tinu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Bu hafta sonu istanbul veya çevresinde, güzel bir yer bilen varmı böyle etimizi tavuğumuzu alalım , atlet pijamamızı:) giyip çoluk cocuk mangal yapacağımız bir yer? Aslında böyle girişi paralı olsun güzel temiz çocuk bahçeli vs yesıllıklı bi piknik alanı bakıyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum.
teknoson Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Sarıyer'e giderken Fatih ormanında nezih, girişi ücretli yerler var. Ben şirketle birkaç yıl önce gitmiştim güzeldi
tinu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 http://www.saklideniz.com/Galeri.htm böyle bi yer buldum , beylikdüzünde bizim eve de yakın fena görünmüyor, ama işte buraya gittinmi mangal tarafında etleri vs bunlardan almak gerekiyor, sordum köftenin kilosu 55 TL Tavuk 35 TL , açık büfe kahvaltı var kişi başı 23 TL , kahvaltı ucuzda mangal olayına girersek çok pahalıya çıkar
tinu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 valla geçen sene florya sahile gittik yani , hatta itiraf ediyorum menekşe sahilinde dayanamayıp denize girdim , yanımda bir adam vardı kollarına ve beline 2.5 lt lik cola petşişeleri bağlamıştı ve batmıyordu adam , böyle bir yerde denize girdim dayanamadım. ama bakırköy sahili olmaz o kadar değil.
reyou Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 bakirkoy sahile 500 tl ustune versen gidip mangal fln yapmam bole bi 5000 lira fln olcak belki o zaman
maxigenous Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Nerde yaparsanız yapın, çöp bırakmayın ne olur.. :(
tinu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 tamam hocam üzülme, valla çöp felan bırakmayız merak etme.
balon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 adalar, kayışdağı, aydos, büyükçamlıca altları, maltepenin biraz ilerileri sahil, karşı tarafta arkadaşların belirttiği yerler.
Öne çıkan mesajlar