GM_galadniel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Serverımıza staff alıcakdık yaa Forumlar nedeniyle soruları yayınlayamadım forum bir kaç gün içinde yenisi yapıcaz bunun yeni forumlarla staff'ı alıcaz...... İyi Günler........ www.soh.tr.gs Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thore Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 bir sey sorucam 'secrecy of hollines'ne demek ?[hline]...all the sorrow and the pain will be washed away by rain... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Secrecy Of Hollines Kutsallığın gizliliği demektir.... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrColombo Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Ne sacma isim bu yaw :)[hline]www.uohileleri.com Sphere Scripters Sphere World Designers Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vocter Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Sizin servera kayıt oliym dedim ama olamadım.Sitede bi hata var galiba?[hline]Shock The Bizkit Locus&Sylveria Emeklisi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vocter Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Ahaha yarılıyom tutun beni :D[hline]Shock The Bizkit Locus&Sylveria Emeklisi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canawar_007 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Ben staff olmak istiyorum. Deneyimim var. Axis ve GM komutlarının çoğunu biliyorum. Bana bir account ayarlarsanız size gösterebilirim. Canawar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Arkdaşlar sitemizinsorunlu olması nedeninden dolayı STAFF alamıyoruz ama bu 15 tatil içinde alınacak merak etmeyin ......... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Sitedeki sorunu düzeltim staff olacaklar yarınsaat 15:00'da girsin sitemizin adresi www31.brinkster.com/uosoh Bekliyoruz... [Bu mesaj GM_galadniel tarafından 08 Şubat 2003 18:54 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 o Dediginiz Sayfa Yerine Bize Bir İcq Numarası VErınde Oraya Gırelım Bu Daha ıyı ... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CLaiRVoYaNT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 abe staff olmak istiom cok guzel kill cekerim, edit yaparim. abe staff yap beni abe, sizu utandirmucam, abe, yap yap beni abe :P[hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Hoca daha siteye kayıt bile olunmou Acc ayarla bir deneme sürüşü yapalım istersen ??[hline]İnsan bu dünyaya bir kere gelir o yüzden UO yu bırak yaşamaya bak.... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.