tinu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Bu hafta sonu istanbul veya çevresinde, güzel bir yer bilen varmı böyle etimizi tavuğumuzu alalım , atlet pijamamızı:) giyip çoluk cocuk mangal yapacağımız bir yer? Aslında böyle girişi paralı olsun güzel temiz çocuk bahçeli vs yesıllıklı bi piknik alanı bakıyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teknoson Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Sarıyer'e giderken Fatih ormanında nezih, girişi ücretli yerler var. Ben şirketle birkaç yıl önce gitmiştim güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 bağcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 beykoz üst taraflar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 http://www.saklideniz.com/Galeri.htm böyle bi yer buldum , beylikdüzünde bizim eve de yakın fena görünmüyor, ama işte buraya gittinmi mangal tarafında etleri vs bunlardan almak gerekiyor, sordum köftenin kilosu 55 TL Tavuk 35 TL , açık büfe kahvaltı var kişi başı 23 TL , kahvaltı ucuzda mangal olayına girersek çok pahalıya çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Gel Bakırköy sahile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 adalar teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 valla geçen sene florya sahile gittik yani , hatta itiraf ediyorum menekşe sahilinde dayanamayıp denize girdim , yanımda bir adam vardı kollarına ve beline 2.5 lt lik cola petşişeleri bağlamıştı ve batmıyordu adam , böyle bir yerde denize girdim dayanamadım. ama bakırköy sahili olmaz o kadar değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 bakirkoy sahile 500 tl ustune versen gidip mangal fln yapmam bole bi 5000 lira fln olcak belki o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Nerde yaparsanız yapın, çöp bırakmayın ne olur.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 tamam hocam üzülme, valla çöp felan bırakmayız merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 adalar, kayışdağı, aydos, büyükçamlıca altları, maltepenin biraz ilerileri sahil, karşı tarafta arkadaşların belirttiği yerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar