, Filipinler, Guetemala, Güney Afrika Cumhuriyeti, Gürcistan, Haiti, Hırvatistan, Honduras, Hong Kong, İran, Jamaika, Japonya, Karadağ, Kazakistan, Kırgızistan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Kolombiya, Kore Cumhuriyeti (Güney Kore), Kosova, Kosta Rika, Libya, Makau Özel İdare Bölgesi, Makedonya, Maldivler, Malezya, Mauritus, Nikaragua, Palau Cumhuriyeti, Paraguay, Rusya (17 Nisan 2011 tarihi itibariyle), St. Vincent-Grenadines, Sırbistan, Singapur, Solomon Adaları, Sri Lanka, Suriye, Svaziland, Şili, Tayland, Trinidad-Tobago, Tunus, Tuvalu, Uruguay, Ürdün, Venezuela'ya vizesiz gidebildiğimiz için oy istiyor.

Şimdi bu adamcağız yıllardır terörle mücadele etmiş, bir çok başarı kazanmış, insanların PKlı-BDPlileri demokrat kabul ettiği bir dönemde terörün ne olduğunu bilenlerden, hatırlayanlardan oy istemesi bence normal.
Sosyal ağlarda paylaş

mani said:

"Tatar Ramazan" said:

Ya Pkk ile savaştı herşeye hakkı var diyosun, duyanda dağda timle çıktı sanacak, ulan o garibim mehmetçike olan oluyor dağda operasyonda, senin paşana albayına değil, onlar harita başından yönetiyor işte.

yuh okadar da değil.

osman pamukoğlu paşayken bizzat dağda askeriyle beraber uzun süre boyunca düşmanla çatışma halinde kalmıştır. bu nedenle ona efsane komutan denir hatta. ve bunun neticesinde pkk'lı terorist sayısı 15binden 5binlere kadar gerilemiştir, bitme noktasına gelmiştir. sicili tertemiz olan bu adamı sebepsizce apar topar görevden almasalar şu an o dağda pkk olmazdı. kısacası cahillik başa bela.

arkadaşın kast ettiği haritada bu sanırım

Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Ya Pkk ile savaştı herşeye hakkı var diyosun, duyanda dağda timle çıktı sanacak, ulan o garibim mehmetçike olan oluyor dağda operasyonda, senin paşana albayına değil, onlar harita başından yönetiyor işte.

Evet tabi erleri salıyolar araziye, haritadan sağ tıklayarak yönlendiriyolar tabi askerlerde yaparım, emrin falan diyor.

O generaller teğmen,üstteğmen, yüzbaşı ve hatta binbaşıyken doğuda arazide canı pahasına dolaşıp öyle general oluyorlar. 55-60 yaşında da çıkmasın dağa artık. Emrindekileri komuta etsin. Askeriye bu. Başbakanın bir emriyle Davutoğlunun dışişleri bakanı olmasına benzemiyor bu. O harita başına geçmek için 13 yaşından beri askeri eğitim alıyorlar.

Ayrıca;
"cetintas" said:

Türkiye işte, ağzı olan konuşuyor.

adam haklı.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...