screamer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Okuyoruz[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 RIPLEEEEEEYY!!!!!!!!!! hastanız senin! ha bi de yönetmen Joss Whedon mu olcak? sonunda ya. Düzgün bir x-men filmi izleyebilecez sonunda. yani umarım. Whedon + Weaver kombosu umarım bu sefer filmi kurtarır. En azından düzgün bişiler yapsınlar, atmasyon ve uyduruk x-men filmleri istemiyoruz. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 17 Eylül 2004 15:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Ben Gambit i istiyorum banane yaw Gambit rulazzz[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Benim duyduğuma göre ama hiç bir yerde böyle bir şey okumadım... gambit ve beast olucakmış üçüncü filmde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 çok güzel olucak...[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Bende Beast'in olmasını bekliyorum. 2. filmi izleme şerefine ancak 2 gün önce eriştim. Oraa Henry Mccoy vardı televizyonda konuşuyordu. Buda 3. filme gelme olasılığını ortaya çıkarıyor. Ama bende Gambit istiyorum :)[signature][hline]Eeee. Önceki imzam zina yasasının geçmemesi ile birlikte anlamını kaybetti. Yenisini bulana kadar bişiler yazmak lazım buraya =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Abi 2006'da diyor yalnız ohoooo ..[signature][hline]Try not! Do ... or do not Hey you Don't tell me there's no hope at all Together we stand divided we fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tsunami_ Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 bakalım weaver ı solaryuma sokcaklar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Gambit'i bir alamadılar ya yuh[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 ya valla gambiti alsalar müthiş olucaktı ama napalım artık şansımızı x-men 4 ten kullamıcaz(tabi yapılırsa)[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 niye herkez gambit i bu kadar seviyo :)[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 x-men 3'te gambit, beast, collossus, jubilee, omega red vs vs olur merak etmeyin.. ama bu x-men 1 ve 2'nin sux olduğunu değiştirmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Collossus kısada olsa x-men 2'de vardı. 3. filmde jubilenin olucağını zannetmiyorum rouge'u çok genç yapmışlar bu haliyle jubile'nin yerinide dolduruyor ama shadowcat (kitty Pryde) gelicek büyük ihtimalle 3. filme iki filmdir arkalarda gözüküp duruyor... [Bu mesaj TheSilver tarafından 17 Eylül 2004 22:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 gambit neden herkez istiyor anlamadım yav[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Gambit: Yakışıklı (tartışılır), karizmatik (maça ası yeter) ve asi. (Ben demiyorum, bir sitede okumuştum) Rouge'u götürmesi de cabası. (ÇR çok okumadım ama Fox'ta götürüyor :-P) Ha bir de sağa sola patlayan şeyler fırlatıp dağıtabiliyor ortalığı. Hem Gambit gelip karizma yapınca Wolverine asıl Wolverine'e dönüşür belkim. Ayrıca ben de severim Gambit'i. Kesin gelmeli :)[signature][hline]Hayat sövünce güzel. [Bu mesaj Eraq tarafından 17 Eylül 2004 22:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar