Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hon server durumu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oyunu update ettim , kahvaltıya geçtim

mm açık görünüyodu chat server falan da sağlam. modları update ediyim diye kapattım, şimdi ne chat var ne mm.

finaller bitti az oynayalım dedik, boğazımıza dizdiler resmen
Mesaj tarihi:
ya sen de baydın hakkaten, her hon topiğine gelip yazmak zorunda değilsin.

tercih meselesi bu, isteyen istediğini oynar. harraslayıp durma milleti, cidden baydın.

ekran çözünürlüğü, stat tutulması, dc yedikten sonra geri dönebilme, keybindlarını istediğin gibi değiştirmek gibi fonksiyonları 3. parti uygulamalar olmadan sağlayabilen bir oyun elimizdeki, tercihimizi de bu yönde kullanıyoruz.

oynıycak kimse kalmadı heralde etrafında, ondan böyle davranıyosun.

ayrıca mm geri geldi, ama stat geçmiyor sanırım. 2 oyun attım değişen bişey yok.
Mesaj tarihi:
said:
We will be performing scheduled maintenance on Monday, 6/13/2011 @ 2:00 am EST (GMT -5) to get replication corrected. During this maintenance writes will be shut off on the Master DB. We expect the game will be playable, but all games played during the maintenance period will not be recorded.

The matches played up to that point *should* all appear fine after this maintenance is performed. The data, including coins earned, have been recorded in our Master DB but has not been replicated to be read in the client.
  • Yeni Oluştur...