Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Korktum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gece uyuyordum [harbimi] :) birden bi ses duydum yorganimi çektim birisi alpaslan dedi ben şöle bi etrafi süzdüm kimse yokh işin kötüsü evde boş sonra bişeyin dolaştışını farkettim odada kediler beşiktaşta başkasindaydi o yüzden fena tırstım birşey dolaşıyordu odada ne oldugun bilmiyorum yorganin üstünde bi ağırlık hissettim sonra birden tüm cesaretimle kalktım hiç birşey yokhtu Fare die düşündüm ama ağırlık çok fazlaydi yorganin üstündeki karabasan felam olabilirmi arkadaşlar[signature][hline]:rock:Bateristim Bateristsin Baterist:rock:

:rock: Ateist Değil Baterist ama asla şarz olmadım:rock:

:rock:Battery:rock:
Mesaj tarihi:
karabasan senin ismini nerden biliyor[signature][hline]tksmtr!
BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki:
elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem
Mesaj tarihi:
Nazguldur bencede de dolap canavari yada yatak canavari olabilir :) Arkadaslar yardimci olun sizede oldumu bole seyler[signature][hline]Mezara koyuldugunuzda yaninda mutlaka bir fener bulundur uyaninca ölmessin
Mesaj tarihi:
ahah
benimde rüyamda matrix 1 deki gibi içime böcek giriyodu
hayvan gibi anırarak(ciyaklıyarak) uyandım
bi an farkettimki ranzanın tam merdiven tarafına gidiyodum
benim uykum derindir hiç gürültülere filan uyanmam ama gürültüm o kadar fazlaydıki uyanmamı sağladı ve ve aşağırya kafaüstü çakılmmaış oldum :)[signature][hline]http://www.sanalcafe.net
Mesaj tarihi:
Oha :) Trompet çalarken uyumadim :) Ne diaframi bu arada ben bu gece nasil uyuyacam mışıl mışıl diyeni horozlar kovalasin[signature][hline]Mezara koyuldugunuzda yaninda mutlaka bir fener bulundur uyaninca ölmessin
Mesaj tarihi:
göğsün karnın filan gerilmiştir bir anlık korkudan, rüyanda gördüğün bişeyden dolayı sende ööle tepene bişey binmiştir gibi hissetmişsindir. al eline kitap filan oku uyumadan önce. başka şeyler düşün, okuduğun kitabı filan düşün.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki:
kısırlaştırcam ben kendimi

[Bu mesaj Saeros tarafından 17 Eylül 2004 20:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
olur öyle,mesela şeyde olur gece uyurken sanki çok yüksek biyerden düşüyor hava boşluğunda olur gibi olurmsunuuz,banada o 2 haftada 1 olur..Hem zevkli hem ürkütücü..[signature][hline]BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki:
benim bi kusum war sapasaglam
hemde kocaman [/b]

[spo1=Paticik Antipatik Birliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Ferrero,Neronn,_Dalamar_,Raistin...
[/spo]

E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Mesaj tarihi:
bana hep sinifta uyurken olur o birden kalkarim hoca bana bakar ben ona.[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Mesaj tarihi:
haha gelde uyu şimdi bu akşam :-p[signature][hline]Don't try to live so wise.
Don't cry 'cause you're so right.
Don't dry with fakes or fears,
'Cause you will hate yourself in the end.

Naruto; Akeboshi-Wind
Mesaj tarihi:
said:
THARKAS, 17 Eylül 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
bana hep sinifta uyurken olur o birden kalkarim hoca bana bakar ben ona.

Aynen. Sınıfta uyurken defalarca başıma gelmiş bişey.[signature][hline] The Truth is out There

Mesaj tarihi:
o cindir ciiinnnnn.. eğer ismini sölediğinde bakmaya gitseydin seni ya balkondan aşağıya yada apartman boşluğuna çekerdi....[heuheuhe şaka tabii bunu bi arkadaştan duymuştum][signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Mesaj tarihi:
öcüdür öcü :)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners
No one deserves execution , no matter their crimes
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bu gece nasıl uyuyacağını düşünme aklına iyi şeyler getirerek uyu ama aşırı iyi olsun yani her türlü kötülüğü aklından çıkar[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
  • Yeni Oluştur...