Simofle Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Arkadaslar,aos patch'ı cıktıgından berı osi clientını actıkdan 10 dk sonra,makına fecı kasıyor.Mouse hareketlerı fılan takıla takıla hareket edıyor.Oyun ıcınde de mouse nerdeyse hıc oynamayack duruma gelıyor ve oyundakı sesler kesık kesık cıkmaya baslıyor.Kapatıyorum client'ı sorun bıtıyor.256 ram var ve win 98 kullanıyorum.Dıger oyunların hıcbırısınde sorunum yok(daoc bıle rahat rahat oynuyorum).Free uo serverlarında da sorunum yok.Format attım makınaya ve yıne aynı sorun devam edıyor.Aos aldık oynayamıyoruz oyunu.Sadece osi clientında oluyor bu. Nedenı nedır,kıme sorduysam olayı anlamadı ve bır cozum bulamadık.Yardımlarınızı beklıyorum.[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Options dan "Run Mouse in a separate thread"i isaretle, "show names of incoming players" i uncheck et, bir nevi hizlanacaktir memturbo II adli programi da download.com dan cekersen iyi olur. ram'i defragliyor kisa surede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 devil sagol,bı deneyım.Umarım ıse yarar cunku cıldırmak uzereyım.Aos dan once hıc sorun yoktu ne guzel oynuyordum.Ama sorunun sadece bende olması cok garıp.Arkadasım 128 ramle sorunsuz oynuyor.Anlamadım gıttı.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Bu arada onceden rambooster adlı bır program cekmıstım,orda farkettım kı,osi clientını actıgım zaman ram cok hızlı sekılde dusuyor.Ve kasma sanırım bundan dolayı geceklesıyor.Ama dedıgım gıbı cleint'ı kapadıgım an tekrar ram yukselıyor ve kasma olmuyor.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 ramlarinde bir sorun olabilir... paran varsa ram deiştir eğer hala SD ram varsa DDR yada RD al[hline]Anadolu uygarlığın beşiğidir. Evet beşiğidir. Uygarlık orada doğmuştur ama korkarım büyümek için başka yere göçmüştür. - Ludvig Bauhaus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Dagger makına p3 450. Ama daoc gıbı oyunda hıc sorun yasamıyorken bunda bu tıp bır sorun yasıyor olmam cok garıp.Cok daha dusuk sıstemlerde sorunsuz oynuyor mıllet. 2 tane ayrı ayrı 128 lık ram var.Ramlerdesorun olup olmadıgını nasıl anlarım?[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Yok nukem 98 ıslemcım,bugune kadar sorun yokdu,cok guzel oynuyordum ama aos patchınden sonra bu oldu.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Hala sorun cozulmedı up layım barı[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 e sende sil aosu makinana format at lbr yukle onla oynayi ver >??[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Butun hepsınde aynı sorun var.Aos patch den sonra oldu bu olay.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 aklıma bişey gelimiyo..bende yok öyle bi sorun ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Valla kımsede yok bı bende var anlamadım gıttı bende. Hanı baska oyunlarda da sorunum olsa tamam dıcemde,sadece bunda.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 yetkili birilerine danışmışsındır herhalde.... danıştınmı? ne bilim maille fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Hayır atmadım mail.Ne dıceklerkı bana,sızden kaynaklanan bır sorun dıcek oyle kalıcak.Cunku baskasında olmuyor.Bırde bendekı sıtemın daha alt bır sıstemde bıle bu sorun olmuyor,daoc gıbı oyunu rahatca oynuyorum.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 simofle halledebildinmi? baktım 9 gün fln olmuşta :)[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe --------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Sagolasın abı senden baska ılgılenen yok,hayır kıme sorduysam bısey dıyemıyor.Cok ılgınc bır durum kapattım acc'u.Oynayamadım.Aos dan once neguzeldı hersey offff offff[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 belki alakasız olcakta hem 3d hemde 2d demi aynı şey oluyo?[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe --------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Evet hepsınde, lbr ve oncesındede aynı sorun var.Aos patch cıktıgından berı oluyor bu sorun.Aos oncesı gayet ıyı oynuyordum.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Insomnia Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Simof Aynı Sorun Bendede Var.. Makina P3 800 ve 256 SD Ram İşletim Sistemi Xp ama 98 Kullanıyorkende Böyle Yapıyordu.. Mem Turboyuda Denedim Çözüm Değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Iyıde her ıkımızınde makınası uo ıcın yeterlı,hatta fazla bıle.Anlamadıgım sey neden boyle bır sorun oluyor.Aos patch oncesı mısler gıbı oynuyordum.Sımdı neden boyle oldu anlamıs degılım.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Insomnia Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Of bende bi türlü anlayamadım yaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Denemişindir ama gene yazayım bilgisayar bütün updateleri tam mı? Ve driverların en son updatelerini yaptın mı?[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 evet hepsı tmm[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Insomnia Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Benimde Hepsi Tamam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Benım ekran kartının fanında bır sorun var,acaba fanını yenılesem sorun duzelırmı? yanı sorun bu yuzden kaynaklanıyor olabılırmı? Yoksa ramlerden dolayımıdır?[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar