Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hon server durumu

Dynun

Öne çıkan mesajlar

konuyla biraz alakasız olacak ama ben şeyi merak ediyorum.

IceFrog, Pendragon, LoL, HoN, DotA, DotA 2

Şu 6 şey arasındaki olayları biri kısaca anlatabilir mi?

*Kim kimle ayrıldı?
*HoN'a port olan DotA herolarına nasıl izin verildi?
*DotA 2'i neden valve yapıyor?
*Pendragon'un dota-allstars.com'daki açıklaması?
*IceFrog denen eleman kim? hem DotA, hem DotA 2 ile ilişkileri?

çok merak ettiğim konular. Biri beni aydınlatsın.
Sosyal ağlarda paylaş

starcraftta Aeon of Strife diye gecen oyunun warcrafta uyarlayan Eul diye bi adammis ama frozen throne expansion packiyle haritayi guncellemeyi birakmis, onun yerini guinso almis. bu pendragon da dotanin ilk clan'inin lideriymis.

daha sonradan guinso dotayi brakma karari aliyor ve yerine icefrog geciyor yine lead developer olarak.

sonra guinso pendragon ile iletisime geciyor aga boyle boyle yeni bi oyun fikrimiz var ayni dota gibi ama standalone, battle.net'den tamamen bagimsizlik olacak diyor, ve pendragonu yanina geckiyor su anki meshur League of Legends icin.

tabi burda icefrogla aralari baya aciliyor hatta icefrog dota-allstars.com'u boykot ediyor falan.

daha sonra icefrogun adi blizzardla anilmaya basliyor. blizzard'in teklif goturdu one suruluyor yine bir standalone dota icin ama icefrog kabul etmiyor (cok kolpa bence bu olay).

daha sonra bu HoN cikiyor meydana icefrogdan izin aliyorlar boyle boyle fikrimiz var sizin dotanizin herolarini kullanabilir miyiz diyolar icefrog tabi np diyor (burda HoN'un icefrog'a yine teklif goturdugu ama icefrog'un yine kabul etmedigi soylenir)

bu sefer valve ataga kalkiyor ve icefrog'u kadrosuna katmayi basariyor. bu is netlik kazaninca da icefrog HoN'a der ki aga artik benim dota'daki herolarimi kullanamazsiniz, artik ben de dota2'yi yapiyorum, kendi kafanizi kullanin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...