kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 sevdiğiniz, hoşlandığınız, bişiler hissettiğiniz kişi için, kafaların uymuyosa bile zorlarmısınız onun kafasında olmaya ? yani onun yaptıklarını kopyalamaya çalışırmısınız müzik zevkini zorla dinlemeye, onun hoşlandığı yemeklerden hoşlanmaya, onun sevdiği tv programlarından hoşlanmak zorunda hi hissedermisiniz çok salakça değilmi aramızda böyle insanlar var. sizin düşünceleriniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 yok öle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 hayir. iliskiye ayak uydurmak, ortama uyum saglamak baska kendini zorlamak baska. ne o öle lan karaktersiz gibi. oldugun gibi kabletsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 evet, nil'e katiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 sevdiği bir sanatçının konserine giderim ama zevk almadığımı bilir. konu kapanmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 zorlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 yooo yapandan da hazzetmem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 ama abi şu anda benim sevgilim forçen kafası yaşıyo ve ve bende o kafaya uyum sağlamaya çalışmak zorunda hissediyorum onu napıcaz ? mecburmuşum gibi hissediyorum beni sevmesi için diyelimki ?q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 eskiden zorlardım.. sonrqa işin öyle olmadığını görünce bıraktım 2 haftalık ilişkim yada boşuna koşturcaım platoniğim olana kadar hiç olmasın daha iyi dedim ödülümü de aldım eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 4chan kafasi yasayan insanla muhallebi bile yemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 abi deli gibi aşığım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 biraz iktirilinebilir bence. kişinin leveli senden yüksekse iktirilmeli hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 pekidiyelimki hani hoşlandığı ve sizin, o hoşlandığı şey hakkında hiç bi fikrinizin olmadığı bi konu. fikir edindiğiniz zaman sevmediğinizbişi değil az bişi hoşunuza gitti diyelim. zorlarmısınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 oh be klavyeye alıştım biraz typo yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 sevmiyosam sevmiyorum arkadas, niye zorliim. o sevsin kendi kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 sevmiyorsan bence git zorlama abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 bişiler hissediyosun ama şükrü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 ya yapmaktan zevk duydugun bisi olur, beraber yaparken zevk aldiginiz, eglendiginiz bisidir. yaparsin bu uyum saglamak ama. ama sevmedigin bisidir, istemiosundur, bu da ona laf eder. kendini onun icin nie deistirceksin ki? onunlayken mutluyum o bana yeter diyosan da, bunda yine kötü bisi yok. hiyarlik sinirina gitmedikce tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 ya aslında ben hoşlandığım kız yüzündenj garip gartip aptal aptal sitelere üye olup takılmak zorunda kalıyorum bundan pek hoşlanmıyorum ama yapmak zorundayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 neyin kafasını yaşıyon sen bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 testis geciyon di mi, biz de ciddi ciddi cevap verioz neese ben sana deil, topige verdim zati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 yavşama aşamasında yavşıyan kişi olarak yapılır sonra devam edilmesi uzun vadede kafanızı duvara vurdurtur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 vaniLLe said: testis geciyon di mi, biz de ciddi ciddi cevap verioz neese ben sana deil, topige verdim zati. hıh ı eksik olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 tecrübe konuştu slkdfjsklf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 benim hoslandigim kiz da alamanci abi, napalim, kismet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar