GM_galadniel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Serverımıza staff alıcakdık yaa Forumlar nedeniyle soruları yayınlayamadım forum bir kaç gün içinde yenisi yapıcaz bunun yeni forumlarla staff'ı alıcaz...... İyi Günler........ www.soh.tr.gs
Thore Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 bir sey sorucam 'secrecy of hollines'ne demek ?[hline]...all the sorrow and the pain will be washed away by rain...
GM_galadniel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Secrecy Of Hollines Kutsallığın gizliliği demektir....
MrColombo Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Ne sacma isim bu yaw :)[hline]www.uohileleri.com Sphere Scripters Sphere World Designers
vocter Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Sizin servera kayıt oliym dedim ama olamadım.Sitede bi hata var galiba?[hline]Shock The Bizkit Locus&Sylveria Emeklisi
vocter Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Ahaha yarılıyom tutun beni :D[hline]Shock The Bizkit Locus&Sylveria Emeklisi
canawar_007 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Ben staff olmak istiyorum. Deneyimim var. Axis ve GM komutlarının çoğunu biliyorum. Bana bir account ayarlarsanız size gösterebilirim. Canawar
GM_galadniel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Arkdaşlar sitemizinsorunlu olması nedeninden dolayı STAFF alamıyoruz ama bu 15 tatil içinde alınacak merak etmeyin .........
GM_galadniel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Sitedeki sorunu düzeltim staff olacaklar yarınsaat 15:00'da girsin sitemizin adresi www31.brinkster.com/uosoh Bekliyoruz... [Bu mesaj GM_galadniel tarafından 08 Şubat 2003 18:54 tarihinde değiştirilmiştir]
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 o Dediginiz Sayfa Yerine Bize Bir İcq Numarası VErınde Oraya Gırelım Bu Daha ıyı ...
CLaiRVoYaNT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 abe staff olmak istiom cok guzel kill cekerim, edit yaparim. abe staff yap beni abe, sizu utandirmucam, abe, yap yap beni abe :P[hline]
Bameso Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Hoca daha siteye kayıt bile olunmou Acc ayarla bir deneme sürüşü yapalım istersen ??[hline]İnsan bu dünyaya bir kere gelir o yüzden UO yu bırak yaşamaya bak....
Öne çıkan mesajlar