Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye'de aktif kaç kişi SC2 oynuyor?


diablozadeh

Öne çıkan mesajlar

Evet sağlam bir sc2 tr portalı gerekiyordu. Geçen hazirandan itibaren yayına başlıcak. Derslere sahip olacak. Basit ve güzel bi forumu olucak. En az 4 5 sağlam editörü olucak.
İşte ozaman bu rakam 1000 in üzerinde olabilirdi.

Adam campaign oynadı. Sonra etrafda türkçe içerikli hiç bişi göremedi türklerin olduğu bi platform sunulmadı ve sc2 hayatı başlamadan bitti.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://forum.paticik.com/read.php?39,5079812

bak aylar öncesi ne demişim ben.zaten bir avuç sc2 communitysi ayrı gayrı takıldığı için oldu zaten ne olduysa.mesela tsl türkiyeyi kurtarabilirdi gerçekten.düzenli şekilde sürekli devam etse sc2 yi sever ama oynamayan 100ler kişi her hafta oturur türkçe streamle maçlar izlerdi.düzgün yönetme sıkıntımız var var ülkecek.

mesela şu 200 ü 1000 yapmanın yolu belli.Böyle sc2 ve faydaları gibi alanlarda az bilgili bi ekip çıkacak NTV SPor gibi ulusal bir kanalda anlatacak,faydası nedir işte neye yarar FPS oyunlarından farkı nedir gibi.Gör bak merak edenden tutda iyiymiş lan başlayayım diyen kitlelerin sayısına.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş


public class Starcraft : StandartRTS
{
const int minReqIQ = 123;

public Starcraft(bool SkilledPlayer, int IQ)
{
if (!SkilledPlayer){
if(IQ<minReqIQ)
new Throw scExceptionsExitGame("Please try to play Angry Birds');
if (IQ>minReqIQ)
new Throw scExceptionsOnlyCampaignsAndGo("Please try Only Campaigns and switch to easy RTS games');
}
else
if(IQ<minReqIQ)
new Throw scExceptionsTryFPS("Please try FPS like CS');

/* If there is no exception until here, the user has accepting requirements, welcome to Matrix */
}
}
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

starcraft da gerçek zamanlı strateji oyunu olduğu için ani kararlar almanız gerekir.Oyuna başladığınızda kafanızda oluşturduğunuz planı doğru uygulama becerinizi görürsünüz.Bir saniyelik dikkatsizlik oyun başında düşündüğünüz tüm planı bozabilir(pylon unutup geçikmek).Bu yüzden size dikkat yeteneği katar.

Yaptığınız stratejinize anti bir strateji gelmişse.(Marine yapana baneling gibi) Buna hemen karşı bir strateji yaparak yaptığınızı devam ettirmeniz ( banelinge karşı thor vs basmak) sizin ani karar alma becerinizi geliştirir.

Oyun içersinde birden fazla alana bakmak ve kontrol etmek sizin görüş açınıza etki sağlar.(hmm adam buradan drop yapabilir gibi)Buda sizin herzaman birden fazla faktöre dikkat çekmenizi olaylara çeşitli açılardan bakma becerisi getirir.


Call of duty/cs taktikleri: Adamı kafadan vur mission complete.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...