Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bugün İstanbul Bilişim' in Mecidiyeköy mağazasından iki tane LED TV almaya gittik. Baktık inceledik, oradaki elemanlar adam gibi ilgilendi detaylarını anlattılar falan. Sonra sıra ödemeye geldi, muhasebe katına çıktık, tam ödeyeceğiz sıra bize geldi, araya mal getiren bir eleman girdi. Bekle, bekle, bekle... Bizden sonra gelip nasıl önümüze geçersiniz? diye sorduğumuzda "ben müşteri değilim ki" diye gerizekalıca bir cevap verip gitti. Muhasebedeki eleman, adamın işini yapmaya devam edip hiçbir şey söylemeden bekletmeye devam etti. Biz de iptal ettik, almadık çıktık gittik.

Baya bir ders oldu bu, ucuz fiyata satıyor olmaları böyle mallıklara katlanılması gerektiği anlamına gelmiyor. Aklınızda olsun, almayın o gerizekalı yerden mal falan. En azından gerizekalı muhasebecileri orada tuttukları sürece.
Mesaj tarihi:
istanbul bilişimin değil görevli adamın mallığı olmuş.
istanbulda değilim zaten istanbul bilişimle de alakam olmadı.
ama böyle sorunlar olduğunda gidip danışmaya felan söyleyin, eğer ilgilenmezse o zaman o yerin suçu olur.

beş-on dakka beklediğiniz durumlarda, "abicim sen çekil kenara, benim işim kısa, yapıp çıkayım sonra sen devam edersin" diyebilirsiniz. sorun kısa bir yoldan hallolmuş olabilir böylece.
Mesaj tarihi:
e adam musteri degilmis ki
hadi musteri olsun nolcak onune gecse, yani televizyon alma kararindan vazgecircek kadar ne olabilir

veya adamin torpili vardir onune gecmistir.

overreaction olmus sizinki.
Mesaj tarihi:
laptop sipariş ettiğimizde farklı ürün göndermişlerdi ( alt model ). ve geri alıp yenisini gönderirken de sorun çıkarmışlardı. o yüzden o firmadan alışveriş yapmıyorum. hepsiburada iyi ya. ( reklam yapmış gibi oldum, ama bir çıkarım yok )

senko : herkesin duyguları aynı olmuyo abi. öyle bir şeyi ben de kaldıramazdım. ama bekleyip beklememek kişiye bağlı tabi.
  • Yeni Oluştur...