Drall Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 -lışmaya ara vericem de uyucam öğlen uyanıp kütüphaneye gidip çalışmaya devam edip gece gelip çalışmaya devam edicem de yarın sabah yine uyucam biraz. akli dengemi korumakta zorlanıyorum, halp!
Drall Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 "akli dengen var mıydı ki ekiekieki"
Drall Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 yok abi komite sistemi var kaldın mı tüm sınıfı tekrarlıyosun bizde :(
Drall Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 oha dabıl konu açmışım lan pardon :(
Drall Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 and when you lose control you'll reap the harvest you've sown and as the fear grows your bad blood slows and turns to stone! and its too late to lose the weight you used to need to throw around so have a good drown, as you go down all alone dragged down by the stone
Drall Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 kütüphanede sabahladım eve geldim demin, şimdi az kahvaltı yapıp yatıcam. 22 haziran lan sınav. allah belasını versin böyle okulun :( OF ÇOK DERTLİYİM PATİ
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Drall said: kütüphanede sabahladım eve geldim demin, şimdi az kahvaltı yapıp yatıcam. 22 haziran lan sınav. allah belasını versin böyle okulun :( OF ÇOK DERTLİYİM PATİ kütüphane okulun kütüphanesi mi lan?
Öne çıkan mesajlar