Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hoşlanmadığınız karşı cins ile

Bella

Öne çıkan mesajlar

vaniLLe said:

hoslanmadigin kisi zaten arkadasin oluyor ki.
senin dedigin senden hoslandigini bildigin ama senin hoslanmadigin o zaman?

evet böyle işte.
ben olsam konuşurum muhabbeti iyi ise. illa biriyle konuşmam için birşey hissetmem gerekmiyor. sen olsan napardın bunu soruyorum genel olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:

hoşlanmak derken, birşeyler hissetmek anlamında olan. insan olarak sevmek oo çok kafadır severim süper arkadaş anlamı değil.

Ben de tam olarak bunu baz alarak cevap verdim.

Hoşlanmadığım insanla çok az konuşurum ki boşuna ümitlenmesin. Arkadaş kalmak pek mümkün olmuyo çünkü.

Ha bi de ümitsizce yazdıkları için çok sıkıcı olmaya başlıyo konuşmak.
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:

arkadaşımla muhabbet ediyoduk, hoşlanmadan kimsenin kimseyle saatlerce konuşabileceğine inanmıyor da.

ben de muhabbeti iyiyse konuşurum ne var düşüncesindeyim bir olay yok, heycanlanmayın sdf

Konuşulur, hele etrafında hem cinsin arkadaşın yoksa pek, mecbursun.

Yalnız sürekli beraber vakit geçirme/geri kalan zamanda da iletişim halinde kalma işi başlarsa %80 ya sen ya o.

Kalan %20'lik kısım da en kral arkadaşlıkların başladığı yer oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

napae said:

Bella said:

hoşlanmak derken, birşeyler hissetmek anlamında olan. insan olarak sevmek oo çok kafadır severim süper arkadaş anlamı değil.

Hoşlanmadığım insanla çok az konuşurum ki boşuna ümitlenmesin. Arkadaş kalmak pek mümkün olmuyo çünkü.

#define rahatsız eden veya ümitsizce halen yazmaya devam eden = 900AEO banned

karşındaki insanın karakteri oturmuşsa ve senden hoşlanmış fakat sen ondan hoşlanmamış isen bir kere her şeyi konuşup anlatırsın biter. ondan sonra o insanın senin yardımına ihtiyacı olabilir veya istemsizce ortak bi etkinlikte vs.de yer alabilirsiniz(ortak arkadaşlardan dolayı vs.). böyle durumlarda komik düşmeye gerek yok.

o yüzden
sesu said:

Konuşurum ben, konuşuyorum sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:

arkadaşımla muhabbet ediyoduk, hoşlanmadan kimsenin kimseyle saatlerce konuşabileceğine inanmıyor da.

ben de muhabbeti iyiyse konuşurum ne var düşüncesindeyim bir olay yok, heycanlanmayın sdf

Muhabbeti iyiyse neden hoşlanmıyor orasını anlamadım.

Edit;

Bella said:

Muhabbeti iyiyse iyidir, muhabbet dışında kötüyse muhabbetle kalır.
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

insanlar normal arkadaş olamaz mı? hani karşındakini çekici/arzulayıcı bulmuyorsan neden konuşmayasın ki? muhabbeti iyidir kafalar denkdir hani illa cinsel bir çekimin olması gerekli mi? bence değil

e yani
sorulması bile garip gelicek kadar saçma bi düşünce hatta.

bu arada..

napae said:

Bella said:

naz sizinle konuşuyorsa...
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

BabacumMostors said:

insanlar normal arkadaş olamaz mı? hani karşındakini çekici/arzulayıcı bulmuyorsan neden konuşmayasın ki? muhabbeti iyidir kafalar denkdir hani illa cinsel bir çekimin olması gerekli mi? bence değil

e yani
sorulması bile garip gelicek kadar saçma bi düşünce hatta.

bu arada..

napae said:

Bella said:

naz sizinle konuşuyorsa...

abi ben benden daha zeki bir kız tanımadım daha nedense ya :( yane hemen hemen tanıştığım bütün kızlar eksik bir yönden ya sanatsal ya matematiksel ya duygusal hep eksikler bi ablam değiller mesela
Sosyal ağlarda paylaş

Bir kız cinsi var işte, nasıl bir ortamda fermante oluyorlar bilmiyorum ama kendileriyle muhabbet eden, şakalaşan, ilgilenen herkesi onlardan hoşlanıyor sanıyorlar.

Hatta aynı tipler çok iyi arkadaş olan kadın ve erkeği gördükleri anda üretime geçiyorlar. Arkadaşlık ilişkisine dahil olan masum hemcinslerinin de kafasını karıştırıyorlar.

Aynılarının erkek versiyonları da var tabii de, erkek muhabbeti malum testis koktuğu için kehkeh diye kaynıyor arada.

Onun haricinde hormonlar nedeniyle bazı arkadaşlıklar oraya doğru ilerliyor zaman içerisinde ama nadiren çok güzel dostluklar kurulabiliyor.

Bir de benim durumumda olanlar var tabi 17 kişilik sınıftaki derse devam eden tek erkek olunca bir süre sonra karşınızdakinin cinsiyetini idrak edemiyorsunuz, enseye şaplak hohoho şeklinde bir ortam oluyor, batak oynamaya falan gidiyorsunuz :/ Ulan erkeğe hasretim lan :/ Hocalarım da kadın hep.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Bir de benim durumumda olanlar var tabi 17 kişilik sınıftaki derse devam eden tek erkek olunca bir süre sonra karşınızdakinin cinsiyetini idrak edemiyorsunuz, enseye şaplak hohoho şeklinde bir ortam oluyor, batak oynamaya falan gidiyorsunuz :/ Ulan erkeğe hasretim lan :/ Hocalarım da kadın hep.

allah başka dert vermesin kardeşim.
Sosyal ağlarda paylaş

Siz ciddi ciddi hoslanmadiginiz kizla boyle her gun gunde 6-7 saat falan konusabiliyor musunuz? Ben hoslandigim kizla bile yapamiyorum yani bunu.

Insanlar arkadas olamaz mi demissiniz de bana pek inandirici gelmiyor. Belki benim yapimla alakali bilmiyorum da cok ama cok zor geliyor bana sirf muhabbeti guzel diye her gun saatlerce konusmak. O kadar iyiyse muhabbeti hoslanirim zaten gibi geliyor bana.

Not: Erkek bakis acisindan yazdim bunlari. Kizlarin erkek muhabbeti cekmesi gibi bir durum yok cunku ama erkeklerin kiz muhabbeti cekmesi durumu var fgdsfsdg.
Sosyal ağlarda paylaş

erkek muhabbeti çekmek, kız muhabbeti çekmek ne demek abi.

bir insanla mizah anlayışınız uyuyorsa, okuduğun kitapla izlediğin filmi tartışıyorsan ne bileyim başına gelen bir olayı anlatığ eğleniyorsanız, yani muhabbetinden zevk alıyorsan konuşursun bir şekilde. bu kızların muhabbeti çekilmez düşüncesi de bambaşka.

hani benim de çok sıkıcı muhabbeti olan kız tanıdıklarım var ama bir o kadar da sıkıcı ve boş muhabbeti olan erkek tanıdıklarım da var. olay kız- erkek değil ki. mizah anlayışının uyması, bakış açının uyması, ilgilendiğin şeyler vs.

ki bence de konuşulur yani muhabbeti iyiyse.
boşuna çirkin ama komik gibi kavramlar yok sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...