diablozadeh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Oyun sanırsam 10.000 üzerinde sattı fakat aktif oyuncu sayısı bukadar yok gibi? Sizin fikriniz neler?
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 bnet tur-1 kanalında bi günde yada 2 günde ortalama 100 farklı insan gelio gidiyor.ama bu kanalı bilmeyen bi 50 100 kişi olduğunuda varsayalım. max 200 aktif multiplayer vardır.gerisi campaing oynayıp bıraktı.
diablozadeh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Komik bi rakam gerçekten. Yazık.
diablozadeh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Sizce bukadar genç ve oyuncu nüfusu fazla bir ülkede sc2 gibi bi oyunun kitlesi niye bukadar az?
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 bu bizim ayıbımız. cahil toplum sc2 bile oynamıyor.
Seele Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 bencede 200 gercekci bir rakkam olur. Ama izleyen (turnuvalari vs) cok daha fazla orasi kesin.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 rts zor bir oyun tarzı,öyle wasd ve mousenın sol tuşundan ibaret oyunlara yetiyor kapasitemiz ülkecek yapcak bişi yok.
diablozadeh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Evet sağlam bir sc2 tr portalı gerekiyordu. Geçen hazirandan itibaren yayına başlıcak. Derslere sahip olacak. Basit ve güzel bi forumu olucak. En az 4 5 sağlam editörü olucak. İşte ozaman bu rakam 1000 in üzerinde olabilirdi. Adam campaign oynadı. Sonra etrafda türkçe içerikli hiç bişi göremedi türklerin olduğu bi platform sunulmadı ve sc2 hayatı başlamadan bitti.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?39,5079812 bak aylar öncesi ne demişim ben.zaten bir avuç sc2 communitysi ayrı gayrı takıldığı için oldu zaten ne olduysa.mesela tsl türkiyeyi kurtarabilirdi gerçekten.düzenli şekilde sürekli devam etse sc2 yi sever ama oynamayan 100ler kişi her hafta oturur türkçe streamle maçlar izlerdi.düzgün yönetme sıkıntımız var var ülkecek. mesela şu 200 ü 1000 yapmanın yolu belli.Böyle sc2 ve faydaları gibi alanlarda az bilgili bi ekip çıkacak NTV SPor gibi ulusal bir kanalda anlatacak,faydası nedir işte neye yarar FPS oyunlarından farkı nedir gibi.Gör bak merak edenden tutda iyiymiş lan başlayayım diyen kitlelerin sayısına.
Tyrannus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 küheylan said: bu bizim ayıbımız. cahil toplum sc2 bile oynamıyor.
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 TD)Pentagram said: rts zor bir oyun tarzı,öyle wasd ve mousenın sol tuşundan ibaret oyunlara yetiyor kapasitemiz ülkecek yapcak bişi yok. this. ben mesela cok istedim aktif oynamayi ama yetemedim o yuzden haftada max 5-6 mac atiyorum.
Sensei Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 public class Starcraft : StandartRTS { const int minReqIQ = 123; public Starcraft(bool SkilledPlayer, int IQ) { if (!SkilledPlayer){ if(IQ<minReqIQ) new Throw scExceptionsExitGame("Please try to play Angry Birds'); if (IQ>minReqIQ) new Throw scExceptionsOnlyCampaignsAndGo("Please try Only Campaigns and switch to easy RTS games'); } else if(IQ<minReqIQ) new Throw scExceptionsTryFPS("Please try FPS like CS'); /* If there is no exception until here, the user has accepting requirements, welcome to Matrix */ } }
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Ülkedeki oyun kültürüyle alakalı. Türkiye'de RTS oyunları hiçbir zaman popüler olmadı zaten. Sadece Age of Empires 2 tarihsel bağlar nedeniyle ilgi gördü.
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Arkadas dogru yazmis. SC'yi beceren herkes zaten CERN, MIT gibi yerlerde arastirmalarini surduruyor.
Tyrannus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 abartmayın la oyun işte normal yu ar nat speşıl
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 olm konu şu,her cafede cs,cod vs varken.her cafede sc wc3 bulamazsın. mevzu bu işte
diablozadeh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 SC2'nin faydaları nedir peki? Peki COD'un faydası varmıdır? Varsa ikisinin faydaları ne anlamda farklıdır?
Tyrannus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 sc multitaskı geliştirdigi için seksin adeta level atlıyor cod de çok küfürler döndüğü için dirtytalk level atlıyor
Tyrannus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 yu fakin filti hor demeyi sc oynayarak öğrenemezsin mesela her oyun ayrı eğitici
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 starcraft da gerçek zamanlı strateji oyunu olduğu için ani kararlar almanız gerekir.Oyuna başladığınızda kafanızda oluşturduğunuz planı doğru uygulama becerinizi görürsünüz.Bir saniyelik dikkatsizlik oyun başında düşündüğünüz tüm planı bozabilir(pylon unutup geçikmek).Bu yüzden size dikkat yeteneği katar. Yaptığınız stratejinize anti bir strateji gelmişse.(Marine yapana baneling gibi) Buna hemen karşı bir strateji yaparak yaptığınızı devam ettirmeniz ( banelinge karşı thor vs basmak) sizin ani karar alma becerinizi geliştirir. Oyun içersinde birden fazla alana bakmak ve kontrol etmek sizin görüş açınıza etki sağlar.(hmm adam buradan drop yapabilir gibi)Buda sizin herzaman birden fazla faktöre dikkat çekmenizi olaylara çeşitli açılardan bakma becerisi getirir. Call of duty/cs taktikleri: Adamı kafadan vur mission complete.
Nosfe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Biraz da oyunun türüyle değil kendisiyle alakalı. 15sn su içmeye kalksan oyunu kaybediyosun, onu geçtim oynarken deprem olsa duymazsın. Bi de her oturuşta sigara üstüne sigara yakıyodum o yüzden bıraktım oynamayı.
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 said: Buna hemen karşı bir strateji yaparak yaptığınızı devam ettirmeniz ( banelinge karşı thor vs basmak) sizin ani karar alma becerinizi geliştirir. Seninkini geliştirmemiş anlaşılan :D
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 salladım hacı:) terran değilim,progamer hiç değilim :)
Öne çıkan mesajlar