roket adam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Selamlar, iOS 5 Beta'yı deneyebilmek için UDID kayıt ettirmek gerekiyormuş sanıyorum, her dev hesabının 100 UDID'e kadar hakkı varmış. Buradan bir yardımsever çıkarsa biz de kurcalamış oluruz. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 bizede atsin bitane sevabina develop ederiz 1-2 app Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 free developer accountu ile oluyormuymuş yoksa yıllık 99 dolar ödenenler mi gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 99 ile. Bu arada ben vazcaydım, şu an Windoz'da en yüksek sürüm iTunes sync yapamıyormuş iOS5 ile, onun için mac itunes beta gerekiyolla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 IOS 5 şu an için günlük kullanıma uygun değil cok fazla bug var ilk sürüm olduğundan dolayı. Ben ipad e kurdum tekrar 4.3 e döndüm. Alet kapatıyodu kendini bir süre sonra ve pili cok hızlı bitiyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ios 5 geliştirmek için mac os yeni sürümmü gerekiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 abi bir kaç gün deneyip restore atacağım zaten. el atan olursa çok şukela olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 bulman zor ya bende free developer account var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar