RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Gece uyuyordum [harbimi] :) birden bi ses duydum yorganimi çektim birisi alpaslan dedi ben şöle bi etrafi süzdüm kimse yokh işin kötüsü evde boş sonra bişeyin dolaştışını farkettim odada kediler beşiktaşta başkasindaydi o yüzden fena tırstım birşey dolaşıyordu odada ne oldugun bilmiyorum yorganin üstünde bi ağırlık hissettim sonra birden tüm cesaretimle kalktım hiç birşey yokhtu Fare die düşündüm ama ağırlık çok fazlaydi yorganin üstündeki karabasan felam olabilirmi arkadaşlar[signature][hline]:rock:Bateristim Bateristsin Baterist:rock: :rock: Ateist Değil Baterist ama asla şarz olmadım:rock: :rock:Battery:rock:
Disspanzer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 korkmak iyidir insanı dinç tutar...
Apache Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 karabasan senin ismini nerden biliyor[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 karabasan ruyada basar benim bildigim.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Rüyada basmadi işte şuan hala etkisindeyim[signature][hline]Mezara koyuldugunuzda yaninda mutlaka bir fener bulundur uyaninca ölmessin
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 hım sen baya korkmuşun ya boşver takma..[signature][hline]Boo
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 said: voic3, 17 Eylül 2004 19:57 tarihinde demiş ki: ... o yüzden senın odana giren hayalet yada dolap canavarıydı augsıugaıgsuaıg[signature][hline]Boo
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 karabasan olsa öyle ağırlık yapıp çekilmez..sıkar bozar..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem!
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Nazguldur bencede de dolap canavari yada yatak canavari olabilir :) Arkadaslar yardimci olun sizede oldumu bole seyler[signature][hline]Mezara koyuldugunuzda yaninda mutlaka bir fener bulundur uyaninca ölmessin
ManitoN Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 ahah benimde rüyamda matrix 1 deki gibi içime böcek giriyodu hayvan gibi anırarak(ciyaklıyarak) uyandım bi an farkettimki ranzanın tam merdiven tarafına gidiyodum benim uykum derindir hiç gürültülere filan uyanmam ama gürültüm o kadar fazlaydıki uyanmamı sağladı ve ve aşağırya kafaüstü çakılmmaış oldum :)[signature][hline]http://www.sanalcafe.net
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 psikolojik. diyaframın gerilmiş filan olabilir.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Oha :) Trompet çalarken uyumadim :) Ne diaframi bu arada ben bu gece nasil uyuyacam mışıl mışıl diyeni horozlar kovalasin[signature][hline]Mezara koyuldugunuzda yaninda mutlaka bir fener bulundur uyaninca ölmessin
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 göğsün karnın filan gerilmiştir bir anlık korkudan, rüyanda gördüğün bişeyden dolayı sende ööle tepene bişey binmiştir gibi hissetmişsindir. al eline kitap filan oku uyumadan önce. başka şeyler düşün, okuduğun kitabı filan düşün.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi [Bu mesaj Saeros tarafından 17 Eylül 2004 20:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 İtiraf ediom o bendim.[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!"
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Vay allahsiz :)[signature][hline]Mezara koyuldugunuzda yaninda mutlaka bir fener bulundur uyaninca ölmessin
laverda Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 fazla yemişindir üstüne ağırlık çökmüştür.[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
karabocek Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 olur öyle,mesela şeyde olur gece uyurken sanki çok yüksek biyerden düşüyor hava boşluğunda olur gibi olurmsunuuz,banada o 2 haftada 1 olur..Hem zevkli hem ürkütücü..[signature][hline]BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman [/b] [spo1=Paticik Antipatik Birliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Ferrero,Neronn,_Dalamar_,Raistin... [/spo] E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 bana hep sinifta uyurken olur o birden kalkarim hoca bana bakar ben ona.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 haha gelde uyu şimdi bu akşam :-p[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 said: THARKAS, 17 Eylül 2004 20:21 tarihinde demiş ki: bana hep sinifta uyurken olur o birden kalkarim hoca bana bakar ben ona. Aynen. Sınıfta uyurken defalarca başıma gelmiş bişey.[signature][hline] The Truth is out There
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 adamı deli yerine koyduk resmen aoıdgasoıdgaıso olur öle ya boşver sen bak bizede oluyo geçer oıhoıdsa[signature][hline]Boo
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 :) Gelde uyu en ii si bi server bulu sabaha kadar 7x yapayim :)[signature][hline]Mezara koyuldugunuzda yaninda mutlaka bir fener bulundur uyaninca ölmessin
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 o cindir ciiinnnnn.. eğer ismini sölediğinde bakmaya gitseydin seni ya balkondan aşağıya yada apartman boşluğuna çekerdi....[heuheuhe şaka tabii bunu bi arkadaştan duymuştum][signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 öcüdür öcü :)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Bu gece nasıl uyuyacağını düşünme aklına iyi şeyler getirerek uyu ama aşırı iyi olsun yani her türlü kötülüğü aklından çıkar[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Öne çıkan mesajlar