roket adam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=B77da1zzn_0&feature=youtu.be&hd=1 bunun başlığı niye yok, bizde niye yok diyor. çok eğlenceli lan ahahahah. daha binemedim ama. iki metre gider söğerim böyle işi der bırakırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Türkiye'de zemzem, şalgam vb. bikelar çıkar çıksa çıksa Ama çok iyiymiş lan:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 . Edit: 2 kere gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 bunun aynısının yuvarlak olanı vardı. hatta "bütün dünya liderlerini bunun etrafında toplayıp sürmelerini isteyelim. belki birlikte çalışmayı öğrenirler." falan gibisinde gerzek bir espri yapmıştı tanıtan zat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 bende gecenlerde gördüm yasli teyzeler amcalar oturmuslar ellerinde biralar pedallari ceviriyorlar hos bi olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 rakı versiyonu olsa nası olur diye düşündüm bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ultrAslan said: yasli teyzeler amcalar oturmuslar ellerinde biralar pedallari ceviriyorlar ülkemizde yaşlılar bizde niye yok diyor neden bana almıyorsun diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 fsdfdsfdsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ahhahaha sonunu getirememistim güzel olmus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Cons said: ultrAslan said: yasli teyzeler amcalar oturmuslar ellerinde biralar pedallari ceviriyorlar ülkemizde yaşlılar bizde niye yok diyor neden bana almıyorsun diyor AHAHA okur okumaz ben de aynısını yapacaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 ABI almanlar ve bira cok guzel bi ikili ya elindeki walkerin altindaki kisma kasayla bira koymus 70 yasinda teyze yaninad 80 yasinda daha tinton bi amca bu arada walker dedigim sey su http://4.bp.blogspot.com/_GD-0pNl7O10/S8YsCA1DLII/AAAAAAAAEj8/So57h6-H9A0/s400/06A0399.jpg (bi an dusundumde lan o amca ve teyze 70 yasindaysa 1930 dogumlu lan direk nazi gencligi abawwww) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmarit02 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Cons said: ultrAslan said: yasli teyzeler amcalar oturmuslar ellerinde biralar pedallari ceviriyorlar ülkemizde yaşlılar bizde niye yok diyor neden bana almıyorsun diyor :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 özendiriyor diye yasaklanır burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Freni nerde bunun, çok sakat hacı, bi kere alkol var işin ucunda baştan trafik cezası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Ya aslanlar, hiçbiriniz de bu olayın aslında AMSTERDAM BIKE olduğunu bilememişiniz. Çok cahilsiniz. Şarkısını bile söyleyerek gidiyolar. Olayın Almanyada geçmesi bişey değiştirmiyor dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 amstrerdamda bir tane bil3 göremedim bundan :( mevsimden ötürüdür herhalde.. mevsimden ötürü diyorum da holalndalılar yapmur altında bile bisiklete binen insanlar illaki görmem gerekirdi GÖRSEM BEN DE BİNERDİM :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Bizdeki cakması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar