Ezio Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Oyuna login oluyorum ama servera bağlanmıyor :S sizdede oluyor mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 benim anlamadigim, zaten stabil degilken bi de patch basiyolar ustune, daha da boka sariyo, lan bi dur, once sisteminin gotunu toparla, sonra patchi cikarirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 girilmiyor bende de. aynen. login olup chat serverına bağlanmaya çalışıyor. beceremediler cidden bu işi. kapat, sorunu halley aç 1 hafta sonra ama böyle insanları sinir etme bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Allah belanı versin S2! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 patch geldi server geldi ama mm yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 bıktım abi hep bu S2 yüzünden hayata küsmelerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 evet, beyler, zamani gelmis sanirim. hepiniz no lifersiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 chat servera bağlanana var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 chat server kasiyo, msne gecelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Oyun attım sonunda "stats not submitted" gibi bişi yazdı, mm statlara işlemiyormu hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Şimdide girmiyor. Yok abi bugun yarın düzelmez bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 şu an açılmış 15dk önce kapalıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 abi açıkta statlar yazılmıyo diye leaver dolu 2 kişi bitirdim az önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 secret shoptan sadece göz alınıyo suan oyunda kafayı yedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 secret shop yok artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 lol oynayin, hala hon oynayan kaldi mi yil 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 hon'a alıştıktan sonra sanki, playstation 3'den sega'ya dönüş yapmış gibi oluyosun. hon>lol>dota dota2 gelene kadar tabi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 ya lol oynıyacağıma dotaya dönerim ama onada yeniden alışmak lazım offf.Ne güzel oyundu niye böle oldu bu şirket :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 konuyla biraz alakasız olacak ama ben şeyi merak ediyorum. IceFrog, Pendragon, LoL, HoN, DotA, DotA 2 Şu 6 şey arasındaki olayları biri kısaca anlatabilir mi? *Kim kimle ayrıldı? *HoN'a port olan DotA herolarına nasıl izin verildi? *DotA 2'i neden valve yapıyor? *Pendragon'un dota-allstars.com'daki açıklaması? *IceFrog denen eleman kim? hem DotA, hem DotA 2 ile ilişkileri? çok merak ettiğim konular. Biri beni aydınlatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 pendragon kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Hala chat servera bağlanmıyor allah bin kere belanı versin S2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 starcraftta Aeon of Strife diye gecen oyunun warcrafta uyarlayan Eul diye bi adammis ama frozen throne expansion packiyle haritayi guncellemeyi birakmis, onun yerini guinso almis. bu pendragon da dotanin ilk clan'inin lideriymis. daha sonradan guinso dotayi brakma karari aliyor ve yerine icefrog geciyor yine lead developer olarak. sonra guinso pendragon ile iletisime geciyor aga boyle boyle yeni bi oyun fikrimiz var ayni dota gibi ama standalone, battle.net'den tamamen bagimsizlik olacak diyor, ve pendragonu yanina geckiyor su anki meshur League of Legends icin. tabi burda icefrogla aralari baya aciliyor hatta icefrog dota-allstars.com'u boykot ediyor falan. daha sonra icefrogun adi blizzardla anilmaya basliyor. blizzard'in teklif goturdu one suruluyor yine bir standalone dota icin ama icefrog kabul etmiyor (cok kolpa bence bu olay). daha sonra bu HoN cikiyor meydana icefrogdan izin aliyorlar boyle boyle fikrimiz var sizin dotanizin herolarini kullanabilir miyiz diyolar icefrog tabi np diyor (burda HoN'un icefrog'a yine teklif goturdugu ama icefrog'un yine kabul etmedigi soylenir) bu sefer valve ataga kalkiyor ve icefrog'u kadrosuna katmayi basariyor. bu is netlik kazaninca da icefrog HoN'a der ki aga artik benim dota'daki herolarimi kullanamazsiniz, artik ben de dota2'yi yapiyorum, kendi kafanizi kullanin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Yani diyorsun ki DotA 2 çıktığı vakit, DotA son bulacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 o değilde bu icefrog ismi cismi yok mu? velet midir nedir bilmiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 aga adamlar napsın hintli bebeler sürekli ddos atıyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar