Iggy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 şuanki arabayı değiştirip yerine yeni opel astralardan almayı düşünüyorum. dizel ve otomatik olacak kesin alırsam. var mı kullanan, inceleyip beğenen? en üst paket cosmos sanırım. cosmos almaya değer mi, vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Çok para ya. Cosmo'su 60 bini buluyordu bildiğim kadarıyla. O paraya öküz alırız. Hatta BMW alınır aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 bmw 1de düşündüm aslında 50k civarına ama ondada dizel yok adam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 bu seneki bir cok hatchback modelde oldugu gibi astra da super bir tasarıma sahip bence. bir de beyaz cok yakısıyor yauuu. param olsa da alsam. icini falan bilemeyecegim ama dıstan gorunusu super. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 opelden nefret ederim insignia dışında ama bende bu yeni astrayı görünce vuruldum dışardan. aynen beyaz. mmffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 abi opsiyonsuz 56 bin dizel cosmo. opsiyon falan ekle nereye gidiyo yani fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 1.6 sı, 180 beygir olup dünyanın en yavaş arabası olma ünvanını elinde bulunduruyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 1.6 motor 180 beygir 0.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 ikinci el dizel a4 alınır aslında o fiyata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Pasta said: 1.6 motor 180 beygir 0.00-100 9.9 sn idi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Hele bi de içiyor resmen yakıtı evlere şenlik o motor. Fiyatlar sapıttı iyice, Handey Accent 45k, Auris'i 60k gördüm olay bitti benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 accent 45k imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 accent'in en ust modeli 45k evet. hyundai alınmaz zaten, accent'e turkiye'de 45k veren adam da gerizekalı falandır diye dusunuyorum. ama fiyatların cok yukseldigi bir gercek. 3-4 sene oncesinde arac fiyatlarında ciddi kampanyalar, indirimler oluyordu. simdi ne olduysa bir anda costu fiyatlar. 30k'nın altında eli yuzu duzgun 0 arac kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Aynen. Euro arttı ondan galiba. Lan corsalar bile 35k aralığına gelmiş, böyle şey mi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 önce yeni astrayı düşündüm, sonra astra classic dizel otomatikte karar kıldım. çok da iyi yapmışım. 15k cebime kaldı. ilik gibi araba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 oo hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 astra classic dedigin sedane degil mi? 15k'nin cebine kalması guzel tabi de, ben uyuzum onların tipine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 saol hacım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 yok sedan değil, eski kasa hatchback. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Sedan olanları Astra Sedan diye, bi önceki kasa HB'ler Classic deyu satılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 iyi yapmışsın, yeni kasalar çok sorunlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Selam, Iggy said: ikinci el dizel a4 alınır aslında o fiyata Daha kaliteli 2.el araç almak bence daha mantıklı. Hem de yeni çıkan bir model o; kronik ne sorunları olduğu belirsiz. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 arkadasimin yeni astra 1.4 turbo 140 hp olanini kullandim. Spor tamponlu cosmo paketli vs. bayag guzel araba. Siyahi fena yakisiyor arabaya. edik: final kafasi google translate gibi yazmisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 dış görünüş güzel, ama gerisi olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Yeni astra sedanın spy fotoları vardı opelim.net de. Dur koyim buraya. http://www.autoexpress.co.uk/news/autoexpressnews/267694/vauxhall_convertible_spied.html Şöyle hatta şurdan bakın. Tahminlere göre astra sedan. Calibra ve ya Manta olduğundan da şüphe ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar