Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Sivas-Trabzon dakka 25 Sivas attı 1-0 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 48'de Ts attı 1-1 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 TS maçı 2-2 bitiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 özgür çek ve uğur uçar free artık. sözleşmeleri fesedilmiş. özgür çek'i kapmak lazım hemen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 13 maçta 30 gol yiyen takıma gol atamamak, bursa gerçekten karambole şampiyon olmuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=30&kisiID=30106 http://galeri.uludagsozluk.com/47/melih-g%C3%B6k%C3%A7ek-g%C3%BCl%C3%BC%C5%9F%C3%BC_70901.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 tita galiba.melih gökçek'i çok sevdiği için onun ismini almıştı, türk vatandaşı olduğunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 o vederson gökçek vederson oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 o öyle ama tita da melih gökçek ismini aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Trabzon-Gençler maçı var, deplasmanda Gençler yazdı 1-0 oldu. Trabzon yorgunluktan mahvoldu Şenol Güneş hala kadro istikrarı tutturmuş. Hani dar bir kadro olsa anlarım da şu Brozekler, Sapara vs ne işe yarıyor, oynat gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Yasin attı g.birliği 2-0 yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Trabzon senol gunes'in takima takviye makviye yapmasini beklemeden yollarini ayirirsa gene hersey bastan baslar. Bakalim bu sefer sabirli olabilicek mi iki taraf da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Trabzon penaltı atıyor, yalandan penaltı verdiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Lig tv bile 8 ayrı açıdan gösterdikten sonra göğüse çarptığı ancak belli oldu. Hakem biranda nasıl görsün. Senin süper güçlerin varsa hakemlerle paylaşta sevaba gir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Yalnız maçı izleyin acaip zevkli maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Loop iyi misin , içi içip yazmayın şu foruma penaltı yalandan sonuçta elle hiç alakası yok, sanki isyan etmişim de senin süper güçlerin falan demişsin sdf ayrıca ben ilkinde olmadığını anladım, hakem anlamamışsa da eliştirilicek normali bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Kolman ne vurdu lan yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 maç süper , kolman yazıyodu az kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Penaltı olup olmadığını anlamak televizyondan izlerken bile zor iken hakemin anmalası zor diyorum. Yani hakemin hata yapması normal bu pozisyonda diyorum. Sende yalandan penaltı diyorsun. Ben içmiyorum ama ya sen içiyorsun ya da ilk defa futbol maçı izliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Yahu kime göre zor, ben ilkinde anladım ki bu senin yaşın kadar pro ve amatörde top oynamamdan kaynaklanıyo bir de gözleirm sağlam , sana gözlük lazım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 haxball tecrübende var tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 onu söylemek istemedim dünya klasmanındaydım orda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Topun ele çarpıp çarpmadığını görmek için futbol oynamış olmak gerekiyorsa pardon, densizlik etmişiz. Ayrıca benim yaşım 34. 34 yıl top koşturduysan helal olsun. Metin Oktayla falan fotoğrafların varsa paylaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Tabi ki yaşın kadar demem lafın gelişi ciddiye alman daha ilginç 34 yaşındaki birine göre, ek olarak benim rahat görmemi eleştirip futbol bilgime laf etmen daha da ilginç.Yaşının yarısı kadar oynamışım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 bu trabzonda yeni modamı kadınların çığlık atması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar