xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Arkadaşlar ofisimize iMac aldık ve açıkcası bilemediğimiz sorunlardan dolayı yavaşlama-kitlenme vb oluyor. Yeniden kurmak istiyorum. Kimi zaman HDD'mi takıp dosyaları kaydetmek istiyorum fakat bir türlü onu da yapamıyorum. İzin vermiyor. Ama Windows'a gittiğim de hop her şeyi yükleyebiliyorum. O yüzden her şeyin yedeğini alabilmek istiyorum öncelikle ve ardından tamamen silip. Gerekli ve ihtiyacımızı karşılayacak programları kurulumdan sonra kurmak istiyorum. Türkçe bir anlatım paylaşırsanız çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 ofiste kullanmayi bilen yoksa neden aldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 seni pas geçtim coni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Anlattigin kadarindan anladigim su. Mac os acikken external harddisk taktigimda externala bisey yazamiyorum, ama windowsa gectigimde externala yazabiliyorum. Anladigim dogruysa mesele muhtemelen external in kullandigi formatin windows un NTFS formati olmasi.NTFS mac os in formati olmadigi icin sadece okuma destegi var, ntfs uzerine yazamiyorsun normalde . cozumu ise su driveri kurmak mac os t http://www.macupdate.com/app/mac/24481/ntfs-3g Aktardigin seyleri silmeden once windowsta acip bi kontrol et. Official driver olmadigi icin sorun cikmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Fin said: ofiste kullanmayi bilen yoksa neden aldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 larva açıklamış. ha bi de , ofiste kullanmayı bilen yoksa neden aldınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Fin said: ofiste kullanmayi bilen yoksa neden aldiniz Yavaslama nasil bi yavaslama? Virus taramasi yapin bi, mac'e virus girmez diye bisey yok. CleanMyMac var bide onla bi temizleyin. Kurtarmazsa format cakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 iMac alanlar bide kursa gidecek ki kullanabilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Fin said: ofiste kullanmayi bilen yoksa neden aldiniz ve evet mac ntfs format görmez, paragon vs bi yancı programa ihtiyacınız var okuma yazma yapabilmek icin external'den yavaşlamanızın sebebi font gibi dosyaları acılışta calisitiriyor olabilirsiniz suitcase tarzı programlar ile fontlarınızı arşivleyip ihtiyacınız olanları acın sadece. sistem açılışı program açılışı ne kadar yawaş? dakikalar mı sürüyor? öyleyse yüklediğiniz office tarzı programlardan sorun cıkmış olabilir (oluyor bu sorun) en temizi formatlamak (mac os diskini takıp sistemi silerek kur gibi bişi yapıosun. ama windows partition'a bisi yapıomu bilmiyorum. mac'in en yawaş hali bile denk seviyedeki pcden düzgün calısır bi sorunu yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar