souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Baktım herkes soruyor bende sorayıum dedim nasıldır güvenilirmidir bu site alışveriş için.
senko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 koca sanalmarketim abi guvenilir tabi, niye guvenmiyecen.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Şimdi al eylülde öde kampanyası vardı,hala varmı bilmiyorumda ilaç gibi gelmişti valla
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 İyidir ancak garanti durumunda kötü oluyor, Ankara'ya gönderiyorsun falan :p
Korax Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Sanalmarketim iyidir ya, senelerin firmasi adamlar, guvenilir yani.
Korax Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 bisi olursa merkezlerini basariz aga, ben yerini biliom sdgzs
toggie Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 defalarca alısveris yaptım. bir sorun yasamadım su ana kadar.
Forex Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Sanırım internetten alışveriş yaparken en çok dert ettiğim kısım iade kısmı oluyor. Bir keresinde uyumsuz bir bilgisayar parçası almışım yanlışlıkla, iade için geri gönderdim kargoyla. Kargo gitti de incelediler de ıvır zıvır derken 1 hafta gidiyor rahat
Leader Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Merkezlerine gidince iade kısmı falan da oldukça rahat oluyor. Baya ilgililer. Özellikle Ankara'da olanlar için baya iyi.
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Senelerdir alışveriş yapıyorum. Şimdiye kadar hiç bir problem yaşamadım. Ve gerçekten çok kaliteli hizmet veriyorlar. Türk firmaları arasında istisna yani. Şiddetle tavsiye ederim.
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Birşey olursa bana ulaş. sanalmarketim'i yapan ajansda calısıyorum. Kesinlikle hiç bir sorun yaşamazsın Positive
raynorbaskan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Eskiler bilir, aslında Kocatepe'nin karşısında Eternal Bilgisayar olarak bilinen dükkanın devamıdır sanalmarketim. internetten alışveriş azıttıktan sonra sanalmarketim'i orayı kapattılar. (yer değiştirdiler) şimdi öveçler'de bir bina dairesinde devam ediyorlar. (yani en son öyleydi) son zamanlarda kullanmasam her alışverişim sorunsuzdu. ve sorun çıktığında da destek verecek gibi duruyorlardı :)
Magnum Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 öveçler'de ki bürolarına gittiğimde baya baya sevecan ve yardımsever davranmışlardı. hatta ilerki bir zamanda sitelerinde olmayan bir şekilde ödemek istediğimi söylediğimde ürünü, kartlarını vererek, ararsanız yardımcı oluruz. demişlerdi, baya ilgililer öneririm.
Öne çıkan mesajlar