Twisty Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 abi çalışıyorum şuan. kafede tekim. bir sürü kahve falan içtim. duş niyetine kafamı soguk suya sokarak ayıltıyorum şimdilik kendimi. ayakta uyuyorum sanırım.
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Git bi kopege saldir sonra o seni kovalasin. Adrenalin kendine getirir seni. Veya pencerenin pervazindan yan odanin camina gecmeyi de deneyebilirsin.
Twisty Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 yok tam uyuyacaktım müşteri geldi. limonlu buzlu su falan içiyorum belki biraz daha uyanırım diye.
Qualance Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Hala uyanıksan meyve ye oda canlı tutar kafein belli seviyeye kadar yeterli olur ondan sonra kusma isteği uyandırır tatlı meyve değilde hafif soğuk ekşi meyveler yersen canlanırsın biraz.
Twisty Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 hala uyumadım ! ayaktayım deyt. aspirin kahve kombosu çaktım son olarak dabıl espresso ile birlikte.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 kombo derken komaya girmede uyu
Öne çıkan mesajlar