Soris Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Strateji açısından çok ciddi bir hata Perinçeğin orada bulunması. Ama öyle bile olsa çok haksızlık ediyorlar adama her konuda onu koyuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 cetintas said: Atatürk'ten sonra gelmiş geçmiş en büyük Türk olan RAUF DENKTAŞ cetintas said: Atatürk'ten sonra gelmiş geçmiş en büyük Türk olan RAUF DENKTAŞ cetintas said: Atatürk'ten sonra gelmiş geçmiş en büyük Türk olan RAUF DENKTAŞ cetintas said: Atatürk'ten sonra gelmiş geçmiş en büyük Türk olan RAUF DENKTAŞ I rest my case your honour. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 http://media.comicvine.com/uploads/4/46135/862319-troll_super.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 odatv nin yazısı tarafsız bir yazı değilki, bende sana burda 2 sayfa dolusu kürkçü nün nelerle mücadele ettiğini neler yaptığını yazarım, hadi okuyunda öğrenin derim, kıyaslama yaparsak şahsi görüşüm perinçek yeri geldi kürt tarafında siyaset yapan yeri geldiği zaman mustafa kemal atatürk üzerinden siyaset yapan , yeri geldimi amerika cia üzerinden siyasat yapan bir liderdi. Yani hep ön plana çıkmak için bir şeyleri kullanmaya çalıştı bu yüzden de savunduğu ideolojinin kaynağını özümseyemedi. mücadele etmedimi etti saygı duyarım ama çok fazla şekil değiştirdiği için ben pek hoşlanmıyorum kendisinden. Hiçbir zaman sabit ve kendi ideoloji olmadı arkasında durabildiği. kürkçü için tek bir cümle söyleyim, devrimcidir. Duruşu sabittir. kızıldere üzerinden adama "niye ölmeden sen" deme cahilliğini gösteren kuş beyinlilere inat yıllarca mücadele eden hapis yatan gerçek bir devrimcidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 ad hominem kotudur, topicte mesaji bulunmayan insan hakkinda yazmak tuudur, patileri etiketlemek kakadir; bana inanin ilk aklima bunlar geldi, herkesin aklinda bulunsun diye yaziyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 O fotograf hakkinda, roportaj icin gittigini soylemisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 ya bırah ne röportajı, kanka gibi takılıyolar baksana fotolara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Nefr said: ad hominem kotudur, topicte mesaji bulunmayan insan hakkinda yazmak tuudur, patileri etiketlemek kakadir; bana inanin ilk aklima bunlar geldi, herkesin aklinda bulunsun diye yaziyorum perincek hakkinda yazarsak nolyo o zaman yane adamin foruma cevap hakki dogar mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Anason said: O fotograf hakkinda, roportaj icin gittigini soylemisti. Sadece röportaj değil amaç, Apo'ya "adam ol, Amerika'nın, Avrupa'nın dümen suyundan çık, silahları bırak, devlete teslim ol, akan kan dursun" demeye gitmiş. Ama Apo hain işte, hainliğinden vaz geçer mi? Bizler (ben dahil) Perinçek'in o kampa gitmesini yanlış buluyoruz. Bulmaya da devam edeceğiz. Ama devrimci insan bizim düşündüğümüzü yapmaz, kendi düşündüğünü yapar. Yanıldığında özeleştirisini yapar, haklı çıkınca da tarihteki yerini alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 cetintas said: Sadece röportaj değil amaç, Apo'ya "adam ol, Amerika'nın, Avrupa'nın dümen suyundan çık, silahları bırak, devlete teslim ol, akan kan dursun" demeye gitmiş. abi sen cidden inanıyor musun bunun böyle olduğuna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 bu ne ya postmodern marksistler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Abi cidden cok komik. Ulusal sol olgusu zaten cok entresan bi yaklasim. Hele bi de bi ara MHP IP genclik kollari kankaydi felan. Hitler juden modeli korkutucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 cetintas said: Anason said: O fotograf hakkinda, roportaj icin gittigini soylemisti. Sadece röportaj değil amaç, Apo'ya "adam ol, Amerika'nın, Avrupa'nın dümen suyundan çık, silahları bırak, devlete teslim ol, akan kan dursun" demeye gitmiş. Ama Apo hain işte, hainliğinden vaz geçer mi? Bizler (ben dahil) Perinçek'in o kampa gitmesini yanlış buluyoruz. Bulmaya da devam edeceğiz. Ama devrimci insan bizim düşündüğümüzü yapmaz, kendi düşündüğünü yapar. Yanıldığında özeleştirisini yapar, haklı çıkınca da tarihteki yerini alır. bu arada perincek denmis script yazilana kadar http://www.atin.org/images/guncel/per01.