GM-Newbie Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Evet arkadaşlar.Bakıyorum foruma genellikle Ankara , İstanbul , izmir hede höde buluşmalar , koklaşmalar.?.. acaba İzmitten Katılan Patiler var mı ? Eğer yeterli sayıda isek ne bilim ( 3-5-7-10 paticikler şampiyon :) ) gibi bizde bi buluşak tanışak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Ben varım yahya kaptan da oturuyorum vallahi geçen sene taşındık istanbuldan burayada alışamadım her fırsatta istanbuldayım =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravenloft Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 valla bende izmitliyim ama ortaokul ve lise istanbul, uni de de ankardayim suanda. Ama aile tantanasi yuzunden her hafta sonu izmitteyim ve yazlari. [Bu mesaj Ravenloft tarafından 12 Eylül 2004 20:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Ben de İzmit'teyim.Yaklaşık 10 senedir. .)[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 doğma büyüme izmit/d.dere always piiz because izmitliyiz yane :P[signature][hline]In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Up Ulan![signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Uptırırız :D[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar