Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir dostluk maçı ve lugano...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Antrenmanda sakatlamış ya işte gencecik çocuğu:)...
Gerçi birini sakatlamadıysa, rakibin şansındandır, mesela bu sene kimin ayağına basmıştı, kırılabilirdi de..
Olaya sakatlama diye bakmamalısın...
De Jong'da Xabi'yi sakatlamadı o zaman, ama tarihin en kasap müdahelesini yaptı...
Mesaj tarihi:
ahahah harry tmam adam hayvan da kasten yapmamıştır bence de, sadece hayvan yani, bence futboldan men edilmeli bunun gibi adamlar ama işte yapcak bişey yok. Hayvansever insanlar olarak luganoyu da sevmeliyiz
Mesaj tarihi:
Sissy'lik ayrı, sadece adamın bileğine çift dalmak ayrı. Sporda sertlikle, kasaplığı karıştırmamak lazım. Topa girsin isterse bütün vücuduyla dalsın, ama bu tarz müdaheleleri sevmiyorum ben futbolda, oyunla alakası yok çünkü...
Mesaj tarihi:
Hehe o zaman mantıkla rakibin en iyi oyuncusunun ayağını kıralım maçta en kasap oyuncumuzla, en fazla kırmızı görür. Nasıl bir mantık o?...
Hakemin cezası dışında bu tarz hareketlere ekstra cezalar veriliyor/verilmesi lazım zaten.
Hakemden önce futbolcu dürüst olacak..
Mesaj tarihi:
aslında kasti müdahale olduğu belli olan faullerde sakatladığı futbolcu kaç maç oynayamazsa sakatlayan da o kadar oynayamayacak, futbol hayatı biterse futboldan men edilecek. Bak bakalım böyle kasaplık yapıyor mu o zaman şerefsizler
Mesaj tarihi:
Aynen vardı sanki ona benzer bir uygulama, Hollanda'da mıydı. Belçika mıydı yoksa, 1 yıla yakın ceza aldı bir futbolcu ayağını kırdığı için rakibinin. Kasten basmıştı..
Mesaj tarihi:
Dasaaa ne demek istediğini çözemedim. Evet veriliyor ceza da, ceza var diye futbolcuyu da mı eleştirmeyeceğiz, kasap işte, neyini savunuyorsun ki?...
Böyle adamlar uzaklaştırılmalı futboldan, hangi takımda olursa olsun. Bunun erkeklikle asıl hiç alakası yok...
Mesaj tarihi:
yahu servet gibi bir futbolcuyu bilerek sakatlayan bir adam varken, barış özbek yıllarca galatasaray forması giymişken; tora emenike'yi bile sakatlama başarısını göstermişken, tescilli kasap giray/egemen kırmızı görmeden sezon tamamlarken, zago yılın en iyi stoperi seçilmişken,

adam sakatlamayan stopere reröre yapıyorsunuz.

bir luganom niye yok diye ağlıyorsunuz ya.
Mesaj tarihi:
Servet ne zaman sakatlamış bilerek? Aguero'nun pozisyonunu mu diyorsun, ben katılmıyorum şahsen, o pozisyonu da net hatırlıyorum...
Hadi diyelim kasti olsun, ben zaten savunacak değilim kasti olduğunu düşünürsem, beni ne ilgilendirir Servet'miş başkasıymış...
O var bu var da onlar da kasap işte, onlar da uzaklaşsın futboldan. Stoperlik demek adam sakatlamak hiç değil bence...
Çirkef çirkef diye yüzlerce post var burada Bülent Korkmaz, Hasan Şaş hakkında mesela, ikide bir Fenerbahçeliler tarafından dile getirilen. Şimdi kalkıp Lugano'yu mu savunacağız. Sadece bu da değil ki ben hakemle oynayan futbolcuyu da sevmiyorum, kendi tuttuğum takımın oyuncularını da defalarca eleştirdim zaten.
Lugano'nun kötü niyetli bir futbolcu olduğunu kabul etmek zor olmamalı kimse için...
Mesaj tarihi:
adam sakatlama ile olayı nasıl bagdastırdıgını anlayamadım. elinden gelen her turlu pisligi yapan bir adam var ortada. karsısındaki sakatlanmadı diye herifin yaptıklarını normal mi karsılayacagız?

servet ve barıs'ın kariyeri boyunca yaptıgı futbol dısı hareketleri toplasan lugano'nun bir sezonda yaptıgının yarısı etmez.
Mesaj tarihi:
semih'i sakatlamıştı, sonra da semih sahaya döner dönmez serveti sakatlamaya çalışmıştı 2-3 ay sonra. beceremedi tabi.

çirkeflik ayrı şey. ersun yanal tipi yugoslav faulleri de çirkeflik. onu da sevmem.

ama bu adam kasapsa futbol tarihinde kasap olmayan futbolcu yok.
Mesaj tarihi:
gayet ciddiyim. lugano gibi bir adam, o cüssede (ve kabul edin etmeyin, o yetenekte bir adam - futbol yeteneği olarak demiyorum, çeviklik vs olarak fiziksel yetenekten bahsediyorum), istese rakiplerini çok rahat sakatlar. ama sadece korkutmak için yapıyor bunları.

başarıyor.

güzel mi ? değil.
Mesaj tarihi:
Lugano'nun kasaplığı çoktan tescillendi de art niyetli yaptığını bende pek sanmıyorum.

Adamın Futbol Mundial'da röportajı vardı. Küçüklüğümden beri bana futbolda hep hırslı olmam öğütlendi, hepte öyle oldum diye,

Adam sakatlamaması tamamen şans, ama adam sakatlamadı diye yaptıklarına laf söylememekte saçmalık tamamen,

Ha o hırsı da ayrı bir tebriği hak ediyor.
Mesaj tarihi:
Valla fizban daha fazla söyleyecek birşeyim daha da uzatmayayım. Ama dediğim gibi Lugano'nun kötü niyetli bir futbolcu olduğunu kabul etmek zor olmamalı hangi takımı tutarsan tut. Sadece şu hareket ve bu sene Antepli futbolcunun bilerek ayağına basması karakterini ortaya koyuyor. Bu her hareketi rakibi sakatlamaya yönelik demek değil, ama art niyetli bir futbolcu, saha içinde kötü bir insan olduğunu düşünüyorum. En sevmediğim şey art niyettir sporlarda kim olursa olsun da savunmam şurada, senin savunmana da şaşırdım açıkçası.

Art niyetli olmayan adam gider en basitinden özür diler, pişamnlığını belirtir. Ben Lugano'dan hiç öyle bir hareket görmedim, bunun hırsla alakası yok. İngiltere'de Ramsey'nin ayağını kıran rakip neredeyse ağlayacaktı pişmanlığından iki şeyi birbirine karıştırmamak lazım...
  • Yeni Oluştur...