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 emek var su fotosokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 ahmedinejad said: cetintas said: Sadece röportaj değil amaç, Apo'ya "adam ol, Amerika'nın, Avrupa'nın dümen suyundan çık, silahları bırak, devlete teslim ol, akan kan dursun" demeye gitmiş. abi sen cidden inanıyor musun bunun böyle olduğuna? Çeşitli yerlerde açıklamaları var, youtube da kendi ağzından açıklaması var, apo'nun yakalandığı zaman ki bu konu ile ilgili sorgusu var, aynı seçimler de perinçek'in kabul etmediğini o zaman ki shp'nin kabul edip dicle, zana ,vs.'yi meclise taşıdıkları gerçeği var(3 Aralık 1993 tarihli Milliyet, Sabah ve Özgür Gündem'de “Ben Doğu Perinçek’e 1991 seçiminde SHP’nin bana verdiği 21 milletvekilliği kontenjanından 5’ini teklif ettim, o tenezzül etmedi” diyor Apo haini), PKK'nın Türkiye'de ilk katlettiği kişilerin AYDINLIKÇIlar olduğu gerçeği var (1980 öncesinde Gaziantep’te Zeki Ön, Tunceli’de Adil Turan, Tunceli Nazimiye’de Hasan Erkılıç, Maraş’ta Mehmet Ongan ve İnan Özdemir başta olmak üzere TİKP-o zaman İP yok- bu bölgede sayısız şehit vermiştir. ), Aydınlık hareketini 20 senedir takip ettiğim, içini-dışını bildiğim gerçeği var. Tabii ki inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 bu perıncek ve ocalan gorusmesınde perincek oraya işçi partisi başkanıydı, ocalana silahı bırak siyasi yoldan mücadele et bende işçi partisi olarak sana destek olayım, bu savaşı biterelim amacı ile gitmiş, yani bahsettiğim gibi savaşı bitiren kişi olurum belki diye bir hayalle gitti oraya işçi partisi olarak, ama yaptığının büyük bir yanlış olduğunu sonra kendide kabul etti, zaten perincek ın sorunu bu, kendi ideolojisinin arkasında durmak yerine hep bir şeyleri kullanarak ön plana çıkmak istedi, tansu çiller zamanında yatıp kalkıp cia ajanı bu diyordu belki haklı olduğu yerler vardı ama o kadar abuk sabuk kullandıkı bunu insanlar artık gülüyordu haline, sonra birden en koyu atatürkçü oluverdi vs.. yani hep bir şeyleri kullanarak bir yere gelmeye çalıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 tinu, eleştirinin içeriğine katılmıyorum ama saygı duyuyorum, doğru düzgün tartışabildiğim kişilerden birisisin. Sadece bir düzeltme yapayım, o zaman İşçi Partisi yok, Sosyalist Parti var ve Perinçek başkan değil, MKYK üyesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 düzeltmen doğru evet o görüşme olduğunda ip genel başkanı değilmiş , yanlış kalmış aklımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 cetintas said: tinu, eleştirinin içeriğine katılmıyorum ama saygı duyuyorum, doğru düzgün tartışabildiğim kişilerden birisisin. Sadece bir düzeltme yapayım, o zaman İşçi Partisi yok, Sosyalist Parti var ve Perinçek başkan değil, MKYK üyesi. saydim 4 defa perincek demissiniz ustteki mesajlarda http://www.atin.org/images/guncel/Per09.jpg http://www.atin.org/images/guncel/Per01.jpg http://www.atin.org/images/guncel/Per02.jpg http://www.atin.org/images/guncel/Per03.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Ya biri koymuştu geçenlerde haberini foruma, Aydınlık'ta 90larda bir kapak çıkıyor, aynen şu ifadelerle; Ordu, gerilla barınmasın diye ormanları yakıyormuş Aydınlık'ın kapağına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 o biseymi, yunanistana gidip TSK icin kibristaki fasist isgalci demisligi var sonra bunun minionlari denktasla bunu ayni yazi icinde filan kullaniyor, bide ustune millete cahil diyor ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Viktor bu dediğinin kanıtı varmı? Varsa durum çok vahim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Viktor, minion senin gibi adamlar için pati'de kullanılan bir terminoloji. Körü körüne düşmanlık-hırs-nefret bürümüş gözlerini. Rauf Denktaş ve Perinçek'in ilgisini, ilişkisini, dostluğunu dahi bilmiyorsun. Hayır, bilmemek ayıp değil ama bilmeyen bir insan olarak hala daha bu bilgisizliğini cümle içerisinde kullanıp elin şeyiyle gerdeğe girme hevesin cehaletle değil de neyle açıklanabilir? Çete halinde de, tek tek de gördüğün gibi sizlerle tartışmaktan-yazışmaktan çekindiğim yok. Söyleyince de anlamıyorsun, anlama sorunun da var. Bunun için de senin adına çok üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 ne perinçek ne kürkçü tek yol perikçü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 1974-1976 arası dönemde böyle saçma sapan bir tavırları oldu Perinçek ve arkadaşlarının. Sonradan özeleştiri yapıp o dönemdeki fikirlerinin ve Kıbrıs ile ilgili değerlendirmelerinin yanlış olduğunu kabul ettiler. Şu an Rauf Denktaş ve Perinçek iki iyi dost. http://www.guncelhaber.com/dunya/denktastan-baskan-perinceke-selam!-470488.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar