Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

avukat/hukuk müşaviri/en azından hukuk okuyan

TD)Pentagram

Öne çıkan mesajlar

Pentagram dostum kimseyi dinlemek zorunda değilsin insanlar nedense yardımcı olmaktan çok köstek olmayı seviyorlar. Ben senin ne yapmaya çalıştığını anladım da hukuk müşaviri falan biraz fazla geldi cidden :D. Sonuçta Starcraft çok gelişmemiş de olsa Türkiye'de, milli takım gibi bir konuda kuralların olması iyidir. Karışıklığı engeller, kişisel torpilin önüne geçer ayrıca kimse yalan yanlış konuşamaz iftira atamaz torpil oldu vs. kuralları gösterirsin olur biter. Yani bence yaptığın kurallar için şimdilik bir avukata gerek olmasa da, insanların bu konuya neden bu kadar garip yaklaştığını anlamıyorum. Sonuçta Türkiye de e-sports emekleme aşamasında da olsa bunların hepsi birer adım bence gelişim için :)
Sosyal ağlarda paylaş

İyi de zaten resmi olmayan birşeysin ben pek tabii gelir arkadaş sen kimsin benim ülkemin adına niye yarışıyorsun derim. Sen bana çıkartıp önüme "tüzük" koysan güler geçerim. Sen tüzel kişi değilsin o yüzden resmi bir evrağında olamaz.

Anladığım kadarıyla senin istediğin sadece hukuki terimlerle süslenerek, ciddi gözüken bir kurallar listesi. Bunu onaylatma imkanın yok zaten senin bilgisayarında .docx olarak duracak bir dosya.
Bunu yapman için hukuk okuyan birine gerek yok.
Dernek tüzük örneği yaz google'la çıkan örneklere göre değiştir yaz.

Gelir kaynaklarını gösterebilecek misin mesela? veya üye yıllık aidatlarını.

Hani yaptığın iş gereksiz ve komik ondan bahsetmek istiyorum. Kolay gelsin.
Sosyal ağlarda paylaş

neyse tamam düşünceli hayvan.Biz bu tartışmayı starcraft2 çıktığı dönemde yaptık,5 10 sayfa geriye gidersen görebilirsin.Ben üzerime düşeni yaparım,gerisi ile ilgilenmem.Kanunen gaming resmi değil iken,benimde resmi olarak bişi yapmam söz konusu değil.Mevcut imkanalarla yapabildiğimi yaparım ortaya koyarım.tamam adı tüzük olmaz yönetmelik olur.ne bileyim olabilecek en hafif tabir olur.
Sosyal ağlarda paylaş

düşüncelihayvan 2 hafta sonra bir daha starcraft2 bölümüne uğramıcaksın zaten maksat öyle giriyorsun forum başlıklarına ordan salliyim şurdan tutiym laf olsun torba dolsun diye (çünkü her 2 haftada bir senin tadında birileri sc2 forumlarına gelip atıp tutuyor sonra da gidiyor)

dusuncelihayvan said:

İyi de zaten resmi olmayan birşeysin ben pek tabii gelir arkadaş sen kimsin benim ülkemin adına niye yarışıyorsun derim. Sen bana çıkartıp önüme "tüzük" koysan güler geçerim.

hadi desene, biz şu an sana gülüp geçmiyoruz dimi :D:)-D(:P)(:D
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşın kafasında kurguladığı şeyin yanlış olduğunu ve hukuk okuyan birine ihtiyaç duymadan da yapabileceğini söyledim sadece. Benim, forumdaki bölümlere giriş periyodum seni ilgilendirmez sanırım. Hukuk okuyan kişininde sc2 oynaması şart mı?

Eğer sen benim yaşadığım ülke adına hareket ediyorsan ben gaming bileyim ya da bilmeyeyim ben sana ne yapıyorsun diye sorduğumda resmi belge göstermek zorundasın. Tabi bunu söyleyebilecek derecede manyak bir insan yoktur ama prosedür bu. Her neyse dilerim istediğiniz gerçekleştirirsiniz. Kolay gelsin.
Sosyal ağlarda paylaş

ben yaptım az önce biraz düzenleme falan. tüzüğü de kuralları diye çevirince sorun kalmadı. bu kadar büyütmenin manası yok mevzuyu.

ki zaten bu oyuncular ve takımı bağlayan bir şey. üçüncü kişiler üzerinde yaptırımı olmayan bir şey bu yüzden resmi olmasına da gerek yok. uymak istemeyen takımdan çıkar bu kadar basit.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...