Polyushka Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 ekran kartı good game ? wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 gg no rmk diyo bazen ekran kartları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 bingildak said: Eve geldiğimde olan şey http://imageshack.us/photo/my-images/190/wtfcjs.png ekran kartı 40 derece. bu olaydan hemen sonra tools dan scan for artifacts yaptım, deli gibi çıktı sarı noktalar. 2 dk bekledim oyunu kapattıktan sonra tekrar yaptım ufacık 2 tane çıktı en başta sonra 5 dk bir tane bile çıkmadı.. bir yazılım artifactleri tetikleyebilir mi? bu örnekte civilization gibi. daha garibi.. tools'u açıp scan for artifacts aktive edip oyunu çalıştırırsam hiçbir şekilde hiçbir problem yok. benim anlamadığım bu kart tarafından mı oluşuyor yoksa civ mi sebep oluyor? Esh bu duruma ne diyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 artifact denen şey karta yapılan yüklemeyle ilgili. herhangi bir oyunda herhangi bir zaman çıkabilir. tamamen ekran kartıyla ilgilidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar