Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Super Lig - 2011 / 2012

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Trabzon-Gençler maçı var, deplasmanda Gençler yazdı 1-0 oldu.

Trabzon yorgunluktan mahvoldu Şenol Güneş hala kadro istikrarı tutturmuş. Hani dar bir kadro olsa anlarım da şu Brozekler, Sapara vs ne işe yarıyor, oynat gitsin
Mesaj tarihi:
Lig tv bile 8 ayrı açıdan gösterdikten sonra göğüse çarptığı ancak belli oldu. Hakem biranda nasıl görsün. Senin süper güçlerin varsa hakemlerle paylaşta sevaba gir.
Mesaj tarihi:
Loop iyi misin , içi içip yazmayın şu foruma penaltı yalandan sonuçta elle hiç alakası yok, sanki isyan etmişim de senin süper güçlerin falan demişsin sdf ayrıca ben ilkinde olmadığını anladım, hakem anlamamışsa da eliştirilicek normali bu
Mesaj tarihi:
Penaltı olup olmadığını anlamak televizyondan izlerken bile zor iken hakemin anmalası zor diyorum. Yani hakemin hata yapması normal bu pozisyonda diyorum.
Sende yalandan penaltı diyorsun. Ben içmiyorum ama ya sen içiyorsun ya da ilk defa futbol maçı izliyorsun.
Mesaj tarihi:
Topun ele çarpıp çarpmadığını görmek için futbol oynamış olmak gerekiyorsa pardon, densizlik etmişiz. Ayrıca benim yaşım 34. 34 yıl top koşturduysan helal olsun. Metin Oktayla falan fotoğrafların varsa paylaş.
Mesaj tarihi:
Tabi ki yaşın kadar demem lafın gelişi ciddiye alman daha ilginç 34 yaşındaki birine göre, ek olarak benim rahat görmemi eleştirip futbol bilgime laf etmen daha da ilginç.Yaşının yarısı kadar oynamışım sdf
  • Yeni Oluştur...