poopla Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ordan hesaplıyoruz zaten ama anlamadık tam olarak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 resmen fail maintance dasgfsdsagssd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 lol yükledim oyniyim diye de çöp direk bildiğin eve den sonra hello kitty oynamak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ilk oynadığımda bana da öyle gelmişti, sonra adamın birinin ısrarıyla hadi bi kaç oyun atalım demiştim, o günden beri hon'a girmiyorum sanırım. ama hon'da serverlar yok diye lol'de sıra bekliyoruz servera bağlanırken, taşmış resmen insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 loĞin olamıom? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amenquiver Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Hay böyle firmayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 posttan sonra okudum :( DDOS tan sonra iflah olmadı ya mundar ettiler oyunu : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Pasta said: lol yükledim oyniyim diye de çöp direk bildiğin eve den sonra hello kitty oynamak gibi. LoL da da ciddi sorunlar şu anda server olarak. Ama bence sen çok önyargılısın ekmek. Hondan daha iyi şu anda lol sunduğu eğlence olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 lol sims gibi değilmi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 accountına özellik falan kasıyon böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 çok kasma meraklısı olsam mmoarpici oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Yok değil. Rune sistemi diye bir şey var, sadece onu kasıyorsun. Maksimum account leveli 30. Bir kere 30 olunca ranked oyunlara girebiliyorsun ve 30 olana kadar 4 5 farklı rune sayfası kasmış oluyorsun. Ben şahsen aylardır oynuyorum hala tek bir runepage kullanıyorum o kadar kafa yormuyorum. Kalan kastıklarımla hero açıyorum falan. LOL değişik mekanizmalar sunuyor hondan en büyük farkı bu. Hero yetenekleri falan, rune sayfaları, haritalarda saklanma vesaire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 mmo gibi kasma diye bişi yok, 30 oyun sonra istediğim rune sayfan oluyor zaten. Kaç kere hon oynuyorsun hesap et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 deny yok di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 eglence istesek mario oynariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 evet deny yok. Ama benim gibi yetemezler için iyi bile oluyor deny olmaması. Yine Creep kesme yarışı devam ediyor baya. Hondaki kadar oyun derinliği yok aslında ama sunduğu değişik mekanizmalar eğlence faktörünü arttırıyor kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 patiyi convertlicem^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 LoL resmen çizgi film gibi bişey ya, LoL yerinde dota oynarım daha iyi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ilk başta banada öyle geliyordu Hondan dotadan sonra. Alışıyorsunuz sonra. Hatta LOL un hero konseptleri çok gerizekalica gelmişti (alienlar falan var), alışınca normal geliyor baya. Zamanla olur rahat ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 30 oyun şeyse kötü değilmiş ya. yinede sevmedim ben çok casual Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 lol kötü ya cidden, hani grafikler felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 lol kötü mü ya. onu oynıyak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 oynamistim ben bi kere sonra bakmadim daha hic, simdi bi daha bakicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4d13f7678052e813861818 Alin bu linkten bir hesap. 200 kişi davet etmeden bir işe yaramıyor gerçi ama belki çocuklarımıza bırakabileceğimiz bişi olur lol. Oyunun grafikleri hondan daha iyi ya. Grafik eleştirisi abartısız olmuş. Bence : hardcore gamersan hon, arada sırada gireyim takılayım diyorsan LOL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar