Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir dostluk maçı ve lugano...

harrykewell

Öne çıkan mesajlar

ben lugano'nun sütten çıkmış ak kaşık olduğunu söylemiyorum zaten. halı sahada rakibim olsa, ya da bizim takımda olsa tekme tokat girerim.

ama sahada her türlü pislik dönüyor, o da bunları yapıyor. o anteplinin ayağına bastığı (onu bilerek yaptığına halen inanmıyorum - diyelim ki yaptı) maçta antepli başka bir oyuncu olaydan 5 dk kadar önce alexin dizine tekme atmıştı bilerek. fakat daima tepki çeken lugano oldu.

lugano kuralına göre oynuyor. adı çıkıp inmediği için sadece o anılıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bu game of thrones'un son bölümünde syrio forrel'in dediğine benzedi..

spoiler

arya stark'ın ama sağ demiştin, soldan vurdun dediği kısım.

futbol abi bu, adam ciddi sakatlamak istese ikiye ayırır çoğu futbolcuyu. ama oyun kuralları dahiline ve kuralların esnediği çizgiler içinde sertlik yapılır. normal.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

gayet ciddiyim. lugano gibi bir adam, o cüssede (ve kabul edin etmeyin, o yetenekte bir adam - futbol yeteneği olarak demiyorum, çeviklik vs olarak fiziksel yetenekten bahsediyorum), istese rakiplerini çok rahat sakatlar. ama sadece korkutmak için yapıyor bunları.

başarıyor.

güzel mi ? değil.

korkutmak icin bir insan cifte taban mı girer karsısındakine? ucan tekme mi atar? kafa mı atar? zıplayarak bilegine mi basar?

once adamın ırzına gec, sonra adam sakatlanmadıysa yaptıkların normal birseymis gibi devam et.
Sosyal ağlarda paylaş

Savunduğunuz şey komik. İstese adamı ikiye ayırır, e hadi ayırsın bakalım ondan sonra top oynayabiliyor mu, nasıl mantık ki bu?..
Lugano da art niyet yoksa, ben daha futbol konuşmayayım...
Hırs mı? Tuncay Şanlı'dan hırslısı var mıydı Fener'de. Tuncay'ın maç içinde böyle bir hareketi yapacağına inanan var mı? Yapsa bile gider özür diler, pişmanlığını dile getirirdi ben eminim. Bu karakter meselesidir, hırsla alakası yoktur...
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

Savunduğunuz şey komik. İstese adamı ikiye ayırır, e hadi ayırsın bakalım ondan sonra top oynayabiliyor mu, nasıl mantık ki bu?..
Lugano da art niyet yoksa, ben daha futbol konuşmayayım...

basit mantık, sakatlamak istese sakatlar. amaç demek ki sakatlamak değil.
art niyet dediğin oyun kurallarını hafif esneterek kazanmaya kasmak ise o artniyet değil kazanmaktır zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

işte onu diyorum luganonun yeteneği o, çeviklik filan değil. tslde oynar öyle, gider copa americada oynar. üstdüzey avrupa liginde kevgire çevirirler luganoyu.

fenerli olduğunuz için pek görmüyosunuz sanırım ama luganonun izlediğim istisnasız her maçında en az 2 kademe hatası yaptığın görüyorum ben
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.youtube.com/watch?v=QmijnIH1trA&feature=related

su adamı savundun ya. yetmedi bi de kuralına gore oynadıgını falan soyledin. kurallardan haberin yok yahu.

ha bi de suna hala bilerek yapmadı diyebiliyosan zaten neyi tartısıyoruz ya.

http://i52.tinypic.com/6qg0id.gif

adam dumduz zıplayıp gececekken, basacak bir suru bos yer varken, sen gel tam adamın bilegine yanlıslıkla az bisey dokundur. yanlıslıkla yapmıs, efendi adamdır lugano.
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:

işte onu diyorum luganonun yeteneği o, çeviklik filan değil. tslde oynar öyle, gider copa americada oynar. üstdüzey avrupa liginde kevgire çevirirler luganoyu.

fenerli olduğunuz için pek görmüyosunuz sanırım ama luganonun izlediğim istisnasız her maçında en az 2 kademe hatası yaptığın görüyorum ben

+1
bi de adam zeki. cidden baya zeki.
dikkat edin, kademe hatası yaptığında vs pozisyondan kaçak dövüşür, yanındaki 2. stopere yıkar hatayı. ulan yobo nası tutamazsın o adamı dersin sen de ekranda.
Sosyal ağlarda paylaş

tamam lugano sakat diğer bütün futbolcular tertemiz.

edit: sakat değil kasap.
masquerade ve fede'nin adamın hataları konusuna katılıyorum. her maç 2 fazla. ama yapıyor evet. buca maçında yediğimiz bütün goller yobonun üstüne kalmış gibi göründü luganonun hatasıyken mesela.

ben diyorum ki; adam sert oynuyor. evet. daha çok kart da almalı, evet. bilerek yapmadı bence o antepliye hareketi, ama kırmızı almaalıydı evet.

ama adam, asla sakatlamak için girmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Yoo çok sakat adam var da Lugano'da onlardan biri işte. Aynısı kim yaparsa o da sakat...
Ben savunmam hiçbir şekilde pis oynayan adamı, ben futbolun güzelliklerini oyunun kendi sertliğini mücadeleyi sevmiyorum, rakibi sakatlamayı değil, diyorum ya niyet önemli. Topa hamle vardır adama gelir ayağın, bir de adama dalmak vardır, ikisi aynı şey değil gözümde kesinlikle...

(sakat=kasap:))
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...