Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hon server durumu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ilk oynadığımda bana da öyle gelmişti, sonra adamın birinin ısrarıyla hadi bi kaç oyun atalım demiştim, o günden beri hon'a girmiyorum sanırım. ama hon'da serverlar yok diye lol'de sıra bekliyoruz servera bağlanırken, taşmış resmen insanlar
Mesaj tarihi:
Pasta said:

lol yükledim oyniyim diye de çöp direk bildiğin
eve den sonra hello kitty oynamak gibi.

LoL da da ciddi sorunlar şu anda server olarak.

Ama bence sen çok önyargılısın ekmek. Hondan daha iyi şu anda lol sunduğu eğlence olarak.
Mesaj tarihi:
Yok değil. Rune sistemi diye bir şey var, sadece onu kasıyorsun. Maksimum account leveli 30. Bir kere 30 olunca ranked oyunlara girebiliyorsun ve 30 olana kadar 4 5 farklı rune sayfası kasmış oluyorsun. Ben şahsen aylardır oynuyorum hala tek bir runepage kullanıyorum o kadar kafa yormuyorum. Kalan kastıklarımla hero açıyorum falan.

LOL değişik mekanizmalar sunuyor hondan en büyük farkı bu. Hero yetenekleri falan, rune sayfaları, haritalarda saklanma vesaire.
Mesaj tarihi:
evet deny yok. Ama benim gibi yetemezler için iyi bile oluyor deny olmaması. Yine Creep kesme yarışı devam ediyor baya.

Hondaki kadar oyun derinliği yok aslında ama sunduğu değişik mekanizmalar eğlence faktörünü arttırıyor kesinlikle.
Mesaj tarihi:
ilk başta banada öyle geliyordu Hondan dotadan sonra. Alışıyorsunuz sonra. Hatta LOL un hero konseptleri çok gerizekalica gelmişti (alienlar falan var), alışınca normal geliyor baya. Zamanla olur rahat ol.
Mesaj tarihi:
http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4d13f7678052e813861818

Alin bu linkten bir hesap. 200 kişi davet etmeden bir işe yaramıyor gerçi ama belki çocuklarımıza bırakabileceğimiz bişi olur lol.

Oyunun grafikleri hondan daha iyi ya. Grafik eleştirisi abartısız olmuş.

Bence : hardcore gamersan hon, arada sırada gireyim takılayım diyorsan LOL.
  • Yeni Oluştur...