Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

X - Men 3 den haberler

screamer

Öne çıkan mesajlar

RIPLEEEEEEYY!!!!!!!!!!
hastanız senin!

ha bi de yönetmen Joss Whedon mu olcak?
sonunda ya.
Düzgün bir x-men filmi izleyebilecez sonunda.
yani umarım. Whedon + Weaver kombosu umarım bu sefer filmi kurtarır. En azından düzgün bişiler yapsınlar, atmasyon ve uyduruk x-men filmleri istemiyoruz.

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 17 Eylül 2004 15:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bende Beast'in olmasını bekliyorum. 2. filmi izleme şerefine ancak 2 gün önce eriştim. Oraa Henry Mccoy vardı televizyonda konuşuyordu. Buda 3. filme gelme olasılığını ortaya çıkarıyor. Ama bende Gambit istiyorum :)[signature][hline]Eeee. Önceki imzam zina yasasının geçmemesi ile birlikte anlamını kaybetti. Yenisini bulana kadar bişiler yazmak lazım buraya =P
Sosyal ağlarda paylaş

ya valla gambiti alsalar müthiş olucaktı ama napalım artık şansımızı x-men 4 ten kullamıcaz(tabi yapılırsa)[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

Collossus kısada olsa x-men 2'de vardı.
3. filmde jubilenin olucağını zannetmiyorum rouge'u çok genç yapmışlar bu haliyle jubile'nin yerinide dolduruyor ama shadowcat (kitty Pryde) gelicek büyük ihtimalle 3. filme iki filmdir arkalarda gözüküp duruyor...

[Bu mesaj TheSilver tarafından 17 Eylül 2004 22:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Gambit: Yakışıklı (tartışılır), karizmatik (maça ası yeter) ve asi. (Ben demiyorum, bir sitede okumuştum) Rouge'u götürmesi de cabası. (ÇR çok okumadım ama Fox'ta götürüyor :-P)
Ha bir de sağa sola patlayan şeyler fırlatıp dağıtabiliyor ortalığı.

Hem Gambit gelip karizma yapınca Wolverine asıl Wolverine'e dönüşür belkim.

Ayrıca ben de severim Gambit'i. Kesin gelmeli :)[signature][hline]Hayat sövünce güzel.

[Bu mesaj Eraq tarafından 17 Eylül 2004 22:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...